Om #23

Er jeg stadig vild med at se X-factor om fredagen. Sådan lidt samlingspunkt agtigt. Det er ikke altid jeg sådan ser på det, men det kører i baggrunden, mens vi sidder med slik og chips – og måske en lille bøtte med Ben&Jerry.

Jeg læste til sygeplejerske i Næstved og var utrolig glad ved Crazy Daisy i en periode. Hold nu magle, hvor har jeg danset mange trin på deres dansegulv. Og drukket endnu flere shots i deres bar.

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville have børn og jeg drømte om at få en dreng først. Yay, og det fik jeg.

Bliver vores mindste to år på fredag. Altså nu på fredag. Igen fatter jeg ingenting. Kunne der være stemning for et indlæg omkring hans fødselsdagsgaver efterfølgende? Jeg synes selv det har været virkelig svært at finde på ønsker, han har jo en del omkring sig med to store søskende. To år er sådan den første fødselsdag, hvor han har en lille bitte ide om at han er midtpunkt, så lidt gaver skal han have. Jeg glæder mig så meget til at vække ham med flag, skønsang og hurra.

Kan i huske discountkæden Tøj & Sko, der jobbede jeg i en periode i min gymnasietid. I guder.

Sagde Alfred den anden dag ” mor, hvordan kunne du egentlig orke at føde tre børn?”. Ha, det ved jeg sgu heller ikke!

Skal jeg til frisør i morgen, det har jeg ikke været i 2 år. Det bliver nok meget godt at få lidt styr på uldhatten.

Har jeg fået rynker og så bliver jeg ved med at få to grå hår i mine øjenbryn. De har altid været kulsorte, men der midt imellem det sorte, vokser der to stride grå, og de vil ikke dø. Hulk. I forhold til mine rynker, har jeg virkelig heller ikke behandlet min hud særlig godt. Det skal jeg til. Nu!

Så I “En fremmed flytter ind” på TV2? Dokumentarserie omkring det her med, når dem vi har kære, i virkeligheden kun er ude på at svindle os. I denne serie, spiller de indvolverede sig selv og det synes jeg er ret sejt. Det er mere eller mindre kun svindleren selv, som spilles af en professionel skuespiller.

Synes jeg Redbull smager af tissekone. Ikke fordi jeg som sådan har erfaring indenfor smage af tissekoner, men jeg har altid syntes det. Det må være ligesom når vi siger noget smager af lort, for der ved vi (vel) i realiteten heller ikke hvordan en ægte lort smager. Eller? Jeg kan ikke lide Redbull btw.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *