Om #22

Bliver jeg simpelthen nødt til at sætte undertekster på, når jeg ser danske tv-serier på DR. Jeg kan ikke høre hvad de siger. Og jeg hører ellers ret godt – men jeg får ikke det hele med uden teksterne.

Kaster jeg lidt op inde i munden, når især min mand børster tænder. Det er lyden. Og hvis han så går igang med tandtråd, så bliver jeg virkelig dårlig.

Tror alle at Kalle er en pige. I går var argumentet fra den stakkels mor, at det var fordi han havde gule sko på. Er gul en “pigefarve”?

Kalder Selma en børste for en re(de)børste. Udtales ræbørste, det lyder så sødt. “Ræk mig lige ræbørsten mor”.

Elsker jeg at tage splinter ud. Ahhh, det føles så befriende. Bliver en smule glad indvendig, når jeg skal pille en ud hos en af ungerne.

Forstår jeg ikke hvorfor vores vindueskarme bliver ved med at rode med al muligt værk. Bunker der bare bliver flyttet rundt, de forsvinder aldrig helt. Hvad gør i andre med dims fra børnene, tegninger, breve og alt sådan noget? Mit, det hober sig bare op. I det hele taget har vi akut brug for at få ryddet ud af sådan set ALT. Skabe og skuffer er ved at sprænge i alle rum. Jeg ved bare ikke helt hvor jeg skal starte. Men jeg må starte et sted, måske et rum af gangen. Vi har et bytterum her i andelsforeningen, så jeg må ned med alt det som vi ikke længere bruger. Sælge ud på DBA, Reshopper og Insta. Det kommer til at tage en krig.

Tager jeg min første og mellemstefødte med mig en tur til min fødeby i næste uge. Jeg har ikke været der siden min far flyttede derfra for 4 -5 år siden. Nu er han tilbage. Vi skal være der i tre dage, jeg glæder mig til at forkæle dem uden hensyn til lillebror. Det bliver så hyggeligt.

Overvejer vi kraftigt en tur til Mallorca til sommer. Sidste sommer var jo ikke en ægte sommer værdig, så vi tør ikke satse udelukkende på sommerhuset i år. Vi har været det samme sted på Mallorca 2 gange tidligere og det er bare så fint og hyggeligt, og nemt – så måske vi bare gør det samme igen.

Må vi erkende at vores familie på fem ikke længere kan opbevare mad i vores pæne køleskab fra Smeg. Vi køber jo sådan cirka hundrede liter mælk af gangen, så vi bliver nødt til at finde et meget højt et istedet. Jeg elsker farven på det vi har, men det er og bliver for lille. #firstworldproblems

Har jeg Kalle hjemme igen i dag, han er sgu ikke rigtig på toppen. Og en ekstra dag hjemme er nok meget godt. Jeg glæder mig helt barnligt til en tur over på Assistensens når han vågner. Jeg tænker der er proppet med erantis og vintergækker, og med solen fremme er det virkelig et smukt syn. Det bliver vores eneste projekt i dag. Ja altså oveni alle mine – tømme opperen, tømme vaskemaskinen for tredje gang, tørre Kalles næse igen og igen, flytte på et par stakke fra føromtalte vindueskarme ja og så videre.

Ville Alfred gerne være vagabondt til fastelavn, nu vil han så være blyant – wtf. Jeg har googlet lidt og det er sgu ikke lige fætter BR potentiale og jeg kommer ikke til at lave det selv. Anyone?

Kælkede vi i går på verdens mindste lag sne. Det var skide skægt, men jeg hepper højt på bare en smule mere.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej kære Trine. Tak for en skøn, ærlig, ligetil og ikke velskrevet blog. En fornøjelse. To ting: 1) Det der dejlige sted på Mallorca, vil du dele det? Overvejer det til mig selv, min mand og vores Alfred. 2) Skal i så sælge jeres Smeg? ?

  • Hej kære Trine. Tak for en skøn, ærlig, ligetil og ikke velskrevet blog. En fornøjelse. To ting: 1) Det der dejlige sted på Mallorca, vil du dele det? Overvejer det til mig selv, min mand og vores Alfred. 2) Skal i så sælge jeres Smeg? ?

  • Tak for det kære Julie. Det er i en lille fiskerby som hedder Can Pica Fort, Det er små bungalows, ikke luksus eller noget. Men rart og nemt med børn. Det hedder vidst Valentin Playa del Muro. Man skal skrive direkte til stedet for at booke. Ja, vores Smeg skal sælges. Er du interesseret? Kh T

  • Tak for det kære Julie. Det er i en lille fiskerby som hedder Can Pica Fort, Det er små bungalows, ikke luksus eller noget. Men rart og nemt med børn. Det hedder vidst Valentin Playa del Muro. Man skal skrive direkte til stedet for at booke. Ja, vores Smeg skal sælges. Er du interesseret? Kh T

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *