Om #21

1. Blev jeg helt overvældet over hvor godt i tog imod mit sidste indlæg om alt det vi ikke taler om . Det er bare så rart med respons, ellers aner jeg ikke helt om det er godt eller dårligt det jeg laver. Så tusind tak for alle jeres søde rare ord og ikke mindst forståelse. Virkelig dejligt ikke at føle sig alene. Der kommer helt klart mere af den slags indlæg, der er i hvert fald meget mere som kunne falde under samme kategori.

2. Hvornår lærer jeg at tage neglelak på og vente på at det tørrer. Tror altid liiiige jeg kan smøre Kalle en mad eller tage mine sko på. Det kan jeg ikke!

3. Talte jeg den anden dag med Alfred om fastelavn. Jeg fortalte ham at jeg altid var vagabond, da jeg var lille, for så var det bare at finde noget stort gammelt tøj og lave lidt laser i det. Han vidste ikke hvad en vagabond var, men han vidste godt hvad en hus forbi mand var, ha – det må være forskellen på at vokse op i byen kontra på landet. Vi googlede vagabonden. Nu vil han være vagabond og bare klæde sig ud i noget vi kan finde herhjemme. Halleluja.

4. Glæder jeg mig til sæson 2 af Voksen ABC, som kommer lige om snart. Det var podcasten som fik mine øre til at åbne sig helt op for alle de gode historier, der er at fine på Podcast mediet.

5. Kom jeg til at tænke på den anden dag, at jeg som barn var stormende forelsket i både Karate Kid, Michael Jackson og Jonathan i Brødrene Løvehjerte. Alle muligheder var åbne og jeg troede sgu rigtig på at jeg havde en chance. Den barnlige tro er fantastisk. Tænk hvis man kunne samle samme optimistiske tro sammen som voksen, det gad jeg godt.

6. Er jeg vild med at vores børn har gode voksenvenner. Alfred har fået Sørens gamle telefon, som han må bruge herhjemme. Han bruger den dog ikke sådan rigtig til andet end lidt spil. Men så i weekenden kunne jeg pludselig høre ham føre en meget lang samtale. Efterfølgende spurgte jeg ham, hvem han dog talte med. Han svarede “jamen mor, jeg talte da bare med min veninde Louise”. Louise er min veninde. Hun havde lige været her, hvor han sødt havde spurgt hende om han måtte bede om hendes nummer. De kom rundt om utrolig meget i den samtale. Sødt altså.

7. Øver jeg mig i at lave lister, mest fordi følelsen af at sætte et flueben giver mig sådan en glæde. Jeg er ikke en listeperson, men der er ingen tvivl om at det sætter noget struktur, når man får det ned på papir. Jeg prøver at blive ved.

8. Den her sang  – jeg er deres nye danske fan. Så dem live til et event jeg var til og de var så gode. Efter jeg så SKAM, kan jeg også kun elske deres fine sjove norske sprog.

9. Der var engang hvor jeg smurte vaseline på brystet, når jeg skulle i byen. Sådan så det glinsede, hvor mærkeligt var det lige? Gør de unge stadig det? Nu går jeg ikke rigtig i byen og hvis jeg gør, så tænker jeg mest i praktisk fodtøj og concealer

10. Og se lige noget pænt pynt i gaderne som har overtaget granguirlanderne. Så fint og festligt.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *