Om # 18

Jeg sover altid med to hovedpuder. Den ene bruger jeg mellem mine knæ. Min mand gør det samme, han har døbt sin nummer to pude for pik-puden, og det er min så også kommet til at hedde. Derfor er der ofte følgende samtaler i soveværelset inden sengetid. “Hvor er min pik?” “Åh, der er den, den var faldet på gulvet”.” Pis os, jeg har glemt min pik inde i sofaen”.

Synes jeg at julekalenderen på DR og TV2 minder meget om hinanden og på en eller anden måde også om Netflix serien Stranger Things. Det her med at der findes to verdener, portaler og mørke skove. Er det bare mig?

Lørdag aften var der absolut ingenting i flimmeren og vi endte med at se Tema lørdag på DR2. Om prutter. Jeg blev taget helt tilbage i tiden, hvor det der med at slå en prut når man var sammen med en date var det værste der kunne ske i livet. Aj, hvor har jeg haft ondt i maven mange gange. Det er ligesom lidt nemmere sådan noget, når man har født tre børn “sammen”.

Var vi ude at stå på skøjter i weekenden. Ungernes første gang, de var helt vilde med det. Og lille Kalle stod der på siden og heppede på sine søskende mens han råbte mig tuuuuuuuuurrr. Jeg elsker bare at vi kan gøre sådan noget sammen alle fem. Jeg kom i den forbindelse til at tænke på, at de fleste havde deres egne skøjter da jeg var barn. Så skøjtede vi på diverse søer. Nu er der nærmest kun falske skøjtebaner. Jeg husker dog en gang indenfor de sidste ti år, hvor det var muligt at skøjte på søerne her i København. #globalopvarmning

Er jeg ret vild med jul langt hen af vejen, men må jeg være ærlig at sige, at jeg allerede glæder mig en bitte smule til at tage julepynten ned igen. Og vi har ikke engang peeket på pyntsiden endnu. Næste weekend henter vi nemlig juletræ. Til gengæld så hepper jeg højlydt på at vi snart får noget ægte sne.

Har Time Magazine lige kåret hashtagget MeToo, som årets navn (fænomen). Det er skide sejt, at der kan komme så meget ud af at vi står sammen via de sociale medier. Jeg lavede faktisk noget rigtig spændende lige præcis den dag, noget som har med det at gøre. Ja, jeg er mega belastende – men jeg siger mere lige straks. Jeg har for øvrigt delt min egen #metoo historie her .

Har jeg lavet butter chicken virkelig mange gange efter denne opskrift . Shit den er god. Den er med blomkålsris. Jeg laver altid halv ægte ris og blander så halv blomkålsris nede i, så tror børnene at de spiser almindelige ris. Og med buttersovs på så glider alt ned. Prøv den!

Er jeg dødmisundelig på pigerne med tørklæder, som lige sætter mobilos i spænd mellem tørklædet og øret. Sgu pænt håndfri sæt de har sig.

Flytter min far tilbage til min barndoms by lige præcis samtidig med at en veninde har købt hus der. Jeg har mere eller mindre ikke været der siden min mor døde og nu glæder mig faktisk lidt til at have et ærinde der igen. Og så glæder vi os til at have en morfar på sjælland igen. Yay.

Kan jeg ikke helt beslutte mig for om jeg skal nuppe en hel dag ude i de virkelige butikker og få alle julegaverne i hus. I ved en rigtig stresset hyggedag. Eller om jeg bare skal sætte mig i sofaen og netshoppe det hele. Det første lyder hyggeligt oppe i mit hovede, men jeg er ikke helt overbevist om at det holder i realiteten. I ved forventningens glæde kontra virkelighed.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *