Om # 17.

Hedder slikposer konsekvent godteposer i december. Det er da sjovt at samme koncept skifter navn hver gang julen er over os. Jeg elsker det lidt.

Sagde Selma den anden dag, da vi hentede Kalle i vuggeren. Mmmmm vuggestuen dufter godt af Kalle. Både sjovt og ikke sjovt, for det er jo fordi Kalle dufter af vuggestue. Det er åbenbart den duft han har mest. Og så er jeg nok heller ikke helt enig i at den er ubetinget lækker den duft. Sådan insitutionskøkken, vuggestue badeværelse kombineret med sure tæer ish. Ja og kærlighed selvfølgelig.

Skrev den meget søde Caroline nogle pæne ord om mig den anden dag. Og tænk jeg blev sgu så glad, især fordi jeg blev helt stolt over at jeg kan inspirere en ung kvinde som er 13 år yngre end jeg. Jubiii. Hendes blog er for øvrigt rigtig fin og meget ærlig.

Ser jeg “Siri – en prinsesse gi’r aldrig op” på DR3. DR har nu altid været skrappe til at lave gode dokumentarer. Og så lytter jeg til “Kvinden med den tunge kuffert” på Podcast. Uh den er god og så godt fortalt. Jeg har altid godt kunne lide stemmer og der er noget særligt ved at have sådan en god fortæller stemme helt inde i øret. Jeg husker med et smil tilbage til da jeg som barn hørte kassettebånd med historier, jeg spolede ofte tilbage igen og igen for at høre samme sætning, fordi den var lækker. Jeg gjorde det så meget, at båndende mistede lyden på de gode steder. Slidt op.

Kan I godt glæde Jer til den seje adventskalender jeg har lavet til Jer. Så fine sager at vinde. Den starter på søndag og så finder jeg en vinder næste søndag som er 1. advent og så fremdeles.

Har jeg ærlig talt meget få oplevelser i ærmet pt. Alfred var syg i tolv dage og nu har Selma overtaget med 40.6 og min mand er til julefrokost i dag OG i morgen aften. Og min hals kradser. #ynk

Har jeg lige pludselig fået det lidt stramt med kød. Jeg elsker(ede) ellers kød. Det startede med leverposteg og boller i karry ( altså bollerne), men nu spreder det sig ligesom. Det er noget med smag og konsistens. Min mand forstår ingenting.

Var jeg til læge den anden dag med Alfred. Samtidig havde jeg spurgt om de lige ville tjekke mig under armene, da jeg igennem nogle uger har haft sådan nogle hævede kirtler som kommer og går. Min faste læge havde fri og vikaren var sådan en ung lækkerhaps. Han følte mig under armene og så sagde han: ” ja altså jeg bliver jo nok nødt til at tjekke dine bryster også. Hvordan har du det med det?” Ha, jeg kunne ikke lige overskue situationen, så jeg sagde simpelthen nej tak. Jeg tror det var fordi han selv virkede usikker. Vi blev enige om, at det nok ikke var noget, ellers måtte jeg komme igen. Var det pivet?

Er jeg ikke så meget for Black Friday. Jeg synes det presser de mindre butikker både de små på nettet og de fysiske. Folk kommer til at sidde og lurpasse og handlen står derfor ret stille op til dagen. Det er da synd synes jeg.

Nævte Selma nærmest i en fodnote den anden dag, at hendes ærmer på flyverdragten var røget direkte ned i toilettet til lorten, da hun var færdig. Jamen tak for info skat. Jeg smider den lige i maskinen så. Den stank!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *