Om #16

Hørte jeg den anden dag at Sofie Lindes (og Joakims) baby skal hedde Trine. Sgu da. Det skal hun blandt andet forbi de synes at navnet er stærkt. Arhmen, her er jeg top enig. Det bliver en god baby de får sig.

Har jeg virkelig meget baby, børne og Trine tøj som jeg skal have sorteret og sat til salg. Så hold lige øje, hvis i står og mangler.

Var jeg ude i lørdags med en masse piger. Det var en surprise 40 års fødselsdag. Jeg erkender blankt at jeg går alt alt for lidt ud og ingenting ved om hverken natteliv, musik og hippe steder. Jeg er sat helt af. Helt ærlig så var der engang hvor jeg var ret godt med. Faktisk. Nu hedder in stederne klubber og en drinks koster i nærheden af 500 kr. Men det var rart at være ude i pænt tøj og læbestift.

Ser jeg Herrens Veje på DR søndag aften og jeg er vild med den. Seertallet falder åbenbart drastisk fordi to damer kysser hinanden. Helt ærlig Danmark. Come on.

Er min bror kitesurfer og en ret habil en af slagsen, som også rejser en del ud i verden efter de helt rigtige vinde. Jeg er så flov over at jeg ikke har set ham på havet i noget nær ti år. Det er for dårligt og det må jeg ændre på. Ses derude Lasse.

Har min søn sin nummer to rokketand, den hænger seriøst kun fast i et lille tynd rod. Alfred vil så gerne at jeg hiver den ud, men jeg kan ikke. Jeg skal nærmest kaste op, bare af at kigge på den og høre den der særlige klik klik lyd, når den dingler. Og jeg er endda sygeplejerske. Okay, det er mange år siden – men sidst jeg arbejde som sygeplejerske, arbejde jeg ydermere med børn. Jeg er sådan en kylling.

Har vi et ægte lille bitte Nørrebro badeværelse og det begynder at blive sådan lidt presset om morgenen. Der kom min mand med det fineste forslag om at jeg kunne finde mig et sminkebord til vores ret store soveværelse. Tænk, han kan få sådan en genial idé. Dagen efter fandt jeg det fineste teakbord med vippespejl og det hele. Så nu har jeg min helt egen pæne dullekrog. Og det takket være min kloge metroseksuelle mand.

Har Kvickly tilbud på Ben & Jerrys is.

Føler jeg at jeg fysisk er kommet mig efter jeg for nu snart 6 uger siden, fik fjernet mit underliv. Det eneste som stadig driller, er trætheden og at jeg har svært ved at bukke mig ned. Det viser sig især, når jeg i vuggeren skal tage de der frække blå overtræksfutter på og af. Hver gang er der nogen som spøger om jeg er gravid, når jeg står og kæmper. Ha, øh nej.

Nå, men jeg vil gå i fryseren efter sidste halvdel af min førnævnte is. Og så slutter det. Ingen is, slik og kage til mig før det er weekend. Jeg kan ikke styre det.

Og til sidst, så sender jeg lige et pip ud formet som tak. Tak kære Jer som læser med og kommer tilbage igen og igen. Aj, det er sørme så sødt af Jer.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Så hyggeligt med den her slags indlæg og din blog sådan generelt. Jeg var i forvejen glad for at følge dig på IG, men synes jeg “kender” dig lidt bedre nu. Og du står for mig som et meget hjerteligt og empatisk menneske.

 • Så hyggeligt med den her slags indlæg og din blog sådan generelt. Jeg var i forvejen glad for at følge dig på IG, men synes jeg “kender” dig lidt bedre nu. Og du står for mig som et meget hjerteligt og empatisk menneske.

 • Det kribler seriøst i mine fingre når jeg hører om sådan en rokketand,jeg får (desværre) ikke lov til at hive rokketænder ud herhjemme… jeg skulle måske ha’ været sygeplejerske;)

 • Det kribler seriøst i mine fingre når jeg hører om sådan en rokketand,jeg får (desværre) ikke lov til at hive rokketænder ud herhjemme… jeg skulle måske ha’ været sygeplejerske;)

 • Jeg er top klar på at aftage mere Selma tøj, vi bliver altid så glade for det vi køber af dig! Jeg behøves ikke fine billeder, så det ksn evt bare være “fra arkivet”, hvis jeg skal se om der er noget, Penny er interesseret i? Kender jeg os ret, er det sikkert det meste ?

 • Jeg er top klar på at aftage mere Selma tøj, vi bliver altid så glade for det vi køber af dig! Jeg behøves ikke fine billeder, så det ksn evt bare være “fra arkivet”, hvis jeg skal se om der er noget, Penny er interesseret i? Kender jeg os ret, er det sikkert det meste ?

 • Må man spørge om hvad du laver nu, når du ikke mere arbejder som sygeplejerske og hvad var mon grunden til du sadlede om? står selv lidt i krise ift om jeg skal blive i eller skifte proffesion ;0)

 • Må man spørge om hvad du laver nu, når du ikke mere arbejder som sygeplejerske og hvad var mon grunden til du sadlede om? står selv lidt i krise ift om jeg skal blive i eller skifte proffesion ;0)

 • det kan du tro du må. Jeg arbejde kun 2,5 år som sygeplejerske. Derefter har jeg primært arbejdet med patientrettigheder. Jeg er patientvejleder og sidder med klager, patienter som vil til udlandet og en masse andet i forhold til deres rettigheder. Jeg har suppleret med sundhedsret på jurastudiet. Er du selv sygeplejerske? Vh T

 • det kan du tro du må. Jeg arbejde kun 2,5 år som sygeplejerske. Derefter har jeg primært arbejdet med patientrettigheder. Jeg er patientvejleder og sidder med klager, patienter som vil til udlandet og en masse andet i forhold til deres rettigheder. Jeg har suppleret med sundhedsret på jurastudiet. Er du selv sygeplejerske? Vh T

 • Nej er Klinisk diætist, vi er en presset gruppe der ofte er udsat for nedskærelser og ofte bliver prioriteret lavt ift til andre sundhedsproffesionelle. Derfor er der stor kamp om de få jobs der er og overvejer derfor om jeg måske helt skal skifte branche, selvom jeg virkelig brænder for faget

 • Nej er Klinisk diætist, vi er en presset gruppe der ofte er udsat for nedskærelser og ofte bliver prioriteret lavt ift til andre sundhedsproffesionelle. Derfor er der stor kamp om de få jobs der er og overvejer derfor om jeg måske helt skal skifte branche, selvom jeg virkelig brænder for faget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *