Om # 15

1. Jeg formår ALDRIG at placere C og S korrekt når jeg skal skrive præcis. Det er faktisk utroligt at jeg kan ramme forkert hver gang. Jeg gjorde det også nu.

2. Har jeg lovet mig selv, at jeg hver søndag aften skal sætte mig ned med min mand og min kalender og skrive alle aftaler og møder ind. Tjekke forældre intra, og få styr på alt der. Jeg må simpelthen sande at jeg kommer til at glemme noget, hvis ikke jeg gør det. Måske jeg også må lave en lille bitte huskeliste, pis – jeg hader ellers lister. Spændt på hvor længe jeg kan holde det.

3. Mine ben var virkelig virkelig tynde, da jeg var helt ung og jeg var så flov over det. Så flov! Jeg havde derfor altid tykke strømpebukser under mine bukser. Ikke særlig rart når jeg fx. slog mine folder på Diskotek Prinsen i Vordingborg. Shit det var varmt. Og nu jeg tænker over det, så har det i bedste fald givet en lille bitte kvart centimeter. Tænker ikke det var det værd med alt det sved i knæhaserne.

4. Endte jeg for øvrigt med at smøre madder og numser hele dagen i dag. Efter endnu en nat med søløve fest.

5. Goma dressing. Det smager jo så ufatteligt godt. Næsten lige så godt som persillesovs. Åh det smager også godt. Tror snart jeg må lave min gamle livret. Stegt flæsk med persillesovs. Mine børn er desværre ikke sådan rigtig ægte fans. Men de elsker goma.

6. Taler Alfred meget om hvordan verdenen er opstået og om tyngdekræften. Hvordan skal jeg dog kunne blive ved at komme med de rigtige svar til den dreng.

7. Er jeg umådelig glad ved at knækcancer ugen er ovre. Det er jo fantastisk at vi sådan står sammen og får samlet et kæmpe beløb ind. Det klapper jeg i mine hænder over, men jeg synes også at alle de triste historier på TV hele tiden er lidt tungt i længden. 

8. Stod Kalle op klokken 4 pga førnævnte søløve hoste. Klokken 5. var han top klar på at drøne rundt med sin gåvogn, det tog alle mine bedste overtalelsesevner at tale ham fra det. Tænkte vores kære underbo havde brug for at sove lidt længere. 

9. Skal jeg derfor virkelig tidligt i seng i aften. – Tænker jeg altid, men det ender altid med at klokken løber fra mig kender I ikke det?

10. Har jeg simpelthen besluttet ikke at købe kalendergaver til mine tre. 72 gaver, der kan mit opfindsomhed slet ikke være med længere. Det må blive adventsgaver i år. Det er nu ellers hyggeligt med julesok og morgenglæde, men det må nedgraderes til en chokoladekalender og gave om søndagen.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej søde Trine, lige en hurtig idé jeg har fået til de kalenderpakker som jeg forsøger mig med i år. Jeg køber en større æske LEGO til dem hver og deler den op i 24 små pakker så de samler lidt hver dag og til sidst har det færdige resultat. Det tænker jeg er en ven mod den manglende opfindsomhed og aversion mod alt for meget bras. Knus Trine

  • Hej søde Trine, lige en hurtig idé jeg har fået til de kalenderpakker som jeg forsøger mig med i år. Jeg køber en større æske LEGO til dem hver og deler den op i 24 små pakker så de samler lidt hver dag og til sidst har det færdige resultat. Det tænker jeg er en ven mod den manglende opfindsomhed og aversion mod alt for meget bras. Knus Trine

  • Kære Trine ! Jeg ELSKER bare disse indlæg !! Har du en opskrift på Goma-dressingen eller køber du den? Og i så fald: hvilken er din favorit?

  • Kære Trine ! Jeg ELSKER bare disse indlæg !! Har du en opskrift på Goma-dressingen eller køber du den? Og i så fald: hvilken er din favorit?

  • Ihhh tak. Det er jeg SÅ glad for at høre. Jeg prøvende engang at lave det selv, men helt ærligt – så skal der en del ingredienser i og lige her er det simpelthen nemmest at købe det færdigt. Der ligger en thai købmand ved Dronning Louise Bro på Nørrebro, som sælger det. Ellers ved jeg at Nemlig.com forhandler Stick’n’sushi Goma og den er mega god. Kh Trine

  • Ihhh tak. Det er jeg SÅ glad for at høre. Jeg prøvende engang at lave det selv, men helt ærligt – så skal der en del ingredienser i og lige her er det simpelthen nemmest at købe det færdigt. Der ligger en thai købmand ved Dronning Louise Bro på Nørrebro, som sælger det. Ellers ved jeg at Nemlig.com forhandler Stick’n’sushi Goma og den er mega god. Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *