Om #14

1. Har jeg gået rigtig meget rundt i pyjamas på det sidste både inde og ude. Morgen og aften. Og nat. Det er så blødt og behageligt, at jeg ikke rigtig kommer ud af det.

2. Bliver lille Kalle mere og mere et menneske. Baby Kalle er ved at sive ud af ham til fordel for en stor dreng. Han er bare så søøøøød og når han siger muar, så slår mit hjerte et lille hop af lykke. Hver gang. Eller når han peger på Selma og helt tydeligt siger pige.

3. Har jeg givet mig selv en ny iPhone i gave. Håber snart den kommer med posten. Synes ligesom jeg fortjener lidt ekstra omsorg og overvejer også at give mig selv noget ansigtsbehandling eller noget værk i den stil. Eller at få nogle til at ordne mine fødder. De kunne om noget trænge til lidt kærlighed i form af en fodfil. 

4. Mangler jeg og vi en god serie. Nogen med gode bud? Jeg kan selv anbefale Gypsy på Netflix, den er god.

5. Er vi i sommerhus og jeg har glemt min elskede Eight Hour til mine læber.I går glemte jeg hele dagen, at jeg havde glemt den og fik ikke købt en ny. Derfor måtte jeg i går aftes til sidst smøre dem med olivenolie. Det fungerede egentlig ret godt. Jeg hader at gå i seng uden smørrelse på læberne. I skrivende stund, sover babyen drengen og min mand og de store er kørt efter en Matas til mine tørre læber.

6. Har Alfred plukket alle æblerne på vores æbletræ og jeg kom ved en fejl til at love ham at bage noget. Jeg bager jo ikke. Og han glemmer jo helt sikkert ikke. Fuck!

7. Har jeg stadig ikke ringet til Rigshospitalet. Jeg gør det onsdag. Det har jeg bestemt.

8. Sidste år ved denne tid talte vi kraftigt ned til vores fem ugers rejse til Thailand. Åh, ville ønske vi også talte nu.

9. Blev jeg helt glad, da vi kørte herop. Glad fordi turen i det hele taget er ret flot. Sådan på natursiden. Træerne var gule, røde, brune og orange. Og så slog det mig, at jeg bliver ligeså glad når bladende er helt små og lysegrønne. Når træerne står nøgne mod den blå himmel og også når det hele står i fuld flor. Årstidernes skiften kan noget helt særligt og får mig til at sætte pris på de overhovedet skifter. Så selvom jeg synes sommeren var noget af en nar, og jeg virkelig godt kunne have brugt noget mere af den. Så elsker jeg at bo her i Danmark.

10. I går fik vi en pose legetøj fra vores søde pensionistnaboer her i sommerhusland. Der var også en del børnebøger. Blandt andet Hans og Grete. Hold nu magle hvor er moren i den bog en ond ond kvinde. Til gengæld, så elsker jeg at læse sådan rigtige bøger for børnene. Bøger som jeg også godt gider lytte på. Selvom historien kommer ud af min egen mund.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *