Om # 13

1. Er jeg hjemme og stille og rolig ved at komme ud på den anden side. I går var slem. Narkosen var hård ved mig og jeg har virkelig haft det dårligt. Heldigvis gik alt som det skulle og lægen sagde jeg var fit og utrolig pæn indvendig (wtf!).

2. Gør det helvedes ondt at kaste op en hel dag og nat når man har fået fjernet sit underliv. Især når man er helt tom for mad og drikke efter at have fastet. Av bare av.

3. Forstår jeg slet ikke hvordan jeg kom hjem i går eftermiddags. Shit det var et ynkeligt syn, mig i kørestol helt bleg med brækpose i hånden. Tak søde veninde og tak søde husbond.

4. Er det rimelig svært at forklare en på halvandet år, at man ikke må løfte ham i 14 dage. I det hele taget er det lidt svært at holde sig helt i ro med tre børn i husstanden. De er dog så søde, og når jeg ligger i sengen og lytter til deres stemmer og leg bliver jeg glad og helt lettet. Det er jo for pokker dem der er årsagen til at jeg gør det her.

5. Er jeg tilbage i efterfødselsnettrussen. Alle der har født ved præcis hvilken frækkert det er.

6. Har jeg aldrig set Rita, men har i dag set virkelig mange afsnit og det er så dejligt at man lige kan snuppe en lur eller tre undervejs og så stadig være helt med. Hun er da sød.

7. Har min mand hentet hormonplastre, som jeg så skal gå med til jeg er omkring de 50 år. Jeg har simpelthen ikke orket at påføre mig dem endnu. Jeg vil i bad først. Jeg har bare ikke haft kræfter i dag. I morgen. Det bliver i morgen.

8. Eller om lidt, jeg er helt gul af jod og så lugter jeg seriøst af gammel gnu. Eller skulle man hellere nappe et snit mere med Rita? Ja sgu.

9. Skal jeg nok snart skrive om noget mere spændende og opløftende, der er bare ikke rigtig så meget andet i mit hovede end det her. Jeg er så lettet og så glad for at det er overstået. Tænk, nu skal jeg ikke gå og tænke på undersøgelser i underlivet længere. Det er en befrielse uden lige, jeg tror bare lige jeg skal lande lidt. Og komme tilbage til mig selv uden alle disse tanker om operationer og gener. Der heldigvis meget mere af alt det gode i mit liv og det vil jeg da meget hellere bruge mit hovede på. Så det vil jeg gøre lige straks.

10. Kunne jeg se solen skinnede så smukt i dag, åh hvor ville jeg gerne have været ude og mærke den. Og nu lover de regn resten af ugen. Øv.

Ps: Efterlyser jeg vinderen af de 1500 kr til Adélie. Hun hedder Henriette og havde ikke skrevet sin mail. Hvis du ser det her, så send mig lige din mail.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Kære Trine. Jeg er ny(ere) læser. Fandt dig via fine familie- og sommerhusbilleder på Instagram, blev så nysgerrig og opslugt af tanker omkring operation osv. Jeg er kræft-slp. Og forstår til fulde dit valg – det er mega stærkt gjort! Håber du kommer hurtigt på benene igen – med en anden ro i maven. Og tak for fine historier og formuleringer ?

 • Kære Trine. Jeg er ny(ere) læser. Fandt dig via fine familie- og sommerhusbilleder på Instagram, blev så nysgerrig og opslugt af tanker omkring operation osv. Jeg er kræft-slp. Og forstår til fulde dit valg – det er mega stærkt gjort! Håber du kommer hurtigt på benene igen – med en anden ro i maven. Og tak for fine historier og formuleringer ?

 • Så dejligt du er over det nu!! Du er den sejeste Trine ? Tænkte godt over hvilke tanker du må have haft nu du selv sidder med klager? Sig til hvis jeg skal komme med forsyninger eller anden hjælp! Er jo så tæt på?Kh Laila – 26820016

 • Så dejligt du er over det nu!! Du er den sejeste Trine ? Tænkte godt over hvilke tanker du må have haft nu du selv sidder med klager? Sig til hvis jeg skal komme med forsyninger eller anden hjælp! Er jo så tæt på?Kh Laila – 26820016

 • Kære Christina. Sikke en dejlig kommentar fra dig. Jeg er virkelig glad for du forstår. Du kender jo om nogen også til alt det som jeg gerne vil undgå. Tak for di du tog dig tid til at skrive og velkommen til. Kærligst fra Trine

 • Kære Christina. Sikke en dejlig kommentar fra dig. Jeg er virkelig glad for du forstår. Du kender jo om nogen også til alt det som jeg gerne vil undgå. Tak for di du tog dig tid til at skrive og velkommen til. Kærligst fra Trine

 • Hej Trine
  Jeg står overfor at sku ha fjernet mine to livmødre og livmoderhalse! Ja crazy.. har to af hver.. Men meget heldig og skabt tre sunde og raske børn.. dog m slemme graviditeter!

  Hvor lang tid varede de slemme smerter og har der været noget siden? Ps. håber det er ok, jeg spørger, men var det en åben operation eller kikkertoperation? Jeg skal gennem åben oven i mine 3 tidl. Kejsersnit!! 🙁
  Tak for åben og ærlig blog☀️
  Hilsen mirakelmoren

  • Hej Monica,
   Hold da op en vild krop du har 🙂 Og skønt med tre styk dejlige børn, det må føles godt at den kunne det.
   Jeg blev opereret med en kikkertoperation og var sygemeldt fra mit tidligere arbejde i ca 5-6 uger. Det var ikke så slemt med smerter, men det er desværre nok noget ganske andet med en åben operation.
   Jeg ønsker dig al den lykke jeg kan. Og håber du er ok?
   Kh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *