Om # 12.

1. Taler jeg ofte med mig selv, når jeg er alene. Også når jeg går udenfor. Liiiidt pinligt.

2. Noget af det værste jeg kan tænkte på, det er når min mand fløjter. Jeg.kan.ikke.fordrage.det. Han er ellers selv ret stolt af sin fløjtning og ynder at gøre meget i den slags. Ren Roger Whittaker.

3. Det her mærkelige ord elsker jeg: Isasietter – og gerne med krystal foran. Vi spiste altid dessert af sådan nogle, når vi havde gæster da jeg var barn. Jeg har selv fine asietter, som jeg er så glad for. De kommer også på bordet, når vi har gæster. Men fuck det var svært at stave til.

4. Er Alfred og Selma simpelthen så stolte af deres lillebror. Det er så kært, at de altid skal fortælle og vise hvad han kan, hvor mange tænder han har fået (4 stk – slow mover), hvilke ord han kan sige og meget andet. Det søde er, at de slet ikke har det der filter, som vi voksne har. De tror gladeligt at alle andre godt gider høre alt om Kalle. Alt. Heldigvis slipper de ret godt afsted med det. Jeg sidder med bævrende underlæbe, mens de beretter stort om det bitte menneske.

5. Overvejer jeg at finde min vinterjakke frem. Kan det virkelig passe? Sidste september dansede vi på bare tæer til vores udendørs bryllup. Jeg higer efter lidt mere sol og lyset, åh giv mig lidt mere af det pæne efterårslys. Og så gad jeg også godt, at vores andelsforening snart tændte for varmen i ejendommen. Brrrrrr.

6. Er jeg meget social og åben som person og jeg er nok sådan en som tanker op og henter energi ude blandt gode mennesker. Samtidig elsker jeg også at være alene, men ikke for længe af gangen.

7. Har jeg nogle læsere her på domænet, som ikke helt ved hvordan man kan følge min blog. Det kan man gøre på flere måder. Nogle er nye i at læse blogs, så her kommer en lille vejledning på hvordan det kan lade sig gøre.

Altså du kan jo altid skrive www.trinesblend.dk, så kommer man direkte ind på min blog. Hvis du vil læse tilbage på bloggen, er der ude i højre side diverse måneder, så kan du gå tilbage i bloggen den vej. Du kan også bare læse ned til bunden og så vælge næste side. (som så er forrige). Bloggede startede i april – blot til info.

Hvis du ønsker at kommentere, står der i bunden af hvert indlæg – kommentarer, det trykker du på. Og så vælger du kommenter uden at logge på. Første gang du kommenterer skal du skrive navn og emailadresse.

Du kan ligeledes følge bloggen på bloggens Facebook side Trinesblend. Der kommer altid besked om et nyt indlæg. Du går ind på siden og trykker på synes godt om knappen øverst, så følger du automatisk med.

Så er der Bloglovin. En smart app du kan have på din telefon. Der kan du følge alle de blogs du læser med hos, så kommer de frem der samlet. Der læser jeg selv med hos dem jeg følger. Det er nemt og smart. Appen er gratis.

Til sidst er der Instagram, der giver jeg også ofte en besked om et nyt indlæg. Så følg gerne med, hvis du har lyst.

Det var vidst det og spørg endelig igen, hvis der er noget som ikke giver mening. Hvis der er streg under et ord betyder det iøvrigt, at det er et link og at du kan trykke på det og komme direkte videre til f.eks. Bloglovin’. Smart ik.

8. Er jeg lidt bange for ovenstående blev for langt, men det er jo ikke alle som er vant til at læse med i bloggerverdenen og jeg vil hellere end gerne være behjælpelig. Det er jo en skøn og inspirerende verden af ord og billeder.

9. Fik jeg sidste år en regnfrakke af min mand i gave og ærlig talt synes jeg det var lidt fesent, også selvom den var smart af sådan en af være. Nu er jeg flyttet ind i den og ønsker mig regnbukser til. Ha.

10. Er jeg jo alene hjemme indtil fredag aften. Altså på voksen siden. Jeg sidder og undrer mig over hvorfor pokker jeg ikke har købt chips, eller måske bare en lille bitte m&m med peanuts. Ingenting er der i skabet, kun en sølle müslibar. Mig i numsen!

God aften til Jer. Og tak fordi i læser med, så hyggeligt altså.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg taler også med mig selv – når jeg cykler. Især diskuterer jeg med folk – ytrer min holdning, hvis jeg ikke har fået det gjort i løbet af dagen. Dét er skørt. Haha!

  • Jeg taler også med mig selv – når jeg cykler. Især diskuterer jeg med folk – ytrer min holdning, hvis jeg ikke har fået det gjort i løbet af dagen. Dét er skørt. Haha!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *