Om # 11.

1. Elsker jeg at se på mennesker. Sidde lige så stille på en bænk. Og så bare suge indtryk ind fra andre mennesker som passerer mig på deres vej. Og så er de sociale medier jo lidt samme princip, så der elsker jeg også at se på andre mennesker.

2. Jeg hilser på ret mange. Jeg kan godt lide at sende fremmende et lille nik, et smil eller et goddag. Det gjorde man det ret meget i, der hvor jeg voksende op. Især min far. Han hilste på alle. Jeg kan faktisk huske følelsen af at sidde foran på hans cykel. Hans hænder på styret med mine imellem. Hans finger den stod næsten permanent op, fordi han hele tiden lige skulle hilse og jeg spurgte hele tiden hvem det var. Ofte vidste han ikke hvad de hed og det tænkte jeg ret meget over. Nu er det mig selv som hilser i et væk på folk på vores vej og mine børn, som spørger hvem det er.

3. Vi kom til at tale om vores forskellige roller i hjemmet i går. Og så fik vi igen grineflip over Alfreds kommentar for et par par år siden. Jeg skulle støvsuge og Alfred kiggede med kæmpe øjne på mig og spurgte om jeg havde lånt fars støvsuger. Jeg gør ikke rent – det gør far. Lidt ligesom, når jeg kører bilen – så skal ungerne lige sikre sig, at jeg godt kan.

4. I morgen tager jeg til Aarhus indtil fredag. Det er med min arbejde og ikke særlig fancy, men jeg skal sove på hotel. Og jeg skal sove to gange i en kæmpe seng med hvide knitrende dyner. Jeg får serveret morgenmad, frokost og fin middag. Shit, jeg glæder mig stort. Og sikkert lige så stort til at komme hjem til hele butikken igen.

5. Knirker vores gamle københavner gulve så meget. Det er virkelig synd for vores underboer. De gulv er færdige. Nye gulve koster næsten det samme som en ny lejlighed. What to do? Vi går også og tænker på, hvordan vi skal optimere rumfordelingen. Noget med nye vægge og døre og og og og…

6. Er det igen i denne uge kommet bag på mig, hvor stor Alfred er og hvor meget han ved. Det er så kontrastfyldt at være mor til en på syv og en på et. Jeg kan mærke hvordan den syvårige så småt løsriver sig. Piv – godt der er en på fem og en på et som stadig helst vil være ovenpå mig.

7. Har jeg sommerfugle i maven over alt muligt. Kan ikke helt sætte fingeren på hvad.

8. I lørdags var det et år siden mine søde veninder holdte den dejligste polter for mig. Det var sådan en dejlig dag også selvom det var med lille Kalle. Søde søde veninder jeg har.

9. Synes jeg mit hår bliver større og større. Tykt og tørt og krøllet. Hvad skal jeg putte i det, for at tæmme det. Tænk mit hår var helt glat inden jeg fik børn. Jeg hælder olie i det, men det siger bare – slurk og så er det stadig tørt.

10. Skal Selma igen starte til ballet i dag. Hun har glædet sig så meget og er så stolt over at hun nu er på holdet som hedder 5-6 år. Hun ønsker sig en ny dansekjole. En med blåt skørt. Nuttet.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *