…Og så blev det vinter : Vinterstøvler til børn

Annonce

Det er ikke længe siden mine børn løb rundt på deres bare fødder på stranden i efterårsferien, men så skal jeg da lige love for at det pludselig blev edder koldt derude. Okay, det er jo også første november på torsdag. Egentlig er jeg ret vild med november og december. November, fordi mine børn allerede så småt tæller ned til julemåneden. Så det er lidt måneden før måneden. Og så december måned som for os voksne suser afsted med fuld fart, vi styrter rundt og ihhh hvor skal vi hygge os og pludselig er det juleaften, men for børnene er december magisk og de små 24 dage bevæger sig med sneglefart. Jeg kan huske det fra jeg selv var barn. Jeg husker at jeg tegnede kalenderlys på et stykke papir, at jeg stregede ud hver morgen og at jeg næsten ikke kunne være i min krop af bare spændning. Det var nemlig magisk og lige præcis det har jeg tænkt mig at stoppe op og suge ud af mine børn, sådan så det hele ikke går op i juletravlhed og andesteg.

Inden vi når helt så langt, så skal vi lige ind i november og ligesom overtøjet er gået fra overgangstøj til vintertøj, så skal fødderne også holdes varme i lune lækre vinterstøvler. Jeg er endnu en gang teamet op med dejlige Bundgaard Sko og derfor er alle børnene klædt i læderstøvler derfra. Bundgaard Sko har tre ret så overskuelige kategorier, når man shopper deres sko. Baby, børn og teen og selvom min Kalle ikke længere er nogen baby, så er han stadig med i den kategori (thank God) – det vil sige at jeg har et barn i hver. Og jeg synes virkelig er der er noget til hver en alder, fordi de kære børn de når altså en alder hvor udseende på deres sko begynder at betyde noget. Det skal helst være sejt og der er faktisk forskellige muligheder, både de seje, de klassiske og noget for de lyserød elskede. Ja faktisk burde jeg have købt lyserøde støvler til Kalle, for det er hans all time yndlingsfarve. Men han er nu også svært glad ved sine nuttede brune støvler.

Vinterstøle Rabbit velcro

Til vuggestuebarnet, som snart er et stort børnehavebarn har jeg valgt to vinterstøvler. Jeg har købt en klassisk brun, som er helt perfekt til nu og egentlig til hele vinteren. Den har vandtæt og åndbar TEX membran, så den kan altså klare en hel del. Men vi ved jo godt at vores vinter her i Danmark kan være ret så våd og sjasket, derfor har jeg også købt en som er til de dage, dem hvor det er meget mudderet eller snevejr. De er perfekt til børnehaven, det ved jeg fordi Selma også brugte sådan en støvle, da hun gik i børnehave. Børnehaven er delvis udflytter og derfor hedder det 14 dage i byen og 14 dage på landet. Jeg tror at den bliver landstøvlen.

Vinterstøvle Siggi (landstøvlen)

Vinterstøvler Missy // Vinterstøvle Tokker

Sølvstøvler som er perfekte til Halloween tøjet, men også til alt andet. Jeg tænker det bliver den støvle hun kommer til at bruge mest, når hun har strømpebukser på. Den anden er lidt grovere og perfekt til tur-dag. De er begge forede med 100% uld.

Axel velcro //Terry

Alfred har udover vinterstøvlen disse lidt mere vinteragtige sko. De er forede med varmt uld, men stadig ikke helt så “klodsede” som en støvle. De er et hit! Han har været på tur i dag med sin vinterstøvle, derfor de ser lidt snaskede ud. Det gik dog nemt af med en våd klud.

Termostøvler

Derudover har alle tre børn et par termostøvler. De er især rigtig gode til de turdage der er i skolen, hvor det er vigtigt med varme og tørre fødder. Ja og så også til alle regndagene, som er for kolde til ægte gummistøvler.

Så altså hvis I ikke har fået købt vinterstøvlen til jeres kære endnu, så vil jeg give min bedste anbefaling til støvlerne fra Bundgaard Sko. Jeg håber (som jeg altid gør) at jeg kunne inspirere lidt og måske vise, at alt ikke nødvendigvis behøver at være brunt, når det kommer til børnenes fodtøj. Selvom brunt bestemt er pænt og også ofte mit førstevalg. Nu er små støvler jo oftes de mest nuttede, og jeg synes virkelig modellen Kalle har på er alt for kær og så er den let og nem at løbe hurtigt i og det er vigtigt, når man er to år.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Flere gange har min mormor og mine søstre forsøgt at lære mig at strikke, jeg har stadig ikke lært det. Men jeg vil så gerne, og for tiden endnu mere da jeg har fået øjnene op for hvor lækre sager der fx. er af opskrifter hos Mille Fryd. Jeg er også helt forelsker i hendes Chunky Sally. Og for Søren jeg synes den er den fineste farve kombination sorbet cardiganen der er på højkant er i! 😍 Den ville jeg virkelig blive glad for.

  Og lige til slut, tak for en super god blog! 😘

 • Hej Trine
  Sikke en flot advents gave 🎄🎁❤️
  Jeg lærte at strikke, da jeg var barn og strikkede sjaler og sådanne nogle rør til at have rundt om halsen – altså ting uden opskrift. Masker lærte jeg aldrig at slå op. Det hjalp min mor mig med. Men her uddannelse, arbejde og 4 børn senere har jeg desværre glemt det – eller strikker i hvert fald ikke. Tror jeg ville kunne strikke ret, men masker fik jeg jo aldrig lært at slå op. Og lysten til at strikke har jeg nok heller ikke helt. Men at gå med lækker strik elsker jeg 😉
  God december måned 🎄❤️
  Kh Mette

 • Jeg har overrasket mig selv i år, da jeg genoptog strikningen 😀 Strikker pt et par babybukser, men overvejer kraftigt at lave en fin lille sorbet bluse til moi ☺️ Et lidt ambitiøst projekt, men synes det er meget fedt at kaste sig ud i nogle nye ting – learning by doing.

  Krydsede fingre og julehilsner
  Mia

 • Jeg er begyndt at strikke for et år siden og er meget glad for Mille Fryds designs. Ville elske at vinde den cardigan 😍

 • Jeg kan ikke strikke 😩 Ville SÅ gerne og har prøvet at kære det flere gange, men jeg har ikke tålmodighed til det 😪

 • Jeg kan ikke strikke. Men jeg ville elske at være knalddygtig og strikke mine egne unika-ting og sager. Må dog desværre nok sande at jeg aldrig får tålmodigheden til at lære det samt efterfølgende få produceret noget. Jeg har flere gange kastet lange blikke efter de fine ting du har vist og nævnt her på bloggen, så det ville være total optur at vinde ! God give-away, fuldstændig i overenstemmelse med bloggen 😊

 • Jeg har lige lært at strikke – netop pga. Mille! Jeg var så forelsket i hendes fine designs, så jeg MÅTTE bare i gang! Så ved hjælp at Svigermor og Youtube har jeg netop færdiggjort min første strik ever: EdithMySize. Måtte dog lige trevle den 2/3 op da den var færdig, og prøve igen – men nu er den færdig og jeg elsker den! Og ville også elske at udvide min Mille-samling med denne Sorbet Cardigan – jeg er vild med farverne!!

 • Elsker at strikke, at strikke er et stress-frit rum i hverdagen – og især i weekenden, hvor der er god tid til kaffe og strik.
  Er netop nu i gang med sorbet bluse i den smukkeste lysegrønne farve…

 • Jeg har lige lært at strikke i en alder af 40 år 🧶🧶 Mit første projekt blev så flot – en raglangenser. Dog ødelagt inden det blev taget i brug, idet sweateren blev slynget i maskinen i et hovedpudebetræk og derved filtet 💔💔 (fulgte dog garnets vaskeanvisning). Meget demotiverende men er oppe på “strikke-hesten” igen 😃😃😍 Synes Mille Fryd design er fantastisk ❤️

 • Jeg kan godt strikke, men har aldrig begivet mig ud i andet end sokker til alle familiemedlemmerne og en enkelt sweater til min niece på 1 år. Jeg vil gerne kunne strikke en sweater eller lækker cardigan til mig selv, men det virker bare så uoverskueligt når den skal være så stor. Hvis jeg vinder, så lover jeg at gå igang med at strikke noget til mig selv 😍

 • Jeg kan godt strikke, men strikker mest til mine 2 dejlige børn og får alt for sjældent strikket noget til mig selv. Jeg elsker hjemmestrik og den her sorbet cardigan er virkelig smuk 😍😍

 • 3 stk. huller i ørene og 3 som er groet sammen. Jeg måtte ikke få huller i ørene for min far, før efter min konfirmation. Så da den var overstået, var jeg slet ikke til at styre. Lavede selv huller i ørene med diverse nåle. Som ofte endte ud i betændelse og ømme øre. Hvilket jeg bestemt ikke kan anbefale 😕

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *