…Og nu vi er ved efteråret, så kommer her nogle gode bud på efterår i version børnesko

Annonce

Jeg har heldigvis forlænget mit samarbejde med Bundgaard Sko til mine børn og det er jeg så glad for, samtidig med at jeg også er rigtig stolt. Bundgaard er god kvalitet og så er det også et mærke, som er i en spændende udvikling. En udvikling, som jeg synes at så sjov at få lov til at være en del af. Bundgaard blev etableret helt tilbage i 1904. Det er altså næsten 1800-tallet. Vildt ik! Jeg er skide stolt af alle mine samarbejder, men det føles jo altid rart, når nogen kommer tilbage og forlænger. Jubii og hurra for det. Det skal handle om overgangssko. Dette efterår byder på nogle gode klassikere i jordfarver, men også noget med lidt mere sprel i. Jeg holder nu egentlig af, at der er lidt ro nede om fødderne i farvevalget, når børnenes tøj ofte bære flere farver. De to store har selv været med til at vælge og derfor er min farverige Selma selvfølgelig også gået lidt udenom det “kedelige” sikre valg. Selvfølgelig.

Sko er noget af det der kan være ret meget hype omkring blandt børneforældre. Og selvfølgelig med rette, fordi det er så vigtigt for de små lidt bløde fødder at de har det godt. Børnene har sko på meget af deres vågne tid og er aktive i løbet af dagen, med leg i skolegården, i vuggestuen og gåture frem og tilbage. Samtidig er det vigtigt at de har sko til det forskellige vejr, som det danske efterår byder på. Så gummistøvler er også en del af overgangspakken. Jeg kan rigtig godt lide Bundgaards udvalg af både lang og kortskaftede gummistøvler. Læs eventuelt mere om gummistøvlerne i et tidligere indlæg lige her . Sidste uge bød på dage med fuldregn. Mine børn hader gummistøvler, men det er altså bare et nødvendigt onde. Især når man er vild med at plaske i vandpytter. Til gengæld elsker de alle andre slags sko, især den lille Kalle er en ægte sko elsker. “Mig støvler på”, siger han om ovenstående chelsea med verdens største smil om den lille røde mund. Han er SÅ glad for dem og derfor fik han også sådan et par igen, helt de samme som han havde før det blev sommer, bare et nummer større. De er da også bare alt for nuttede i den lille størrelse især. Jeg tænker at det i princippet er en sko, som aldrig går af mode og som Kalle kan få i mange størrelser op endnu.

Gummistøvler

Kalle // Alfred // Selma

Det gode ved chelsea, det er at det både er en virkelig pæn støvle til de helt små, men også til større børn. Således har hele min bande sådan en lille støvlet i skoskabet – eller flydende i verdens mindste entré. Vi har ellers et skoskab, men det er yderst sjældent at skoene når ind i det. Samtidig er det en støvle, hvor læderet former sig naturligt om ankelen og derfor støtter foden rigtig fint. Gummisålen er fleksibel og kan klare det meste.

Min store Alfred har et par i grønne og jeg synes detaljen med indfarvet elastik i samme farve som læderet er super cool. Han bruger dem lige nu med shorts til og det er virkelig fint synes jeg. Der bliver også spillet fodbold i dem og det klarer de altså også. Ellers kan man jo altid supplere den pæne ankelstøvle op med sneakers til skolebrug. Jeg er nu mest tilhænger af, at det man har bliver brugt. Vi gør det ikke så meget i at dele tøj og sko op i “pænt brug” og “hverdags brug”. Jeg husker især fra mit barndomshjem, hvordan det var med forskellige opdelinger. Der var et helt skab fyldt med smukke glas, skåle og tallerkner, som kun blev hevet ud, når vi havde gæster. Det var da synd. Alt hvad vi ejer hjemme hos os, det bliver brugt både til hverdag og fest. Jeg kan også snildt hoppe i en festlig kjole på en almindelig grå mandag og det gør at mandagen for mig pludselig er mindre grå.

En af mine personlige favoritter. En Bundgaard klassiker, som har ligget lidt i dvale – men som er taget frem igen og har fået en lille opdatering. Kalle har allerede prøve kørt dem på den røde plastik scooter, derfor de lidt slidte snuder.

Selvom ungernes overgangssko er rimelig klassiske i farvevalg og design, så elsker især Selma som sagt, lidt ekstra lir og farver. Så hun har chelsea med prikker og så de her støvler med den skønne farve. Modellen er lidt smallere end chelsea. De sidder rigtig godt på hendes fod og så er de med tex, som sikre at fødderne forbliver tørre.

Det føles altså rigtig rart at have styr på børnenes fod-garderobe også selvom vejret i denne uge byder på noget af det fineste sensommer vejr. Så er det heldigt at sandalerne stadig duer. Og at sokker i de smås sandaler stadig spiller. Så mangler jeg bare at købe nyt regntøj og termo til de to små.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *