Noget om bare ben i shorts og farven på dem. Benene altså

Annonce

Jeg er kommet i en alder, hvor mange måske begynder og tænke mere og mere over, hvad man kan tillade sig i forhold til sin alder. Jeg når ofte også lige at tænke det, når det blandt andet kommer til påklædning, men heldigvis så forsvinder det hurtigt ud af mine tanker igen og så fortsætter jeg med at gøre hvad jeg har lyst til. Hvad jeg føler mig tilpas med. For det der med at være tilpas, det er altså noget som er vigtigt for mig i mange henseender. Med min påklædning, der handler det for mig ikke særlig meget om alder, men netop om jeg føler mig tilpas i det jeg har på. Det må faktisk være det aller vigtigste for mig, for hvis jeg fra start af, er kommet afsted i noget som jeg ikke helt var tilpas i, så ved jeg bare jeg skulle have droppet det fra start. For lige meget hvor pænt det ser ud, så hjælper det ikke på følelsen af, ikke at have det godt i det man står i. Sådan er det forøvrigt med meget andet end tøj. Det er nok noget med den der mavefornemmelse vi så ofte har med mange af de ting vi går og laver. Og åbenbart også i noget så lavpraktisk som påklædning. Ha.

Dette forår synes jeg virkelig der er mange fine shorts, og det var her tanken kort strjfede mig. Kan man stadig godt gå i relativt korte shorts – og nederdele og kjoler for den sags skyld, når man ikke er en ung vårhare længere? Øh ja, selvfølgelig kan man da det. Jeg vil i hvert fald! Når jeg så gør det, så handler det for mig om at, jeg har det bedst med at mine ben er glatte, altså uden hår, cremede (hedder det det?) og så er det altså bare pænt, hvis benene har fået lidt kulør. Det er her Derma kommer så pænt ind i billedet.

For lige at give en kort præsentation, så kan jeg fortælle at jeg kommer til at lave lidt forskelligt omkring Dermas meget fine sortiment over de næste måneder. Det glæder jeg mig til og er skide stolt af. Vi har nemlig brugt Derma herhjemme i mange år. Især solcreme, børneprodukter og lidt forskelligt fra Derma woman. Alt er svanemærket- og allergimærket og indeholder derfor nul kemi. Og noget jeg synes er virkelig lækkert, det er at det er et meget let tilgængeligt mærke. Jeg griber ofte lige en solcreme og en pakke vådservietter, når jeg alligevel er ude at handle og det er altså rart ikke at skulle flere steder, når tasker og poser allerede vejer alt for meget.

Deres helt nye produkt i serien er en selvbrunerlotion . En lotion som giver huden naturlig glød og så indeholder den mandelolie, som samtidig plejer så fint. Jeg bruger i forvejen ofte mandelolie på min krop, så det er jo bare win win. Jeg har ikke den store erfaring med selvbrunere, da min hud bliver let brun. Jeg har dog i mine unge dage brugt en pendant på mine ben. Og nu har jeg altså igen vovet mig ud i det og har prøvet denne pæne lotion på mine ben. Den kan selvfølgelig bruges på hele kroppen og også i ansigtet. Jeg gjorde det inden solen for alvor slog igennem, så det var mens mine ben stadig ikke var blevet kysset af den ægte sol. Jeg må sige at jeg er virkelig positiv. Både på udseende (farven den giver) og på anvendelsen af cremen. Det var pærenemt, jeg var ellers helt nervøs for om jeg kunne komme til at gøre det forkert, eller ende ud med skjolder eller andet mindre pænt. Alt gik let og det tog ikke mange minutter.

Inden jeg startede med selve selvbruneren, så gjorde jeg præcis som der stod på tuben. Dagen inden, da gik jeg derfor i bad, og der fik mine ben den store tur. Først med skraperen – farvel vinterben, og goddag sommerben…nu uden pels. Så brugte jeg en skrubbecreme, for at komme af med alle de døde hudceller og efter badet sørgede jeg for, at give mine ben en masse fugt. Jeg brugte den økologiske Body Oil , som er med oppe på det første billede. Jeg synes den er smart, fordi den kommer med sådan en spray, så det er let lige at spraye på benene og så ellers bare fordele det godt og grundigt med klør fem. Det trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke selvom det er olie.

Dagen efter var mine ben så ellers klar til et lag af selvbruneren. Jeg gav dem blot et ganske fint lag, som jeg sørgede for at fordele jævnt ud over begge ben hele vejen rundt. Hvis man ønsker en mere brun farve, eller har ekstra blege ben, så er det bare med at give den lidt mere med cremen og ellers kan farven forstærkes ved at give flere indsmørringer. Måske har man bare lige brug for den ene tur og så klarer solen oppe på himlen resten, men det kan også være at man holder farven ved lige over hele sommeren ved brug af selvbrunereren. Det er jo helt op til en selv. Nu har vejret jo været dejligt med os den sidste tid, men det kan hurtigt vende og så er det måske meget rart at holde på den fine farve som allerede er. Vi skal til et bryllup her i starten af sommeren og der skal jeg have en semi kort kjole på, så vil jeg da gerne stadig have farve på benene, der er det da top smart lige at have selvbruneren klar, hvis ikke vejret svigter. Eller hvis nu man slet ikke får luftet benene nok ude i solen, så er det hurtigt lige give dem et lag selvbruner lotion, så de får sommergløden igen. Sommerglød må være nøgleordet, jeg synes nemlig lige præcis at mine ben fik en virkelig pæn glød, som lige så godt kunne være kommet efter nogle dage i solen.

Find Selvbruner lotion her og Body oli her. Åh ja og så lige en sidste ting. Priserne hos Derma er i et leje hvor de fleste kan være med og det er da en vigtig pointe lige at nævne synes jeg.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *