Derfor elsker jeg min mand lidt højere

Kender I ikke det her med, at der godt kan gå lidt madpakker og kalender synkronisering i den, når hamsterhjulet drejer rundt og rundt i næsten den helt samme rille dag efter dag. Jeg kan godt lide en gang imellem, lige at stoppe op og træde et skridt baglæns, for at iagttage min mand. Bare sådan for at huske på, hvorfor jeg i sin tid forelskede mig i ham. Det er slet ikke ment negativt, men helt ærligt så kan jeg godt glemme det midt i familielivet. Når jeg så står der i et par sekunder og ser på ham, altså sådan rigtig ser – så husker jeg det for det meste ret hurtigt. Det sammen med alle de små ting i hverdagen, altså dem som faktisk ikke er så små alligevel, så gør det altså, at jeg elsker ham endnu mere. Eller som minimum bliver ved med at elske. Og selvom det burde være helt ligetil, så skal man – jeg, lige minde mig selv om det fra tid til anden. Er det bare mig?

Så her kommer nogle af mine betragtninger jeg har gjort mig midt i børn og madpakker:

Alle de gange han har fisket børnelorte op af badekaret. Det løber op i ret mange med tre børn og deres badekar-situationer.

At han altid tror på det bedste.

Alle de gange han har kørt efter sager jeg har købt på DBA, Reshopper og andre online shopperier.

Alle de gange han har skyllet lort af ungernes tøj.

Jeg elsker ham for alle de søde håndskrevne kort, han har givet mig gennem årene.

For de gange han har tørret lort og bræk op fra gulvet. Ja, jeg er ikke så god til lort og bræk. Jeg trøster og han tørrer.

For alle de colaer han har hentet til mig hos købmanden. Og chips.

Åh, og for alle de gange han står op før klokken 06 med børnene og lader mig sove. Tak skat. Hvis bare klokken er 05.59, så er jeg ikke et rigtig menneske endnu. 06.05 er okay, ikke før!

Jeg elsker ham for, at han ikke er lige så stædig som jeg er. Det havde været en utrolig dårlig kombi.

For at huske på, at vi skal kramme og kysse på hinanden midt i alle vores børn.

Alle de gange han har været med på mine byggeprojekter og idéer.

Jeg elsker ham, fordi han er god til at sy. I går sad han og syede et hul, som var i en af ungernes lommer. Det er bare sådan noget jeg aldrig ville få gjort. Det gør han.

For alle de gange han ligger på gulvet og indlever sig i børnenes leg. Det gør han meget bedre end jeg nogensinde kommer til ..(eller gider)

At han har madpakke tjansen og virkelig går op i det.

Heldigvis kunne jeg skrive mange flere, men det var lige de her, der den seneste tid er poppet op i mit hovede. Det hele er jo super lavpraktisk, men det er stadig ægte kærlighed.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Trine
  Hvor er det et fint skriv fuld af kærlighed❤️ Det er så vigtigt at huske hinanden midt i lort i badekarret, madpakker og hamsterhjul. Alle de små intime stunder, hvor man kigger på hinanden, rør ved hinanden, kysser, sender et blik over ungernes hoveder.
  … og hvor er bloggen blevet fin!
  Kh Chris

  • Kære Chris,
   Tak skal du have. Ja, det er bare så vigtigt og desværre let at glemme at huske på de små ting. Det der betyder så meget og som gør at hjulet drejer lettere rundt. God dag 🙂

 • Hej Trine
  Ja det er de små ting og åndehuller i hverdagen som kan få hamsterhjulet til at køre fint. Min mand og jeg har dog også en gang om året prioriteret en lille weekendtur et eller andet sted i dk eller Europa et sted, hvor ungerne så er blevet passet af bedsteforældrene. Det har vi sat stor pris på, – og bestemt også børnene og bedsteforældrene😊 Så prøver de også at savne mor og far lidt, men det når de som regel ikke😀 Det gør det også helt naturligt bare at fortsætte med det, når børnene er fløjet hjemmefra. Elsker at følge dit/jeres liv, og dine mange tanker om dit og dat. Glæder mig i øvrigt til strikkebogen med fine billeder, første barnebarn er på vej😊 Ønsker jer en dejlig julemåned🎄

 • Vores nærmeste Espresso House er vist på Falkoner Allé, men den er desværre ikke så stor og vi kan ikke være sikre på at kunne få plads, når vi kommer 2 voksne og 3 børn. Kan du mon anbefale en, hvor der altid er god plads, når man kommer anstigende med 3 børn? :-). Vi bor på Frederiksberg C men vil gerne cykle lidt for det. Elsker Espresso House 🙂

  • Hej Rikke,
   Vi bruger faktisk også mest den på Faloner Allé. Men du har ret det kan være svært at klemme os alle ind. Den ved Trianglen er der mere plads på, og man kan næsten altid sidde fem personer oppe ovenpå.
   Kh Trine

   • Tak – den må vi prøve. Beklager mit indlæg kom ind helt forkert. Jeg troede jeg havde skrevet det under indlægget for Espresso House. Der ligger den i hvert fald nu 🙂

 • Åh en hyggelig giveaway! Min store datter vil elske at blive inviteret på en lækker kop varm hygge ♥️ Jeg elsker duften af appelsin og nelliker. Det minder mig om min barndoms jul, hvor min mor altid hang appelsiner stukket med nelliker og med røde bånd omkring 🍊 Jeg krydser fingre for held og kaffe 🤞🏽

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *