Noget af det jeg tænker på lige nu

Hvornår mon jeg egentlig fik min sidste smear undersøgelse? Og pludselig kan jeg ikke huske om det overhovedet er nødvendigt, når jeg ikke har noget underliv? #stophpv

Om det mon nogensinde bliver lyst igen? #thedarkside #voldborg

At jeg virkelig burde købe mig en ny bh. Jeg har længe kun haft én, som jeg vasker igen og igen. Den er snart ret ussel at se på. #sexylady

Jeg tænker også på, hvor lang tid det mon tager før min tommelfingernegl kommer til at se normal ud. Den er faldet halvt af og ligner noget der er løgn. Jeg har nævnt det før, men det er åbenbart noget jeg tænker meget på #bulenfinger

Jeg håber at flere benytter sig af det her. Selma og jeg har sendt 24 gaver afsted, som vi sammen fandt på hendes værelse. #næstekærlighed

Hvor glad jeg er blevet for kaffe. Sådan ægte. Jeg holder af smagen og nyder pludselig en kop kaffe i en alder af 40 år. Jeg kan glæde mig hele dagen til en god kop kaffe. Det er sgu hyggeligt. #desmåglæder

Åh, at jeg helt sikkert skal have Snack Chips i aften. Dem i den gule pose og så dip-inge på siden. Holiday, selvfølgelig #elskerchips

Jeg skal have ringet til Hotel Bella Sky, for kan I huske at jeg havde lavet en fejlbooking? Jeg har i hvert fald en overnatning derude fra søndag til mandag. Og det er jo ærgerligt, at den bare skal gå til spilde, så jeg vil kontakte dem, for at spørge om jeg må tage et af mine børn med. Tænkte at tage hjemmefra tidlig søndag eftermiddag og så lave noget hyggeligt sammen inde i byen, inden vi så smutter til hotellet og overnatter til mandag. Håber det kan lade sig gøre, for så vil jeg gøre det som en overraskelse. Jeg har jo kun booket til en person og markeret det som en forretningsrejse, så jeg er sgu ikke helt sikker på det går an. Nå, men jeg får ringet til dem. #datoblindtype

Jeg har et par poser stående med tøj, jeg gerne ville smide på min salgsprofil. De har stået længe, men jeg får det ikke rigtig gjort. Måske i weekenden, eller nu. #givdetvidere

Hvad vi skal finde på i dag. Jeg har nemlig to drenge hjemme. De sidder her ved siden af mig og laver perleplader, mens jeg skriver og får styr på en smule arbejde. Alfred havde ondt i hovedet og så fik Kalle lov til også at blive hjemme. Jeg er dog ikke sikker på, at den der sygdom er særlig slem, så jeg overvejer at tage dem med i Anemone Teateret. Det er hundrede år siden sidst og det er nemt lige at hoppe på metroen #ondtipjækketarmen

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *