Når huden trænger til pleje og måske også er lidt gammel

Annonce

Jeg indrømmer helt fuldstændig blankt at jeg bestemt ikke altid har været god ved min hud. Desværre. Det er noget jeg er blevet mere og mere opmærksom på, nok lidt i takt med at min alder er steget. Hvor ville jeg dog ønske opmærksomheden var kommet blot en smule tidligere, men altså. Det er vel aldrig helt for sent. Og nu passer jeg min hud på fineste vis. Altså det har jeg gjort noget tid, men mere og mere – uden at det behøver at blive raketvidenskab. For når det bliver det, så er det at jeg står af. Det skal være enkelt og til at forstå.

Inden jeg går videre, vil jeg lige dele en rigtig fin rabatkode til jer. En kode som giver 20 % rabat på mine favoritter på Purely Professionals egen hjemmeside. Koden “TRINExPURELY” gælder fra d. 2-4 maj, begge dage inklusive. Læs mere i bunden af mit indlæg.

Min hud den suger solen til sig og der var jo også engang, hvor det var ret moderne at være meget brun og det var jeg – mildt sagt. Jeg beskyttede slet ikke min hud nok. Og sikke en skam det er nu. For jeg har helt sikkert nogle linjer i ansigtet som ikke er decideret rynker, men skader efter for meget sol. Kæft hvor var jeg brun om sommeren. Det kan jeg stadig blive, men nu mere med måde. Jeg har ikke været god nok til at huske at bruge solcreme. Altså creme med den vigtige SPF. Jeg synes især det kan være svært at huske at tage det på i de måneder, som ikke er sommermåneder. Eller de dage hvor solen ikke skinner, så glemmer jeg det simpelthen. Igennem den sidste tid har jeg derfor sørget for at benytte en dagcreme med indbygget SPF. Nemlig dagcremen fra Purely Professionel med solfaktor 15. Når jeg påfører mit nyvaskede ansigt creme om morgenen, så er der allerede et lag af beskyttelse på, som skærmer min hud mod de farlige stråler på min cykeltur gennem byen. Det er skide smart synes jeg og rigtig trygt for sådan en glemsom type, som jeg nok er. Intensionen er der (om mange ting), men det er ikke altid jeg får tingene gjort. Det gør jeg nemt med denne dagcreme. Så kan man jo altid op af dagen supplere med et ekstra lag af solbeskyttelse…hvis man husker det. Jeg giver først mit ansigt serum, som fugter og genopbygger og så et fint lag dagcreme. Min hud i ansigtet har altid været meget tørstig i det, så den lapper det i sig og får en helt fin glød når den bliver mæt. Den der glød, som bare lige gør, at man ser lidt friskere ud. Og det tænker jeg mange af os gerne vil have. Og hånden på hjertet, så bliver det sgu lidt sværere med alderen. at trylle den frem For som alderen er steget, så sætter årene ind med små børn, sorger og livet i almindelighed. Det er helt okay, men derfor vil jeg alligevel gerne fremstå så fin som muligt – selv med sporene af selve livet.

Purely er simpelthen så klare i deres udtryk, der er ikke alle de der fancy navne som hudprodukter ofte kan have – det som er medvirkende til at jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med det. På de pæne lette tuper, står der ganske enkelt et “D” for dagcreme (day) og et “N” for natcreme (night) und so wider, ahrmen det er lige sådan noget jeg elsker. Det er da til at forstå, og så er der en kort beskrivelse af hvordan produktet skal anvendes. Kort og klart, bum.

Et andet produkt jeg er blevet svært glad ved, er Repair cream 1. Den er sådan helt drøj og så reparerer den helt bogstaveligt talt. Den har både repareret mig og mine børn og hvis ellers min mand gad prøve ville den også virke på hans til tider lidt stressede hud.

Jeg synes ofte min næserod kan være lidt rød, derfor sætter jeg lige to klatter (?) under hvert næsebor og der går ikke længe, så er huden fin og glat. Efter jeg er stoppet med min hormon behandling, har jeg haft sådan et lille område med noget rødt kløende værk.. Det har taget sin tid, men det er næsten væk nu efter daglige påføringer af cremen. Den er også god til vores lidt grimme albuer og tørre hænder. Mens det var koldt, brugte jeg den på mine børns kulde kinder og nu her får de den på, hvis der er en lille rift eller andet på deres fine hud. Den er virkelig god og sådan en, der bare er rar at have i tasken.

Så er der denne her fugtmaske. Ja, en maske – men jeg bruger den faktisk ofte som en creme. Jeg blander den et par gange om ugen med min dagcreme og så kan min hud ellers suge fugten til sig. Jeg bruger den også mens jeg sover, da den relativt hurtigt mætter huden og ikke nødvendigvis skal vaskes af. Den er jeg vild med.

Jeg synes det er sådan et fint mærke og på en eller anden måde bærer det præg af der sidder en ægte kemiker i kulissen og eksperimenterer med diverse indholdsstoffer og forskning omkring den bedste pleje til vores hud (og hår). Produkterne er rene og indeholder minimal kemi og så har det her lidt kliniske look, som jeg synes passer perfekt til deres indhold.

Mine yndlingsprodukter fra Purely Professional

Day: Den gode dagcreme med solfiltre der beskytter huden mod solen, mens den plejer og fugter. Den er især god til lidt tør hud, hvilket passer mig rigtig godt.

Night: Natcreme, som arbejder med huden om natten når vi sover. Den har en antiinflammatorisk egenskab og så går den også ind og hjælper med at huden bevarer sin elasticitet så længe som muligt. Den er altså virkelig god og for mig altså endnu bedre sammen med Moistore Mask.

Moisture Mask: Masken, som ikke blot er en maske men også en god creme sammen med de to ovenstående favoritter. Men selvfølgelig også alene, hvis huden skal fugtes helt i top – så lige et godt lag på og næste morgen kan man simpelthen mærke på huden at den er mere glat og mæt.

Repair creme 1: Som navnet, er det en creme der går ind og heler huden, som måske er tør, rød eller skrammet.

Rabatkode

Spar 20 % på mine fire favoritter fra Purely Professional med koden “TrinexPurely” – gælder fra d. 2. maj til og med d 4. maj. Tilbuddet glæder på følgende produkter

Day

Night

Moisture Mask

Repair Creme 1

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • åhh ja små børn og alder gør en del.
    jeg må sige at linjerne i mit ansigt de sidste 4 mdr efter min datter blev syg er blevet dybere og jeg ser 5 år ældre ud- desværre.. mvh Ann-Sofie

  • åhh ja små børn og alder gør en del.
    jeg må sige at linjerne i mit ansigt de sidste 4 mdr efter min datter blev syg er blevet dybere og jeg ser 5 år ældre ud- desværre.. mvh Ann-Sofie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *