Når det gode stadig er godt – mine ynglings på tilbud

Når man som jeg har valgt at være aktiv her på de sociale medier, så bliver jeg ret ofte spurgt ind til mine billeder. Her i blandt mit tøj. Hvor det er fra, hvilket mærke det er og hvor det er købt? Og det er bare så fint, jeg bliver kun glad af at kunne inspirere andre. Jeg tænkte at denne fine, omend noget grå udsalgsmåned, var en kærkommen lejlighed til at dele nogle af mine ynglingsklæder som præcis er på tilbud lige nu. Det har lykkes mig med nogle af dem, mens jeg med andre har fundet lignende – ja nærmest et endnu pænere bud. Jeg elsker de stykker tøj som indeholder uendelig mange måder at bære dem på, på den måde er levetiden virkelig også lang. Det er faktisk ret sjældent at jeg har helt samme sæt på flere gange. Det er ikke sådan at jeg ikke har det samme tøj på igen og igen, men sammensætningen er blot anderledes. Jeg bliver helt glad, når jeg finder en ny måde at sætte noget sammen på. Det er ikke noget jeg sådan planlægger, eller tænker det store over. Jeg stirrer bare ind i mit utrolig rodede klædeskab og så finder jeg lidt forskelligt, som jeg synes passer sammen.

Denne her kjole var kærlighed ved første lille blik og det er den stadig. Jeg bruger den virkelig meget, på alle mulige og umulige måder. Og så var det lige at jeg så den nu kan købes til det halve af hvad jeg gav. Så hvis nogen må eje den, så find den her. I vil ikke fortryde det.

Velour, så længe det ikke er den nervøse af slagsen så er jeg altså ret så stor en fan af det. De her bukser er jeg kæmpe glade for og de er på tilbud lige her .

Åh den gode vams og året hvor jeg købte noget som var lilla. Jeg som ellers slet ikke brød mig om farven, men denne lyse fine strik den har jeg boet en del i og gør det stadig. Jeg har fundet den nedsat her. Med gratis fragt. Den er kun tilbage i medium, min er også en medium og passer fint.

Mine ternede farmor bukser, dem bruger jeg stadig en del. Jeg elsker ternerne og deres snit. Jeg kan ikke finde præcis dem her, men jeg har fundet lignende. Og faktisk er de endnu federe. Så meget at jeg virkelig gerne selv ville eje dem også. Find dem her .

Min gode gamle nederdel med plisse. Den har en del år på bagen og er fra Zara. Jeg synes den er god som almindelig nederdel, men her om vinteren er den også fin udover jeans. Jeg kan desværre ikke lige hitte en med samme farve, men jeg har spottet denne, den er så flot og farven grøn tror jeg bliver stort i den næste tid.

Ynglings sneakers fra Asics. Dem kan jeg heller ikke finde lige magen til, men samme model i sej farve her og på tilbud.

Den lille sorte med et skørte twist. Vildt pæn synes jeg, både med noget under eller bare med stropper. Den er på tilbud her. Og den må jeg faktisk lige grave frem i skabet igen, alt for længe siden den har været på. Jeg tænker med en tynd strik og bukser under.

Mine pumps, de er så perfekte til mine fødder. De er nemlig ikke særlig vilde med hæl, men de her er gode og helt rare at gå i. Find dem på bud her .

Jeg er ikke selv den store udsalgshaj, jeg synes det er noget af en jungle og ofte er jeg typen som falder for det som hænger på stangen, hvor der står nye varer. Typisk. Jeg er dog sikker på at ovenstående kommer til at blive brugt i lang tid endnu, så hvis jeg ikke allerede ejede det, ville jeg hjertens gerne købe det på tilbud.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *