#mustardmonday – En rum nederdel og andet med gyldne noter

Mustard, karry, sennep, brændt gul – den varme gylde farve har mange navne. Men pæn er den. Ovenstående nederdel med små spalt af gyldne noter, kan jeg mærke bliver en god ven af mig. Den kan køres både op i ned i forhold til festlighed. Lige sådan noget jeg godt kan lide. Den findes også i kjole med lange ærmer her. Jeg var selv meget i tvivl, men gik med nederdelen, da jeg synes der er lidt flere muligheder i den. Den stribede fra Mads Nørgaard jeg har på, er den helt klassiske. Jeg køber altid med ekstra længde, da min overkrop er lidt lang i det – ville sgu hellere have haft det i benene ellers. Bamsefleecen elsker jeg, jeg linkede til den for længe siden her, men den er vidst udsolgt alle steder nu. Det gode ved mustard farven er at den er god om vinteren på grund den varme den tilfører, vores lidt blege ansigter og om sommeren bliver gløden bare endnu pænere sammen med farven. Så jeg tror bestemt den farveskala bliver hængene lang tid endnu.

Topshop / Nørgaard / Envii sweat / Envii skirt

Kjolen er bare så fin synes jeg. Jeg ville bruge den udover et par bukser nu og evt. med sweatshirten udover. Den stribede er den klassiske med et lille twist og ikke den jeg har på ovenover. Linket viser den dog kun i rød, da den gule er udsolgt lige nu. Min egen er købt i den fysiske butik på Strøget. Jeg ved Enula 9 på Østerbro også forhandler striberne. Jeg glæder mig ustyrlig meget til at bruge nederdelen med bare ben og et fin top.

Sæt fra Monki // Bluse her // Bukser her

Nej med se nu det seje sæt der. Det er da pænt hva?! Det kan købes hver for sig, bukserne ville efter min mening være rigtig fine sammen med den stribede og/eller sweaten. Og blusen ville ligeså være virkelig pæn nede i min nye rum nederdel. Men altså sættet sat sammen som et sæt, kan virkelig også noget. Sættet sammen ville være pænt med den gule stribede under ( eller den med røde striber). Åh det gad jeg godt!

Selma sidder her ved siden af mig og leger med sin lille pige stemme. Det har hun gjort i et par timer nu. Det barn har den vildeste fantasi og kan bare sidde der og dimse rundt med sit legetøj, mens den ene historie efter den anden bliver fortalt. Hun er feberfri og er bare lige hjemme en ekstra dag, når nu muligheden er der. Hun skal med mig til et spændende møde. Først skal vi dog lige svinge forbi sådan en lille drop in røntgen klinik, som jeg er henvist til. Efter min lungebetændelse i midt december, gør min ene side stadig ret så ondt når jeg hoster og trækker vejret dybt. Sådan lige bag brystet, jeg håber ikke det er noget. Min læge mente det kunne være arvæv efter den slemme betændelse. Så det er det jeg satser på det er og alle de grimme tanker om sygdomme, dem har jeg pakket aller længst væk i dag.

Med ønsket til jer alle om en rigtig dejlig uge. Når den er gået, er vi en uge tættere på foråret.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *