Mine ynglingsfarver, find dem lige her

Indeholder reklamelinks

Der er stiv kuling på vej ind over Danmark og det er allerede blevet koldt i luften. Sådan rigtig koldt. På trods af det, så skinner solen og mens jeg har vandret rundt i Københavns gader i dag, sammen med min fødselsdags ramte mand, så har jeg smilet over at folk alligevel trodser kulden og sidder udenfor alle caféer, blot godt indpakket i diverse tæpper. Lige præcis derfor jeg elsker København. Vi vil bare ud ud ud, især når solen viser sit smukke ansigt.

Jeg har samlet lidt af mine ynglings nedenunder, alt sammen noget som kan bruges på virkelig mange fine måder. Hold kæft hvor jeg glæder mig til at hoppe udendørs i de gule slippers. Jeg synes de er så flotte!

Noget af det er gengangere, men det er bare noget af det jeg bruger rigtig meget lige nu. Jeg håber i alligevel kan finde lidt inspiration i det.

Kjole Ganni  // Jakke Ganni // Sneaks Nike // Taske Monki (kommer til april)

Skjorte (på tilbud) Schulz By Crowd // Jeans Monki

Strømpebukser Sneaky Fox // Kjole Schulz By Crowd // Strik Roccos

Bukser Ganni // Sko &otherstories

Sæt Monki

Skjortejakke Monki // Nederdel Envii

Dragt Froks

Jeans Lee // Top Lulusdrawer // Langærmet Tee Envii // Blazer Núe Notes

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg har netop opdaget din fine blog via Danica som jeg har mødt rigtig mange gange 😉
  Jeg vil bare sige at billederne på dette indlæg ikke kommer frem. Det synes jeg har oplevet hos dig i et par indlæg hvor billederne ikke er tilstede.
  Igen en fin blog du har 😉 thumps up.

  /Chau

  • Kære Chau,
   Tusind tak. Ja, jeg ved det desværre godt. Det er efter jeg har flyttet min blog, så er der sket noget med nogle af billederne – og desværre i en del af mine gamle indlæg. Jeg sidder og prøver at sætte dem ind igen, men i det her shoppeindlæg er det lidt svært at finde dem igen. Men tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.
   Kh T

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *