Mine små tatoveringer på kroppen

Tatoveringer, kropsudsmykning, streger, tusser eller hvad man nu vælger at kalde de tegninger man vælger at få tatoveret på sin krop forevigt. Altså med mindre man fortryder og vælger at få dem fjernet igen. Jeg er glad for mine, selvom de to første jeg fik lavet, ikke er specielt kønne længere.

Den første fik jeg lavet på min tur med rygsæk rundt om jorden efter gymnasiet. Jeg var afsted med en veninde og vi fik begge lavet en, og følte vi var lidt vilde i det. Nærmest lidt oprørske. Ha ha, vi fik begge to nogle bitte små nogen og var ikke modige nok til at fortælle vores forældre om det, når vi ringede collect. Vi var bange for de blev sure. Jeg fik helt klassisk lavet mit stjernetegn, som er tvillingerne. Den er tyk i stregen og ikke en jeg ville vælge at få lavet i dag. Jeg ser den aldrig, da den sidder bagpå og egentlig glemmer jeg helt at jeg har en deromme. Men den sidder der altså og får lov til at blive, for den rummer nogle virkelig gode minder og i mange mange år var jeg meget glad for den og følte mig sej. Jeg var sådan en pæn – altså pæn på den der fornuftige måde, pige fra provinsen og det var ikke sådan noget mange havde dengang.

Tvilling bagpå på min hvide lænd. Jeg har haft badedragt på hele sommeren og både min mave og ryg ser helt blege ud ved siden af resten. Jeg tror jeg var omkring 20-21 år. Så når jeg tænker over det nu, var det sgu da ikke særlig vildt. Jeg måtte heller ikke få huller i ørene før jeg var blevet konfirmeret, så den der lille sorte sag, som blev tegnet på mig på Bali, den var måske et lille bitte forskudt oprør mod alt det pæne og forsigtige.

Der gik et par år, eller måske bare et enkelt. Det husker jeg faktisk ikke helt. Men hurtigt ville jeg gerne have en mere og jeg mener at jeg fik lavet min næste tatovering i selveste Vordingborg Festuge, byen jeg kommer fra. Men jeg er ikke helt sikker og jeg kan faktisk heller ikke rigtig huske hvad den betyder, jeg husker bare at jeg syntes den var pæn. Måske det var noget med et soltegn siger Søren, at jeg har fortalt ham tidligere. Det giver okay mening, for jeg er født om sommeren og elsker sommer, så det er nok rigtigt nok.

Jeg kan huske at jeg valgte den skulle sidde der, fordi jeg altid gik med lavtaljede bukser og så synes jeg det var så fint den lige stak opover jeanskanten. I guder! Nu sidder den der og den sidder for det meste ret langt under buksekanten og jeg glemmer jeg har den. Den sidder sammen med mine tre ar, fra jeg fik opereret mit underliv ud i oktober. Man kan lige ane, det ene – vildt så hurtigt det er blevet pænt og hvor små huller der skal til for at få sådan et helt (under) liv ud.

Så gik der mange år uden nogen form for kropsudsmykning. Men efter min mor døde i 2010, valgte jeg at få tatoveret et lille hjerte på min lillefinger. Et hjerte for min mor, et hjerte for kærlighed. Jeg gjorde det ret spontant, og gik bare ind det første og bedste sted og fik det gjort – jeg elsker den. Og føler den er som et lille smykke. På min anden lillefinger har jeg fået lavet min mors diamantøreringe om til en fingerring.

Her næsten helt bar på mine fingre, men den lille sorte sidder godt fast og det vil den altid gøre.

Den sidste jeg har, er jeg også rigtig glad for. Den sidder dog et sted, som jeg nærmest ikke selv kan se – det er faktisk lidt irriterende. Det er en diamant og betyder ikke noget særligt, som sådan – men jeg synes det grafiske i sådan en stregtegnet diamant er vildt flot.

Og så elsker jeg også smykker og diamanter, så den er jeg søreme svært glad for.

Jeg er ikke sikker på at jeg stopper ved fire. Jeg drømmer i hvert fald om at få lavet mig endnu én og nok en lille en igen, men lige nu drømmer jeg faktisk mere om at få lavet endnu et hul eller to i mine øre. Det bliver næste kropudsmykningsprojekt.

Det var nogle af jer læsere her på bloggen og på Instagram, som spurgte om jeg ville lave det her indlæg. Og jeg synes det er så hyggeligt, når i foreslår noget jeg kan skrive et indlæg om. Jeg har et par stykker mere på listen, men bliv endelig ved med at skrive gode foreslag.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *