Mine egne garderobefavoritter på tilbud

Jeg er desværre ikke selv den store udsalgshaj, men jeg kan se at noget af det tøj der allerede hænger inde i mit farverige garderobeskab er på tilbud lige nu. Så måske andre har lyst til at være udsalgshajer.

Hele klimadebatten kører og udsalg er i nogle kredse en noget udskældt affære. Jeg synes dog personligt, at det giver mulighed for at købe noget man længe har drømt om, noget man har udset sig og har ventet på. Jeg forstår i hvert fald sagtens, at der er mange der sidder og shopper, når udsalget brager derudaf. Og hvis man er en børnefamilie, så er der virkelig meget at spare på børneovertøj og fodtøj, som er gevaldig dyre poster i budgettet. Så udsalg kan altså helt sikkert noget også, selvom der helt sikkert er udsalg lidt for ofte til min smag.

I er altid så søde, at spørge ind til mit eget tøj og jeg har derfor fundet noget af det I har spurgt mest ind til som er på udsalg i disse januar dage.

Udsalgstips: Mine garderobefavoritter

Kjole fra danske Résumé.

Jeg har kjolen i en størrelse 38.  Jeg elsker især striberne og ærmerne – og synes den både går til hverdag og fest Jeg har brugt den med en stram langærmet indeunder eller med en blazer over. Jeg glæder mig dog meget, til igen at kunne bruge den med bare ben.

Kjole fra Ganni/ Strømpebukser fra Sneaky Foxhårbøjle (ikke på bud)

Jeg har kjolen i en 38. Jeg har kun kunne finde den i en 42 på udsalg, men måske den lige passer dig – kjolen er ret kort, så måske er det helt okay med en størrelse større end man plejer. Jeg synes den er så smuk og den kan bruges på mange måder. Jeg har købt min her, hvor den nu findes i den mest lækre brune farve. Uh! Og med hensyn til strømpebukserne, så elsker jeg som altid leopard print.

Jakke (overshirt)

Perfekt som jakke, men her i vintersæsonen bruger jeg den mere som en overshirt under vinterfrakken. Jeg har den i en medium. Kunne også snildt have en large, så var der mere plads til en kæmpe strik i indeunder.

Åh sommer! Bluse fra Résumé

Fineste fine farvekombination. Jeg har den i en 38. Der er faktisk kun en enkelt tilbage i en strørrelse 42. Den er ikke lille i størrelsen, men ret almindelig.

Strik fra Co’coture

Simpel strik i en af mine yndlingsfarver. Bare sådan en der er super god at have i basisgarderoben. Jeg mener at jeg har den i en medium, da min overkrop er lang og jeg i det hele taget godt kan lide mine bluser lidt store.

Frakke fra Oh Kopenhagen Fur // Støvler  / Kjole fra Ganni (ikke på bud)

Den smukkeste frakke, jeg nogensinde har ejet. Den er ikke billig, men man sparer en del på udsalget. Og frakken er i 100% uld. Den findes også i en brun version, som er mindst lige så smuk. Mine tanker om pels (der er en smule på ærmet), kan forøvrigt læses lige her. Mange spørger dagligt indtil huen. Den er fra Lindex – deres Pink Collection og er desvære udsolgt online. Jeg ved ikke om den måske kan findes i en fysisk butik. Støvlerne er grønne med hvid blødt for og er så behagelige. Tørklædet fandt jeg i en genbrugsbutik til en 10’er. Det bugner af dem derude, så det er bare om at finde de farver man har lyst til at gå med.

Smækbukser fra Carhartt / Strik (ikke på bud) / Hårbøjle (heller ikke på bud, men fordi I ofte spørger) 

En god gammel smækbuks er altså en utrolig rar beklædningsdel. De findes også i en lys lilla model, som jeg længe har kigget på. Så fine og seje på samme tid. Jeg har dem i en small. Hårbøjle går jeg åbenbart en del med. Det tilføjer noget rigtig fint, på en dæmpet måde.

Kjole fra Ellies & Ivy

Fineste kjole, som jeg er så glad for. Jeg bruger den udover mine bukser med sneakers til.

Strikbukser fra UnderProtection 

I spørger tit på mine strikbukser, som jeg hele tiden bruger under mine kjoler og nededele. De her er så dejlige i 50% uld og 50% genbrugt polyester. Jeg har desuden blusen til også.

Strik fra Stella Nova

De dejligste farver sammen på en varm blød strik. Tror den skal graves frem, selvom farverne er lidt sommerlige.

Det var det for denne gang. Jeg håber at I kunne finde lidt inspiration, også selvom I ikke skal shoppe noget af det. Der findes altid flere billeder med forskellige garderobefavoritter og stylinger under dette hashtag #trinesblendootd.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *