Min nye tatovering fra Sort Blæk

For et par uger siden fik jeg en ny tatovering. Jeg har fire styks i forvejen, men havde længe tænkt at jeg gerne ville tilføje endnu en. Nu er den ved at være helet og jeg bliver mere og mere glad for den. Faktisk bliver jeg stadig helt overrasket, hver gang jeg får øje på den – sådan så det lige gibber i mig. Indtil min hjerne husker, at det jo bare er mine nye tatovering. En ny del af min krop. Som altså sidder helt fast og selvom jeg er meget glad ved den, så skal jeg alligevel lige vænne mig til at den er der.

Den betyder ikke noget, jeg synes bare den har nogle pæne linjer og jeg kan godt lidt det organiske udtryk den har, både i levende live men altså også her tegnet på min arm.

Min nye tatovering er nemlig en muslingeskal. En “bare fordi” tatovering. Den er stadig meget sort, fordi den er ny – jeg kan bedst lide tatoveringer, når de lige er falmet lidt mere. Det er som om de falder mere end i huden på den måde. Jeg var ret meget i tvivl om hvor den skulle sidde, men jeg synes den endte ret godt der. Lige der hvor den både kan være synlig og usynlig.

Ha, og så er den jo en ret god reminder om, at jeg skal huske at træne mine mormor overarme, sådan så den ikke bliver for slatten i udtrykket. Jeg fik lavet den i mit eget Nørrebro hood hos en utrolig cool cat. Sigrid, som har “Sort Blæk” på Ahornsgade, en enorm lokal og hyggelig sidegade til Guldbergsgade. Det regnede helt vild den dag, jeg var der og det var derfor bælgmørkt både udenfor og indenfor. Indenfor var der på trods af mørket så hyggeligt, med arkitektlamper og masser af grønne planter. Sigrid var sød og venlig og en gammel rotte i faget. Hun er særlig dygtig til detaljerne og selv med min ganske lille bitte tatovering har hun fået lavet skygger og liv, sådan så muslingen bliver helt levende. Det kan jeg bare rigtig godt lide.

Sigrid benytter sig desuden af vegansk blæk, som jo på en ander anden måde falder meget godt i tråd med hele måden vi alle tænker mere og mere på. Hun har dog altid benyttet sig af den type blæk – også da det ikke var trendy. Nå, men det var bare en lille anbefaling af en fin forretning som helt sikkert er værd at bruge, hvis man går i tatoverings tanker.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *