Min inspiration – jeg drages mod det finurlige

Jeg har altid elsket det finurlige og synes det giver så meget personlighed både i min indretning og i min personlige stil. I indretningen drages jeg mod det klassiske, men altid med et miks af personlige og sjove (synes jeg selv) indslag. Jeg tror aldrig helt jeg bliver træt af hvide flader, for det gør det meget sjovere at tilføje og udskifte i det små. Man skal jo aldrig sige aldrig, måske jeg maler en væg på et tidspunkt, men jeg tror det ikke. Måske hos børnene, en halv væg. Måske.

Vi har nogle møbler, som er noget vi har samlet på, arvet og haft med os hver især og det er møbler jeg aldrig tror vi udskifter Selvom det er nogle møbler jeg er rigtig glad for, så kan jeg alligevel godt blive lidt træt af at kigge på det samme dag efter dag. Men så er det at med nye friske blomster, en farvet dug, en sjov uro eller et sjovt print – ja så ser jeg med fornyede øjne på vores indretning. Selvom det nok kun er mig, som egentlig lægger mærke til den lille bitte fornyelse. Mig og min Alfred, vi ser alt. Også hvis jeg har fået en ny farve neglelak, så kommenterer han lige på det. Min mand ser det vidst ikke rigtig, hverken neglelakken eller den skøre uro.

Børnenes legetøj indgår på en måde også i vores indretning. Det tilsætter i den grad humør og farver og jeg synes det gør vores hjem levende. De sidste to dage har der været en Brio togbane under vores spisebord og for nogle dage siden var der picknick ved vores sofa. Jeg har samlet lidt af den finurlighed, som står i kontrast til de hvide flader. Lidt af det som får mig til at smile og som for mig kan få rummet til at stråle igen.

Jeg har uendelig mange notesbøger og det er egentlig lidt skørt, for hvis der er noget jeg er dårlig til, så er det at holde styr på mine noter. Jeg laver en del noter, men jeg har gang i mange bøger på samme tid, så det ender ofte i noget slemt rod. Rod, hvor jeg ikke kan hitte den rette note. Jeg elsker dog at have bøgerne liggende fremme på sofabordet og andre steder. De tilføjer farve og hygge. Dem og så nogle fine magasiner. Noget som er let at udskifte og ikke så dyrt heller.

Jeg fik jo aldrig lavet min billedevæg. Intensionen var der virkelig, men da hullerne skulle sættes, så gik projektet i stå. Og nu skal vi lige straks have rykket rundt på stuerne, da de to store skal have hver deres værelse. Husk mit navn er kunstneren bag den sjove dame. Jeg fik det i fødselsdagsgave og jeg er vild med udtrykket. Ha ha, det kunne jo være mig selv. Jeg har ret mange fine print, men de står bare rundt omkring i lejligheden og kommer aldrig rigtig op. Men jeg kan nu egentlig meget godt lide de bare står og det er let lige at bytte om på dem. Barnehovedet fandt jeg på nettet og det er både creepy og fint på samme tid. Nærmest majestætisk synes jeg.

På vores væghængte bord, som egentlig er børnenes tegnebord og mit hjemmekontor, står vores vinkenede kat. Den havde vi med hjem fra Thailand for et par år siden. De små figurer fra Star Wars stammer fra Sørens barndom. Jeg tror hans far havde dem med hjem fra USA. De er i metal, og jeg synes de er top seje.

Da jeg gik i gymnasiet, gik jeg i en Europa klasse, som betød at vi udvekslede hvert år. I 1. G var vi i Sverige. Og der købte jeg den fine Dalarhest med hjem til min mor. Efter hendes død, nuppede jeg den tilbage – så nu står den i stuen og pynter. Jeg synes mønsteret er pænt og farven.

Den fine uro, som jeg købte fornylig og som blev udsolgt, fordi Instagram gik amok og alle købte den. Den har lige været tilbage i shoppen, men er udsolgt igen. Den kommer nok igen lige her.

Jeg tror den lille pære er fra HM home, og der er ret mange som har den har jeg set. Der er et duftlys indeni og det er bare sådan en som jeg er rigtig glad for, selvom den ikke er noget særligt. Den flytter ofte plads og giver fornyelse med sin blotte tilstedeværelse.

Keramik eller gips hånd til mine smykker. Jeg købte den hos ETSY og det er også sådan en, som får mig til at smile. Selvom den bare er hvid, så har den en fin stemning over sig med hænderne som former sig som en skål. Det er sådan en som kommer til at bo hos mig forevigt.

Hov, jeg ved ikke lige hvorfor det er så uskarpt og nu er jeg ikke lige hjemme til at knipse et nyt. Men det er vores køkken. Sukkerskålen har været i mit barndomshjem, også den gule flaske. Kaneldimsen har jeg købt på loppe og bamsespejlet via Instagram. Spejlet flytter lidt rundt. Nu var det lige endt i køkkenet. Tænker det skal op på Selmas værelse, når hun om lidt skal have eget tøseplads.

Helt mørkt i dag på badeværeslet, men i vinduet hænger sådan en fin keramik vase med vinger. Den synes jeg er så pæn og sjov. Og kaktussen vander jeg en gang om året og den har det strålende.

Så får i lige min kæmpe hånd i fjæset. Mange af mine smykker ligger altid fremme og de tilføjer i sig selv masser af personlighed og det er altid hyggeligt at stå og vælge dagens bling.

Det er ikke fordi tingene står så proppet hele tiden, men jeg elsker at putte lidt farve på vores lille badeværelse. Den lille Wiinblad vase til tandbørster og den gule sæbe, alt sammen noget som for mig er vigtig i indretningen. Farveklatterne. Dimserne. Ikke at vi overhovedet har meget dims, men det vi har er alt sammen noget som jeg virkelig er glad for.

Jeg tænker at lave et lignede indlæg om finurligheden i min personlige stil. For jeg har det lidt på samme måde med mit tøj, som jeg har det med indretning. Bortset fra at jeg ikke har noget særligt klassisk i klædeskabet, men i forhold til farverne og formerne. Det lidt finurlige indslag med sko, tasker og sådan. Det kommer, håber i kan bruge det til noget.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *