Med foråret kommer også lette overgangssko til børnene og lidt om farver

Annonce Bundgaard

Det virker som om det er kommet tidligt, foråret – og selvom det måske skyldes en masse rod i vores klima, så er jeg sikker på, at vi alle sammen bliver en smule gladere af at se solen og mærke at temperaturen er kravlet nogle grader op.

Hvis ikke vi er, så ved jeg at de fleste børn er ved at være trætte af flyverdragter, vinterstøvler og accessories i form af huer og halstørklæder. Sidste weekend, sprang alle mine tre i deres lettere overgangssko, og især lille Kalle nød at være mere fri til at lege. Det er bare lettere at komme op og ned af løbecykler og deslige med korte tykke ben, når fodtøjet er lettere.

Jeg er endnu en gang teamet up med Bundgaard Sko omkring mine ungers skogarderobe. Jeg elsker at være med på Bundgaards rejse og jeg synes simpelthen, at hver kollektion overgår den sidste. Både på kvalitet, design og pasform. Og så elsker jeg lidt, at jeg selv gik i de selvsamme sko da jeg var en lille pige hjemme i Vordingborg. Denne gang er der lidt mere fart over feltet med print og farver, noget som især mine store børn elsker.

Når mine børn skal have sko, så er det vigtigt for mig, at skoene passer til deres hverdag. De har deres sko på hver dag i mange timer, så pasformen skal sidde lige i øjet (foden hø hø), sådan så deres relativt bløde fødder ikke bliver hverken klemt eller fugtige nede i skoen. Jeg har en lille som går i en delvis udflytter børnehave og han skal derfor have sko, som kan klare skov og strand. Skoene skal samtidig også have en snude, som kan klare den der klassiske røde scooter som både findes i børnehaven og nede i vores gård. De to store går i skole og på fritidshjem. Alfred spiller en del fodbold i frikvartererne og derfor skal have have sko, som han kan være aktiv i, samtidig med at han også selv er begyndt at have en ret klar mening om hvordan de skal se ud. Selma har ved gud også sin egen lille ret højtlydte mening, så hendes sko skal både være seje og kunne klare en masse leg i alverdens sandkasser og asfalt. Derudover skal skoene også være lette at tage af og på – og vigtigst af alt, hvis jeg spørger børnene, så skal det gå hurtigt. Hurtigt af, hurtigt på.

Alfred // Selma

Skoene her er derfor med snørebånd, men har også lynlås i siden – så kan de selv bestemme hvad de finder lettest og ikke mindst hurtigst.

Skoene som ofte bliver brugt dag efter dag i et højt aktivitetsniveau, bliver selvfølgelig slidt på næserne efter noget tid. Jeg synes dog at de med den rette pleje kan pudses op igen og beholde deres flotte ydre i rigtig lang tid. Indtil videre i mine børns sko-karriere er de som oftest altid vokset ud af deres sko, inden de har nået at slide dem op. Vi har dog et ekstra par til dem hver, som de for det meste kun bruger i weekenden.

Lyserød drøm

Ja, eller på vej til ballet. Se nu lige nogle chelsea støvler af en lyserød drøm med små guldblomster på. De er godt nok flotte og jeg tænker klart at de skal spares, så længe vi kan – også selvom jeg som altid er stor fortaler for at bruge det man har både til fest og hverdag. Jeg kan nok heller ikke holde hende fra at tage dem på i skole særlig længe. Alle ungerne har denne type ankelstøvle, de sidder bare super godt på deres fod og de er rigtig gode at gå i og så er Bundgaards chelsea model heller ikke tunge for små børnefødder.

Kyle Velcro

Alfred har gået med sådan et par her i sorte næsten hele vinteren. De er både seje og flotte og nu er de kommet i en flot blå farve. De har velcro og har noget sejt over sig, som en sneakers, men stadig med den lækre læderkvalitet.

Kalles lyserøde ankelstøver

Efter mit møde ude hos Bundgaard Sko omkring denne sæson, delte jeg på Instagram at Kalle skulle have lyserøde chelsea støvler. Hans yndlingsfarve. Jeg fik bare så mange beskeder fra andre drengemødre, som også har drenge som er vilde med lyserød. Jeg tænker altså at alle farver er for alle køn og har aldrig delt farver op på den måde. Det er da fjollet at tænke på, hvis nogle farver kun skulle kunne bruges til et køn. Jeg ved godt at mange straks tror han er en pige, når han har lyserød på, men altså skidt pyt – nogengange retter jeg dem, andre gange ikke. Kalle har nu fået de fineste lyserøde støvler og han får julelys i øjenene hver gang han får dem på.

Mini Lux

Derudover har han et par smukke sko med velcro til børnehavebrug. Han havde dem også i vuggestuen sidste sæson og er de er bare super gode og lette at tage af og på.

Med forår og sommer kommer der ikke kun overgangssko, men også gummistøvler og sandaler. Ihhh lige om lidt, solkyssede børnefødder i farvede sandaler. Det bliver godt!

Men først, så er jeg top klar til at pakke alt vintergear væk og stille både lette overgangssko frem sammen med let overtøj. Venter dog lige en smule, man ved jo aldrig.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Sååå fine.. Hvordan er Kalles vuggestue/børnehave sko ift. leg og slid? Tænker at det pæne skind hurtigt bliver skadet på snuden??

    • De fungerede rigtig godt i vuggestuen, de bliver jo slidt – det er svært at undgå. Men synes som jeg skriver, at det er let at pudse op igen 🌞. Og så er de bare så gode for dem selv at tage af og på.
      God weekend

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *