Mayland Kalender #9

Endnu et forsinket indlæg omkring min uge, men mon ikke det går alligevel. Jeg må sige, at december betyder travlhed og især omkring mine børn. Det er hyggelige sager, men der ligger også et lille pres i alle de arrangementer december byder på.

I fredags var jeg til morgenmad i Selmas klasse, i går var jeg til Lucia på Alfreds frit, mens Søren var med Selma til juleklip på hendes frit og her til morgen har jeg været til julemorgenmad i Alfreds klasse. Og sådan fortsætter det faktisk bare de næste uger fordelt udover vores tre børn. Jeg er allerede forpustet og mega taknemlig over, at mit job har fleksible arbejdstider, ellers havde det godt nok været svært. Tak chef.

Her er ugen, som den ser ud lige nu.

UGE 49

MANDAG

Jeg startede min mandag med at suse ud efter en pakke, som var afleveret et stykke væk fra mit hjem. Jeg skulle nemlig bruge indholdet af den, til en fin julekampagne. Jeg fik fingre i den og var heldig med masser af lys ind gennem mine vinduer, perfekt til fotos. Det tog mere eller mindre hele dagen, samtidig med at jeg fik pyntet hjemmet op til jul. Jeg var ikke hjemme i weekenden og var derfor lidt bagud. Nu er her julet og jeg fik sendt kampagnen til godkendelse. Tjek til begge!

Eftermiddagen gik sammen med Alfred på hans fritidshjem og ved I hvad jeg var sgu så stolt over ham. Han skulle nemlig være Lucia brud, eller måske det hedder Lucia gom?. Han gik helt rank iført krans og lys på hovedet og fine målrettede chasse trin, mens han holdt takt og tempo. Jeg måtte lige blinke en ekstra gang.

TIRSDAG 

Nu sidder jeg her i min varme stue, efter morgenmad på skolen og er gået i gang med min arbejdsdag. Jeg har et par hængepartier som jeg skal have gjort færdig.

Jeg havde faktisk også et event i eftermiddag, som jeg har måtte melde afbud til. Jeg synes ikke helt jeg kunne forsvare, at være væk igen efter jeg også var i Vordingborg i weekenden.

ONSDAG

Jeg har en fotoaftale om formiddagen, hvor jeg skal tænke lidt kreativt. Det skal jeg lige reseache lidt på inden shootet.

Derudover har jeg en kampagne som skal udgives.

Om aftenen har jeg en venindeaftale efter ungerne er puttet.

TORSDAG

Jeg har et møde torsdag som handler om et projekt i 2020. Jeg er faktisk ved at lukke en del gode aftaler i 2020 og det gør mig bare så stolt og glad. Ja undskyld til jante på forhånd. Det betyder bare rigtig meget, at jeg med ro i sindet kan gå et nyt år i møde og allerede har en smule styr på arbejde og økonomi. Uh, det bliver mit tredje år som selvstændig. Vildt.

FREDAG

Det her ser ud til at blive min skrivedag. Både mails og blog. Min blog lider lidt for tiden. Det er en blanding af forskellige ting der gør det. Jeg har lidt svært ved at dele, men min lyst skal nok komme tilbage igen. Jeg har egentlig masser på hjerte, men tror jeg venter lidt…

Søren skal til julefrokost, så jeg tænker jeg skal fredagshygge lidt ekstra med ungerne. Vi skal se julekalender og så tænker jeg vi skal se Max Pinlig. Den ligger på C More og I kan se den gratis her (reklame).

LØRDAG & SØNDAG

Min veninde holder hvert år det flotteste juletamtam, for hendes venner plus familie på Østerbro. Det er perfekt for julestemningen.

Derudover tænker jeg en rolig weekend med tid til leg, god kaffe, advent og æbleskiver.

På et eller andet tidspunkt, skal jeg også tænke lidt i nogle julegaver til ungerne. Selma ønsker sig dukker og tilbehør fra Our Generation og jeg tænker at finde det brugt. Så jeg skal have støvsuget DBA og Reshopper for dukker.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *