Mayland kalender #7

Jeg er lidt sent ude med min føljeton af en ugeplan. Jeg synes godt nok, det her gråvejr påvirker min effektivitet en del. Min uge ser ellers fin ud, dog med en del deadlines jeg skal overholde og knapt så meget socialt. En uge som faktisk mest af alt byder på en masse hjemmearbejde. Måske kedeligt at høre om for nogen, mens andre synes det er spændende. Her er mine tanker og planer om ugen i hvert fald. Eller dele af den, for der er også en del praktisk og noget logistik værk, som ikke er særlig nævneværdigt. Hey og som altid, så spørg endelig, hvis der er noget I gerne vil vide.

UGE 47

MANDAG

Jeg startede min mandag ud med at skrive en god gammeldags to-do liste. Danne mig et arbejdsoverblik. Jeg må indrømme, at jeg af og til taber det lidt. Altså overblikket og jeg bliver mere og mere glad ved at skrive huskesedler til mig selv. Det hjælper mig virkelig og i det hele taget, øver jeg mig meget i at strukturere min tid bedre. Optimere tiden jeg har til rådelighed. Jeg har en tendens til, at det hele flyder lidt ud og sammen. Jeg vil blive bedre til at samle opgaverne, sådan så jeg har hele fotodage og hele skrivedage. Det savner jeg!

Jeg arbejdede koncentreret i fire timer og så havde jeg faktisk ugens eneste sociale aftale, en kaffeaftale med en gammel gymnasieveninde, jeg ikke havde set hinanden i flere år. Det var hyggeligt. Jeg drønede hjem igen, hvor jeg skulle færdiggøre en kampagne for Flying Tiger. Det var lidt svært, med det ekstremt dårlige lys, men min vindueskarm reddede mig. Igen.

Derudover havde jeg endnu en kampagne jeg skulle lave færdig, sådan så den kunne sendes til godkendelse. Den kom afsted lige inden, jeg fik hentet mine unger hjem.

TIRSDAG

Dagen startet med et møde sammen med Kræftens Bekæmpelse. Det handlede om HPV vaccinen. Nu er vaccinen jo også med i vaccinationsporgrammet til drenge. Det synes jeg var på tide. Har I mon nogen tanker omkring HPV vaccinen? Jeg er helt sikker på, at vores børn skal have den. Jeg har desuden skrevet mere om HPV i  et tidligere indlæg:

“Tænk hvis der fandtes en vaccine mod kræft? Det gør der. Sgu!”

Jeg har en kampagne på bloggen, jeg skal have lavet klar. Og endnu en på Instagram. Og så ligner vores hjem noget der er løgn, så jeg vil forøge at lave en tornado oprydning også.

ONSDAG

Den her dag, bliver min skrivedag som det ser ud nu. Den er ret åben, så jeg håber sådan at jeg også kan få lavet lidt billedeindhold til Instagram, samtidig med at jeg kan få skrevet lidt videre på et par kladder på bloggen. Jeg føler at jeg mangler min inspiration i de her dage. Jeg har en masse i mit hovede og i min mave, men kan ikke rigtig få det formidlet nogen steder hen.

TORSDAG

Jeg har et enkelt møde inde i byen og så bliver denne dag, sådan lidt administrativ med fakturering, mails og bilag.

Egenlig på papiret en ret kedelig dag, men jeg siger jer, at jeg føler mig ti kilo lettere, når jeg har fået styr på den del af mit arbejde. Det kan virkelig betale sig at have orden i de sager, ellers går jeg hele tiden og tænker på det.

Derudover skal jeg have lagt sidste hånd på en del forskelligt indhold til en kampagne, der skal sendes til godkendelse.

FREDAG

Fredag skal jeg have samlet alle løse ender og lavet diverse indhold. Og lave en liste klar til mandag, sådan så det ikke kommer til at fylde i weekenden. Jeg skal forhåbentlig også skrive på et par idéer jeg går med.

LØRDAG & SØNDAG

Vi skal ind og se noget Frozen show (tror jeg nok). Jeg kan ikke helt huske hvad det er, men det skal nok blive fint. Måske er det bare Frozen 2? Nå, jeg må lige se. Det er noget Søren har købt via sit arbejde for hundrede år siden. Søndag absolut ingen planer, jo måske noget med at finde julekassen frem og få pyntet lidt op.

Søndag rejser min lillebror Lasse, til Brasilien for at besøge sin kone. Jeg kommer sådan til at savne ham. Men jeg under ham det af hele mit hjerte. Shit de to savner hinanden!

Hvis man synes denne type af indlæg er hyggelige, så har jeg lige en lille fodnote. Søde Line har nemlig lavet samme type ugeplan på hendes blog Meri Meri. Hendes blog er altid et besøg værd. Så fine anbefalinger og hyggelige skriv.

Vi høres ved.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *