Mayland kalender #4

Okay, det sker ellers aldrig – men jeg udgiver simpelthen to indlæg på en dag. Det var ikke meningen, men jeg vil så gerne holde fast i det her mandagsindlæg om min uges planer, så sådan må det være. Hvis man skulle have lyst til at læse en smule om vores weekend, så ligger der altså et indlæg fra tidligere i dag lige her.

Uge 44

MANDAG

Jeg har haft en lidt sløv start. I hvert fald på arbejdssiden. Jeg startede med at rydde op efter weekenden. Børnerod, vasketøj og støvbolde på gulvet. I går aftens forsøgte jeg at lave en madplan på Nemlig, så de varer jeg havde handlet kom ind af døren. Det føles rart, at have styr på ugen i forhold til vores aftensmad og madpakker. Jeg bruger ellers Simple Feast (reklame), men holder lige en lille pause, inden vi genoptager. Jeg tror min rabatkode stadig virker, hvis man skulle have lyst til at forsøge sig med god plantemad tre dage om ugen. Find den her. Over frokost havde jeg et par møder i byen. Et på et PR bureau og et andet med en kommende kunde, som jeg glæder mig stort til at komme i gang med. I skrivende stund sidder jeg ovenpå Emmerys i Arbejdernes Landsbank ved Nørreport, her kan man sidde og arbejde rimelig uforstyrret, så længe man blot har købt noget hos Emmerys. Jeg tænker at sidde her, indtil jeg inden længe skal hente børn.

Og så fik jeg også lige have oprettet mig på det nye forældreintra AULA. Har simpelthen ikke fået det gjort før. Det gik overraskende let. Er helt nervøs for, at jeg måske har overset noget?

TIRSDAG

I morgen har jeg et lille møde med denne seje kvinde. Ellers bliver det en kontordag, hvor jeg ikke skal hente børn. Jeg skal nemlig til et event sammen med Nespresso klokken 16-18. Det handler om hygge og jeg har hørt rygter om, at jeg skal lære at strikke. Så siger jeg bare held og lykke (jeg har alt for meget ild i numsen til at sidde stille og strikke). Men jeg er sikker på det bliver hyggeligt.

Jeg har en Instagram kampagne der skal udgives.

Det slår mig lige nu, at det også er Selmas dansedag. Og det er vores tur til at hente og bringe. Det må jeg lige koordinere med Søren og Selmas venindes mor.

ONSDAG

Onsdag havde jeg indtil for et par timer siden et formiddags arrangement. Nu er mine planer ændret. Morten Østergaard – formanden for Radikale Venstre (det ved I sikkert godt), nogle af hans mænd og en journalist kommer nemlig hjem til min bror og der har jeg tænkt mig at deltage også. Så det kommer formiddagen til at gå med. “Sagen” står lidt stille lige nu og min bror og svigerinde, står lidt i ingenmandsland og jeg nægter at tro på, at alt det her virak, har været for ingenting. Spændt på hvad de høje herre har at sige.

Jeg har et samarbejde, som skal ud på bloggen og via story.

TORSDAG

Pressedagene kører stadig og lidt af denne dag er mere eller mindre afsat til to besøg, imens jeg er på mailen, Instagram og bloggen. Jeg tænker på indhold en stor del af min dag (og aften) og gør mig umage. Både med samarbejder og mit “eget” indhold. Begge dele er lige vigtigt. Jeg er stadig dårlig til at planlægge og må nok erkende at jeg arbejder bedst, hvis jeg kan være spontan. Mine samarbejder skal oftes godkendes og er derfor ikke spontane, men langt det meste indhold derudover er meget spontant. Jeg er heldigvis blevet bedre til at skrive (alle) mine spontane idéer ned, så snart de opstår – så har jeg i det mindste et lille kartotek af tanker og idéer.

Jeg har længe lovet en housetour henne på Instagram og jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke bare får filmet det, men jeg ender hele tiden med at udskyde det. Måske det bliver denne uge, hvor solen skinner.

FREDAG

Jeg har endnu en co-worke dag med min selvstændige veninde på hendes lækre kontor. Samtidig er hun min “plus en” til en fremvisning. Så vi skal arbejde længe og så ud at networke lidt bagefter.

LØRDAG & SØNDAG

Vores opvaskemaskine har længe været træt og nu virker det som om, den har givet helt op. Vi skal derfor noget så sexet, som at få styr på den situation. Samtidig er vores fronter i køkkenet også ved at være godt slidte, så vi overvejer også lidt nyt køkken kig. At bo i en gammel lejlighed er sgu lidt the never ending story, når det kommer til renovering. På den ene side elsker jeg det, på den anden side er jeg faktisk lidt mættet efter vi flyttede rundt på vores rumfordeling. Men altså nye fronter, burde ikke være helt så krævende. Vel?

Jeg skal ud at flyve på mandag og går lidt og overvejer at tage på hotel søndag, sådan så jeg ikke behøver stå helt så tidligt op og vække hele hytten. Jeg kan ikke helt finde ud af om det er overkill, eller om det er verdens bedste idé. Det er sådan noget jeg aldrig gør og måske er det lige præcis derfor at jeg bare skal gøre det.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *