Mayland kalender #35

Jeg sidder på min arbejdspind, solen skinner udenfor vinduet og en ny uge er startet på en dejlig måde. Mit spisebord er kommet og det gør altså bare morgenerne lidt lettere. Ja ja, first world problem – men at servere havregrød på gulvet, var bare ikke skide hyggeligt i længden (for mig). Nu sidder mine tre klistret omkring bordet længe. Og det betyder, at det hele er lidt mere roligt og at jeg har lidt mere tid, til at få gjort mig selv klar til at komme ud af døren om morgenen sammen med dem.

Vi har haft en hyggelig weekend med fællesloppemarked i vores gård, det var første gang vi gjorde det fælles i andelsforeningen og det gik over al forventning. Næste gang stiller vi sgu an med hoppeborg og kaffevogn. Nu er mit kælderrum så godt som tomt efter to gange loppemarked indenfor kort tid og det føles altså rigtig rart inde i mit hovede. Det var også rigtig hyggeligt at have ungerne med. De styrede det med hård hånd. På et tidspunkt, smuttede jeg lige med Kalle hen efter noget kaffe og Selma stod alene i biksen imens. Da jeg kom tilbage havde hun solgt to par gummistøvler, en barbiedukke og et par af mine bukser. Lige til den billige side godt nok, men hun var så stolt og jeg synes hun var skide sej.

UGE 37

MANDAG

Jeg mistede mine briller (og al makeup) sidst jeg ikke havde børn og var ude i byen og lege teenager. Jeg bruger mine briller ret meget, især om aftenen og om morgenen. En hel uge har jeg undværet, men nu har jeg lige hentet et par nye sammen med nye kontaktlinser, for jeg var blevet en del mere blind end sidst jeg blev tjekket. Åh, det bliver dejligt i aften at kunne tage briller på, når mine øjne er trætte.

Jeg har en par deadlines jeg skal have klaret i dag. Godkendelser af forskelligt content og sådan.

Og så pønser jeg også på, lige at skulle forbi farvehandleren efter noget maling. Jeg er virkelig i gang derhjemme. Måske er det meget naturligt i den situation jeg befinder mig i? Jeg har solgt ud og har brugt loppepenge på nyt, så det har ikke rigtig kostet mig noget – andet end tid, men jeg hygger mig stort med det.

TIRSDAG

Jeg skal til et morgen event hos Magasin og se forskellige nyheder. Derefter har jeg en hel arbejdsdag sammen med Danica, hvor vi begge skal skyde forskelligt indhold til kommende kampagner.

En af dem skal afsted til godkendelse hos kunden med det samme.

ONSDAG

Åh Kalle, han skal på tur med børnehaven og han har talt ned i flere dage. De skal til Lejre og han har planlagt hele madpakken. Han har aldrig madpakke med og er altid så misundelig over at Selma og Alfred har, så nu skal hans Gurli Gris madkasse endelig i brug. Han vil gerne have en gulerod, en agurk og en pølsemad. Det skal han få!

Det er også skiftedag.

TORSDAG

Jeg skal udgive et samarbejde.

(Reklame) Og så er jeg vært på mit første event. Det er inde i Magasin, hvor jeg er vært på et event for Hövding. Det foregår hos Sportmaster, som forhandler de smukke covers. Der er stadig et par ledige pladser, det bliver edder hyggeligt med stunt, styling, Q&A og lækker salat fra Glow. Man kan tilmelde sig her og det er selvfølgelig gratis.

Der er desuden rabat de på selve hjelmen og også på de fine covers.

FREDAG

Jeg har et formiddagsmøde i byen og derefter co-work med en kollega, som nok ender ud i en smule fredagsbar.

Og derefter videre til et brunt værtshus med søde mennesker.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg tror simpelthen ikke jeg har planlagt noget endnu. Jeg øver mig på, at tage den lidt mere med ro i mine dage uden børnene. Det har været lidt for teenage agtig de sidste omgange. Jeg tror jeg vil bruge en del tid på at få malet. Og så er der plads til at være spontan også.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *