Mayland kalender #34

I går tog Alfred og jeg metroen til hovedbanen, fordi han skulle afsted på lejrskole med klassen. Hånd i hånd hele vejen, indtil vennerne stod klar og han sagde “du kan bare gå nu mor”. Så jeg gik. Stolt og lidt glad for masken i mit ansigt, som skjulte min bævrende underlæbe. Han er så sej og endnu mere sød. Hurtigt hjem igen, inden jeg sprang på cykel til min tandlæge ude på Amager. Da jeg for snart virkelig længe siden flyttede til København, flyttede jeg til Amager og der fik jeg en sød tandlæge. Ham har jeg haft siden – selvom jeg ikke har boet på Amager i over femten år.

UGE 36

MANDAG

Pitstop på mit café kontor ved Nørreport og i gang med arbejdsdagen – og så endda med nul huller og helt glatte tænder. Juhuu. Jeg er kommet bagud på arbejdspoint. Så jeg samler op på min indbakke. Mest i forhold til min arbejdsmail, men også på min Instagram. Lige nu ligger der 256 uåbnede DM’s i min indbakke, som jeg skal have fulgt op på. Jeg får altid frygtelig dårlig samvittighed, når ikke jeg får svaret jer, der er så søde at skrive til mig. Tak fordi I gider, det gør mig glad hver eneste dag. Hvis ikke jeg får svaret, så kan jeg love jer for at hvert et ord er læst alligevel.

Fordi Alfred er på lejrskole, så har jeg jo kun to børn de næste dage. Så jeg tænker vi skal hygge lidt ekstra. Jeg glæder mig helt overdrevet meget til at få mine mindste hjem. Det forlød fra deres far at de også glæder sig til at se…fuglen (great).

TIRSDAG

Et kaffe morgenmøde med to jeg har kær.

Jeg skulle egentlig også have taget billeder til tre kommende kampagner, men jeg har måtte aflyse fotografen, da mit hjem på ingen måde er særlig Instagramvenligt. Det minder mest af alt om en danseskole med alt det gulvplads. Der er dog lys forude med mit nye møblement. Torsdag måske? Koooom Nu!

Jeg har desuden en hyggelig invitation fra mig og en samarbejdspartner, som jeg skal have filmet og lagt i min story i dag.

ONSDAG

Presse arrangement hos Montana. Smukke smukke Montana, som nok har en af de allerfineste farveskalaer derude.

Alfred kommer hjem fra lejr.

Selma starter til dans igen. Hun går til Afrobeat og det er helt perfekt til al hendes rytme. Det barn har så meget rytme i kroppen. I går fandt hun et vækkeur i vores bytterum. Det var formet som en frø og når man satte det til at ringe, kvækkede det. Hun lavede med det samme den vildeste dans over kvækkelyden. Jeg elsker det.

TORSDAG

Endelig kom tiden til min MR skanning. Den jeg skulle have været til i maj måned. Jeg skal lige dele kaste op og tisse i bukserne bare af at tænke på det. Det skal bare overstås, så jeg igen kan trække mit vejr helt ned i maven.

Resten af dagen skal jeg bruge på at skrive en tekst til et samarbejde.

FREDAG

Spændende møde med skaberen af et lampefirma. Det blev aflyst sidst, men nu er vi klar igen og jeg glæder mig ret meget til et måske kommende samarbejde, som er lidt anderledes end noget jeg tidligere har prøvet.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg har næsten lige afholdt loppemarked. Men på lørdag holder hele den andelsforening jeg bor i loppemarked i vores gård og jeg har sammen med mine børn nuppet et bord også. Der vil være mange boder, sprit på bordene og ensretning. Så kig endelig forbi.

Loppemarked

Det er klokken 10 på Sjællandsgade 37. 2200 Kbh N.

Aftensmad uden spisebord. Jeg er ved at være lidt træt af det, men børnene synes stadig det er enormt hyggeligt. Nu indtaget i en papkasse. Og de der balloner – en af dem sprang i nat. Jeg troede jeg blev skudt og det gjorde Kalle også. Han kaldte meget højt på mig og sagde han var bange for skyderen.

I gården efter aftensmad. Jeg glæder mig til at få en altan, men vores gård er det bedste jeg ved.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *