Mayland Kalender #32

(Jeg havde skrevet det her i mandags og glemte at trykke på udgiv, så nu kommer det altså lidt sent på ugen)

Mandag i uge 30. En slags almindelig uge for mig og så alligevel slet ikke. Jeg gik i seng i går tidligt og sov som en sten hele natten. Det føles godt og jeg vågnede helt frisk i morges.

Jeg har en blandet uge med fritid, arbejde og ferie.

UGE 30

MANDAG

Jeg startede min morgen med lidt regnskab. I ved den slags, hvor jeg desperat gennemroder lommer, små tasker og punge efter kvitteringer, så min revisor ikke bliver alt for træt af mig. Undskyld Søren. Igen.

Jeg fik også lavet en ret lang to-do liste med punkter jeg skulle nå i dag. Jeg elsker at sætte små streger over, når jeg får arbejdet mig igennem den. Desværre ligger den bare hjemme på mit bord, mens jeg sidder og arbejder ude på en café, så jeg sidder og forsøger mig med at huske dem, så jeg glad kan sætte stregerne hjemme. Jeg har en masse hængepartier i min indbakke. Svar på mulige fremtidige samarbejder, statistikker, invitationer. Og så er der en masse børneagtigt jeg skal have styr på. Blandt andet bestille et nyt sygesikring, oprette klubkort til min søn, som efter sommerferien rigtig starter på klub og der koster det åbenbart penge at bruge deres forskellige aktiviter.

Jeg har også bestilt billetter til Bornholm. Over til mine børn og deres far. Jeg tager derover på søndag og bliver et par dage.

TIRSDAG

I morgen skal jeg på hotel med en veninde. Her i mit København. Halvandet døgn med total nydelse, uden en eneste afbrydelse. Åh, hvor jeg glæder mig. Lige så meget, som jeg savner mine børn og finder det unaturligt at undvære, lige så meget trænger jeg også til at have et øjeblik, hvor jeg bare er mig. Vi skal være turister, drikke vin, spise mad, sove længe og bare nyde.

(Og det gjorde vi stort)

ONSDAG

Vågne op i en hotelseng og spise hotelmorgenmad. Ud og se lidt mere på byen.

TORSDAG

Arbejde med lidt forskelligt på computeren. Mødes til frokost med en kollega, som lige skal hjælpe mig med nogle kampagnebilleder, det glæder jeg mig til. Siden corona, har det faktisk føltes en anelse ensomt at være selvstændig og på en måde, får det mig en lille smule til at overveje at få et kontor igen. Måske bliver det anderledes på den anden side af sommeren, jeg tror jeg ser det lidt an. Da jeg havde et kontor, gav det mig dårlig samvittighed, hvis ikke jeg brugte det nok. Men det var rart, at have nogen at sige godmorgen til.

FREDAG

Jeg har et møde inde i byen omkring et muligt spændende samarbejde. Jeg ved ikke om jeg må sige noget, men det handler om interiør og måske er det lidt en drøm, hvis jeg får lov til at være med. Krydser fingre.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal lørdag, men søndag morgen tager jeg med bussen til Ystad og sejer over til mine.

Nu vil jeg få skrevet et lille Københavner indlæg om vores fine hotelophold i smukke København

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *