Mayland kalender #30

Min veninde, som tog det her billede: “prøv at lade være med at smile så meget”. Mig.

Hej mandag!

Jeg har haft den hyggeligste weekend med fødselsdag, familie, venner og virkelig god mad. Jeg vågnede alene op på mit 41. år og det var alligevel en anelse mystisk, men jeg er faktisk ikke selv særlig fødselsdagsagtig, så det var egentlig ok. Måske også fordi at Søren og unger kom til morgenmad. Vi fik hygget nogle timer, inden jeg sprang på toget mod Vordingborg. Jeg skulle ned til en veninde, som fejrede hendes egen fødselsdag lidt på forskud og så slog vi den sammen med min. Hun bor i et hus og da jeg kom gående om hjørnet, blev jeg mødt af fødselsdagssang, mens de hejste flaget på deres ægte flagstang for mig- de havde tjekket på YouTube inden hvordan, da de er nye husejere. Ha ha, men yndigt var det. Jeg blev helt rørt over den søde gestus.

Min far bor næsten ved siden af, så jeg trissede hjem og sov på gæsteværelset der. Søndag morgen kom min lillebror med morgenmad og så kunne jeg køre med ham hjem til København. Total luksus.

Nu sidder jeg her og er klar på en ny uge med dejlige planer i kalenderen.

UGE 24

MANDAG

Jeg startede min dag med telefonmøder, omkring nogle fremtidige kampagner. Det er heldigt at det ikke var Skype møder, for vores undulat sad på mit hovede under alle samtaler. Så sidder man der helt seriøs og taler om engagement, statistikker og pitch, mens nogen sidder og napper mig oppe i håret og måske også lægger en lille lort. Ikke særlig bloggertype agtigt.

Og så hentede jeg børnene hjem i eftermiddags, det er det bedste. Nu er klokken 21 og hjemmet ligner igen et bombekrater. Det var ellers helt cleanet, inden de kom hjem. Alt er godt.

TIRSDAG

Jeg har et lille morgenmøde med en af mine yndlings forfattere Anne Mette Kirk, jeg glæder mig sådan til at læse efterfølgeren til hendes roman KNUST. Den kan kun være god. Hun er sådan et dejligt menneske, som jeg føler mig meget heldig over, at have lært at kende.

Senere skal jeg til en boglancering hos Jasmin Gabay. Hendes nye kagebog “Klimakløgtig Kagekalas”, glæder mig til at se bogen, Jasmin og nogle af mine andre kollegaer. Det er ikke meget vi har set til hinanden de sidste mange måneder. Events er ofte der, hvor vi lige får networket lidt. Og det tidspunkt, hvor jeg føler jeg har kollegaer i en ellers meget selvstændig hverdag. Det savner jeg faktisk en del. Det bliver helt sikkert hyggeligt.

Jeg skal også lige nå at lægge sidste hånd på et blogindlæg, der skal sendes til godkendelse hos kunden.

Og så har vi fællesspisning i vores gård. Yay.

ONSDAG

Har jeg noget arbejde, som jeg skal udgive.

I dag (mandag) bliver min far 70 år og onsdag kommer han ind til os, så vi kan fejre ham med en god middag. Vi skal ud at spise. Min far, min bror og ungerne. Skal lige komme i tanke om en restaurant, der godt gider os i ulvetimen. Anyone?

TORSDAG

Hele min dag går med at besøge en af mine kunder, nemlig Rosendahl som har inviteret os til designmuseet Holmegaard Værk – Nordens nye museum for glas, keramik og design. Det skal nok blive godt.

Mine eftermiddage går ofte med børnene, koordinering af diverse legeaftaler og andet praktisk (og hyggeligt).

FREDAG

Kalle banan blev 4 år i februar og skulle egentlig til 4-års undersøgelse med vaccine og hele pivtøjet, men så kom corona. Og jeg glemte alt om det. Vi holder fri fredag og får det klaret hos lægen.

LØRDAG & SØNDAG

Det skulle blive godt vejr i weekenden, så jeg tænker at finde på noget hyggeligt udenfor. Kombineret med et besøg på Dansk Arkitektur Center som er genåbnet. Det glæder jeg mig mega meget til.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *