Mayland kalender #3

Okay, så blev det endelig mandag. Jeg må være ærlig og sige, at jeg har glædet mig lidt til den ellers ofte udskældte ugedag. Jeg har nemlig de sidste to uger næsten haft børn hjemme hver dag og selvom det har været skide hyggeligt, så har jeg også haft brug for en forhåbentlig helt almindelig uge, hvor jeg har mere tid. Mere tid til arbejde og mere tid til mig. Det har jeg brug for. Siden fredag, hvor jeg udgav det her indlæg, har mine taster og indbakke været rødglødende. Jeg har navigeret i weekend, krise, børn og opråb. Det har ikke været helt let, men det har været det hele værd endtil nu. Jeg ser om jeg kan finde tid til at tjekke ind senere i dag med en mere dybdegående opdate på min bror, min svigerinde og deres sag hos Udlændingestyrelsen og Udlændingenævnet. Ellers kommer det en anden dag.

Nu til ugen og altså et almindeligt indlæg fra mig med den hersens føljeton.

Uge 43

MANDAG

Min mand kørte til Vejle i går eftermiddags og kommer først hjem i aften. Jeg startede derfor morgenen sammen med børnene. Vi stod lidt sent op og jeg havde glemt at større madpakker, men vi nåede det hele og kom ud af døren. Heldigvis har jeg intet jeg skal ude af huset, så jeg kunne tusse hjem igen. Tage et langt bad og så har jeg ellers svaret på en masse beskeder både på blog, email og Instagram. Jeg er bagud og nåede ikke helt de deadlines jeg havde sidste uge, så jeg tror jeg må skippe min frokostpause i dag. Jeg er derfor at finde her ved tasterne, hvor jeg også skal have lagt sidste hånd på en kampagne.

Derudover har jeg en del forhandlinger der kører og dem skal jeg lige have samlet op på og dannet mig et overblik. Og så skal mine børn hentes hjem.

TIRSDAG

I morgen skal jeg co-worke med en veninde, som også er selvstændig. Vi skal hjælpe hinanden med at få taget diverse billeder og tale om arbejde. For mig er sådanne dage guld værd. Jeg har ikke set mange mennesker den sidste tid og jeg kan have dage, hvor jeg slet ikke åbner min mund. Det er bagsiden af medaljen med mit job. Altså at man til tider, godt kan være lidt ensom.

Om alt går vel, har jeg også en kampagne der skal udgives.

ONSDAG

Onsdag bliver en formiddag og frokost med pressedage besøg hos to forskellige PR bureau. Jeg havde lidt droppet at besøge nogen, men bestemte mig alligevel for at prioritere det. Både fordi det er hyggeligt og spændende at se alt det nye, men mest fordi jeg synes det er rart at hilse på mine kollegaer. Det er en god måde lige at få talt lidt sammen og så selvfølgelig også for at hilse på dem jeg samarbejder med hos bureauet. Eftermiddagen bliver igen brugt på min computer, evt på en café indtil jeg skal hente børn.

TORSDAG

Nupper jeg lige endnu en morgen fremvisning af nyheder hos et tøjbrand. Derefter skal jeg arbejde med bloggen og jeg skal også have sendt en del fakturaer afsted. Jeg er altid så skide bange for at få trykket på noget forkert. Utroligt, jeg bliver ved med at blive lidt små nervøs hver gang jeg logger ind i mit regnskabsprogram.

Og så skal jeg lige runde en bog reception. Cana Buttenschøn udgiver sin tredje bog. Så sejt altså!

Klokken 17 skal jeg til et event med gode Stalks & Roots og efterfølgende har jeg måske en middagsaftale med en veninde.

FREDAG

Den står helt tom og hvis den forbliver sådan, så står den “bare” på helt almindelig arbejdsdag. Fredag eftermiddag og aften er som altid fredet, hvis det kan lade sig gøre. Den er fredet til familiehygge og jeg elsker det.

LØRDAG & SØNDAG

Alfred skal på en sovelegeaftale hos en god ven fra lørdag til søndag, så vi har et lille døgn med kun to børn. Det skal udnyttes på en eller anden måde. Søndag skal vi drikke kaffe hos nogle gode venner (Når vi henter Alfred, som har sovet hos deres dreng). Så dejligt når børnehaveforældre bliver til venner.

Hav en god uge.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *