Mayland kalender #28 og noget nær verdens bedste mandag

Mine børn er hjemme igen. Hele dagen har jeg gået rundt med sommerfugle i maven og samme følelser i kroppen, som jeg havde da jeg var barn op til juleaften. Jeg så dem i går og også den anden dag, men at have dem under mit tag og mine vinger, det gør min verden hel og rar. Bare mere rar.

En ny mandag og uge, som denne gang endelig også byder på godt samfunds nyt. Vi er i gang med en genåbning, de gode nyheder jeg har længtes sådan efter, er nu en realitet og det gør mig glad. Glad på vores alle sammens vegne. Vi er på vej.

UGE 20

MANDAG

Jeg startede morgenen ud, med at udgive et sejt samarbejde (synes jeg selv – hej hej jantelov) i min story på Instagram. Jeg får altid lidt kriller i maven, når jeg skriver og udgiver noget. Egentlig både samarbejder og “mit eget”, men oftest når nogen, og ikke kun mig selv forventer noget af mig. Tænker faktisk bare, det er fordi jeg så gerne vil gøre det godt og så handler mit arbejde ofte om at performe og det gør mig altid lidt nervøs. Mest på den gode måde. Heldigvis har jeg fået mange dejlige tilkendegivelser og det er jo interaktionen, der gør at det overhovedet er sjovt at lave det jeg gør.

Inden mine børn kom hjem havde jeg et fysisk møde hos en kunde, det var helt dejligt ikke at skulle tage den over Skype.

Og så fik jeg dem hentet hjem. Åh deres små ansigter. Jeg er vilde med dem. Jeg talte med en veninde, som også er i noget deleordning og hun sagde, at man nærmest bliver til en kåd lille glad hund. Hopper rundt og kysser og krammer på de stakkels unger. Jeg kan godt se det for mig. Heldigvis har mine børn en alder, hvor det stadig er helt okay at jeg krammer dem lidt for længe. Og snuser dem i nakken… okay jeg stopper nu.

Ps. Stort tak til alle jer, der har skrevet til mig i forhold til også at nyde alenetid og sige det højt.

TIRSDAG

Dagen byder på to telefonmøder, oveni andet arbejde på computeren. Det er som om at min branche (endelig) rigtig er vågnet igen og det gør mig altså virkelig glad.

Derudover skal jeg filme et par andre samarbejder til ugen.

ONSDAG

Skal bruges til at få skrevet. Jeg har også lige et lille møde. Og så har jeg en date med mine to store efter skole. Vi skal have bubble tea, som åbenbart er en ting. Der ligger en butik nede på Sankt Hans Torv, som sælger den søde drik med små kugler i og der er simpelthen kø hver dag. Nu skal vi også være hip med de andre børn i køen.

TORSDAG

Jeg skal bruge dagen på blandt andet at udtænke vinkler og billeder, på to forskellige kampagner til juni måned. Jeg har ikke rigtig kunne få fotohjælp siden februar grundet corona og det savner jeg lidt. Så tror jeg skal have booket et par timers hjælp.

FREDAG

Jeg skal drikke en kaffe og gå en tur med en særlig sød kvinde, som jeg har mødt gennem Instagram. Vi har fulgt hinanden i flere år og er dumpet ind i hinanden løbende. Nu endelig kaffe og snak.

LØRDAG & SØNDAG

Alfred skal have en ven over til gamer night og jeg har fået strenge instrukser på, at det skal være til EFTER klokken 22. Bevares.

Ellers tager vi det bare som det kommer med en rolig weekend.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg går så tit forbi den bubble tea-forretning ved Sankt Hans Torv og har virkelig undret mig over køen! Jeg troede slet ikke, det var populært, men dem i køen ser også en del yngre ud end mig… Det er ikke let at følge med generation Z. Der ligger vist også en forretning på Nørrebrogade i samme blok som den på Sankt Hans Torv, hvis køen det første sted er for lang.

    • Jeg har virkelig også undret mig meget. Jeg foreslog den på Nørrebrogade, hvor der faktisk aldrig er et øje, men nej nej – det SKAL være den ved torvet.

  • Der ligger også en skøn lille biks der sælger den bedste Bubble tea på Østerbrogade – T in the park??

    • Tak for tip. Det må blive en anden gang. Vi kan nemlig bare gå til torvet fra skolen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *