Mayland kalender #27

Jeg ramte simpelthen lige muren og derfor udkom mit vanlige indlæg ikke. Muren er heldigvis dampet af igen og det hele ser lidt mere lyst ud. Det er utroligt, hvor lidt der nogengange skal til for at få det til at vende igen. Jeg har ellers været den sureste citron over et par dage eller tre.

Min mur handlede mest om nogle corona relaterede bekymringer som rammer min hverdag og mit humør. Jeg tror at jeg i denne uge indså, at der ikke findes noget “når vi er omme på den anden side af corona”. Det er som om det lige skulle lande i mig, at livet formentlig forbliver i en ny slags normal. Ikke som det er lige nu, men heller ikke som det var. På et tidspunkt, var jeg mere sikker på at vi kunne gå tilbage igen, men det tror jeg ikke længere på. Det tog mig lige et par dage at sluge. Måske det også var ret naivt, at holde fast i det håb – som nu står som værende ret urealistisk. Det hele er så usikkert og uvisheden kan være svær at være i. Jeg stoppede med at se og læse nyheder, fordi jeg ikke orkede mere dårligt nyt. Jeg trænger så meget til nogle gode nyheder og heldigvis er der de sidste dage dryppet forskellige gode nyheder ind hos mig og det betyder alt for mit humør.

Ugen er jo godt og grundigt i gang, men jeg kan godt lide at have orden i tingene, så nu får I lige min uge fra start af, på trods af at det er torsdag. Håber I kan holde til det.

UGE 19

MANDAG

Er forsvundet ud af det blå, fordi jeg bare var sur og ked af det. Egentlig var jeg slet ikke sur, men når jeg er ked af noget, så kommer jeg til at råbe istedet for at græde.

Vi havde heldigvis aftalt at spise med en masse naboer nede i gården og det var så skønt. Den gård har vist sig, at være noget af det bedste jeg har.

TIRSDAG

Jeg havde to gode aftaler med nogle fine mennekser. Og da jeg kom hjem var min far og min bror kommet forbi. Vi hentede børn sammen, eller det vil sige, at vi jo selvfølgelig ikke må gå ind nogle steder. Så vi hentede dem på gaden og da vi kom hjem i gården fortalte jeg børnene at de gerne måtte kramme morfar og onkel. Det øjeblik glemmer jeg ikke sådan lige. Jeg får helt våde øjne bare af at skrive det, det var så fint. Og så spiste vi aftensmad indenfor sammen for første gang i over to måneder. Man kan sige meget, men man lærer at sætte pris på noget af det man før tog forgivet.

ONSDAG

Citronen blev pakket helt væk tirsdag, for onsdag var skiftedag, så mine børn skulle ikke lide under mit dårlige humør. Jeg fik sendt dem godt afsted. Det er blevet en anelse nemmere, men også stadig svært.

Jeg fik arbejdet intensivt i nogle timer. Holdt et telefonmøde med en kunde og scannet en masse krøllede bilag ind i mit regnskabsprogram. Taget billeder til en kampagne og lavet en lille video til samme kampagne.

Under hele coronaperioden, er min veninde kommet langvejsfra, en af de dage hvor jeg er uden børnene, for at gå en tur med mig. Jeg har svært ved at sætte ord på, hvor meget det har betydet for mig. Men det er virkelig meget. I går gik vi 13.000 skridt og fik talt om en masse. Stort som småt.

TORSDAG

I dag får vi besked på, hvad der skal ske i forhold til fase to af genåbningen af Danmark. Uh, det er søreme  spændende. Glæder mig helt til at se Mette tone frem i mit TV, fordi det forhåbentlig er med lidt godt nyt.

Jeg bliver ringet op om lidt og skal interviewes til et magasin, så jeg sidder lige og får kigget på de forskellige spørgsmål.

Senere vil jeg forsøge mig med en video til IGTV, i min lille serie “Min garderobe”. Og så har jeg en aftale med en kollega med lidt udendørs fotohjælp og en kaffe.

FREDAG

Det er helligdag og jeg har ikke børnene, så for mig bliver det bare en arbejdsdag og åbenbart også for andre, for jeg har et telefonmøde med en kunde.

Helt ærligt, så er det jo heller ikke fordi vi sådan trænger til de der helligdage. Normalt glæder jeg mig helt vildt til dem, men ikke efter mange dage hjemme. Jeg ved godt at der er mange andre, der hele tiden har arbejdet og det er dem vel undt med de gode helligdage.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg har ingen planer, andet end en enkelt veninde aftale og så plejer jeg også at hænge ud med børnene og deres far et par timer lørdag. Og et besøg på min mors gravsten med en mors dag buket.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg kommer også til at råbe i stedet for at græde når jeg er ked af det..Den anden dag sad jeg og forklarede min datter netop det, at man godt kan komme til at råbe, når man i virkeligheden er ked af det. Jeg prøver at øve mig i at græde i stedet for.

    • Jeg øver mig også, men det er ikke altid let. Men hellere at det kommer ud på den måde, end at det bliver derinde❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *