Mayland kalender #26

En uge der er fløjet afsted, hurtigere end jeg egentlig havde tænkt mig. Mest fordi den faktisk har været god, selvom nogle af dagene har været uden mine tre. Jeg vil ikke sige, at jeg har vænnet mig til at være uden dem, men det er en anelse lettere end det var for 2 måneder siden. Men som alt muligt andet, så går det op og ned. Jeg hang også ud med dem og deres far et par timer i lørdags og det gjorde de sidste par dage nemmere.

Jeg har brugt weekenden på, at holde virtuelt loppemarked. Og det tager virkelig mange timer. Men nu er det hele sendt og det føles rart, at andre kan bruge mit aflagte og at mit bryggers igen er fremkommeligt. Og så selvfølgelig, at jeg har fået lidt penge på lommen også.

UGE 18

MANDAG

Jeg har egentlig filmet en video i dag til Instagram, men den blev simpelthen ikke god. Både fordi jeg har fået en bitte smule præstationsangst og fordi der midt i det hele kom verdens største skraldebil, lige udenfor vinduet, som blev ved med at skramle meget højt. Åh!. Jeg tager den om i morgen, forhåbentlig uden for mange nervøse øh’er og larmende skraldemænd.

Jeg er i fuld gang med at give min entré et lille løft med nye farver derude. Jeg har malet og ordnet skoskabet indvendigt. Jeg har købt et nyt tæppe og lidt nye kasser til opbevaring (billede). Jeg mangler lige en smule, men jeg glæder mig til at vise jer det.

Og så har jeg fået børnene hjem i dag. Alfred gik selv hjem fra skole og jeg var ikke lige hjemme, da han kom. Han sendte mig et billede af entréen med ordene “Det er SÅ flot mor”. Han er sgu så sød og ved lige hvordan han skal få smil frem hos mig.

TIRSDAG

Når børnene er afleveret, skal jeg have filmet den føromtalte video. Ellers skal jeg havde skrevet et blogindlæg færdig, som skal sendes til godkendelse hos en kunde. Jeg går med en masse tanker og idé’er inde i mit hovede, dem prøver jeg at få lidt styr på. Grave mit mod frem til at få dem realiseret. Det er som alt det her corona, virkelig giver mulighed for at bruge kreativiteten. Jeg har længe drømt om, at skabe noget som ikke blot var digitalt og måske det er nu jeg skal tage springet? En sød kvinde skrev til mig i dag “Vo intet vover” – og det har hun evig ret i.

Jeg har tidligere skrevet lidt om hvad jeg drømmer om her i mit tredje år som selvstændig.

ONSDAG

Jeg har en fotoaftale med Danica (udenfor selvfølgelig). Det glæder jeg mig til. Også bare til at hænge lidt ud med hende. Jeg må indrømme, at jeg hungrer lidt efter voksenaftaler.

TORSDAG

Kalle og jeg har aftalt at holde en fridag sammen. Bare os to og jeg glæder mig stort. Vi skal råhygge, putte med bøger, leg og masser af kram. Der er ingen tvivl om, at jeg har en del mindre at lave på mit arbejde og selvom det er lidt svært at være i på grund af frygt om økonomi, så prøver jeg også at tænke, at det er en tid, der måske aldrig komme igen – så jeg udnytter tiden, til at være mere sammen med mine kære.

Jeg har nævnt lidt mere om netop det, i det her interview hos Børn i Byen.

På den note, så var jeg for et par år siden nomineret til Børn i byen prisen. Det havde jeg godt nok aldrig regnet med. Jeg vandt ikke, men jeg var meget glad for den nominering. Min blog var helt ny og jeg var så beæret, fordi det jo er jer læsere der indstiller 100%. Hvis I har lyst, så kan man igen nominere til 2020 prisen lige her.

FREDAG

De store har fri fra skole på grund af 1. maj og så sender jeg Kalle afsted i børnehave. Jeg ved de allerede nu, glæder sig til at vi skal være sammen uden lillebror. Jeg bliver dog nødt til lige at arbejde nogle timer, men vi kan godt nå lidt ekstra hygge inden vi henter Kalle hjem til fredag og sofatid. Jeg må se hvad jeg kan finde på, af corona venlige aktiviteter.

LØRDAG & SØNDAG

Hvis vejret bliver godt og vi kan være udendørs, så har vi en aftale med nogle venner i deres have. Det går dog ikke, hvis det er møgvejr, for vi kan jo ikke være indenfor. Shit vi har godt nok været priviligeret med det fantastiske vejr vi har haft de sidste mange uger. Det gør trods alt rigtig meget nemmere.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *