Mayland kalender #21 + Loppemarked information

edit: Loppemarked aflyst grundet coronavirus

Jeg har haft sådan en dejlig weekend. Det håber jeg også I har. Dagene har været med langt bedre helbred og hygge med børnene. Lørdag spillede Alfred håndboldkamp og mens Selma var på legeaftale, var ungernes far, Kalle og jeg afsted for at heppe. Det var rart at være sammen om det og at være to om at glæde sig over vores børn.

Hjemme har børnene og jeg ellers bare kreahygget, været på legepladsen og spist kage hos overboen. Det kan sgu ikke blive meget bedre. Og en kæmpe kontrast til weekenden der kommer. Nemlig weekenden uden børn.

UGE 11

MANDAG

Dagen startede med noget af et regnvejr og mig på cykel ind til byen i det. Jeg overvejede metroen et kort øjeblik, men den der corona, gjorde alligevel, at jeg hellere ville blive drivvåd. L’oréal havde inviteret til det fineste event, dagen efter Kvindernes Internationale Kampdag og i bedste tråd med deres “because I am worth it”, handlede det om female empowerment. Malou Aamund fortalte om hvor langt, ja eller faktisk hvor kort – vi er kommet i forhold til ligestilling. Jeg bed mærke i en masse fakta, som overraskede mig gevaldigt. Én særlig undersøgelse har dog sat sig ekstra fast i mit hovede. Der var lavet en undersøgelse blandt børn i fem års alderen. Man bad dem om udfra deres klassebillede om, at udpege de dygtigste børn. Blandt de udpegede var der både drenge og piger. Samme undersøgelse blev lavet hos børn i seksårsalderen, denne gang udpegede de blot drenge som værende dygtige. Hvad mon skyldes denne antagelse? Hvorfor er det dog, at de får den opfattelse? Er det os forældre, noget de ser i fjernsynet, skolen? Jeg ved det ikke, men jeg vil gøre mit ypperste for, at mine børn ikke tænker sådan.

Alfred starter snart på klub. Det er så vildt med de der skift. For jeg ved bare, at det endnu en gang vil rykke ham helt vild. Han var der i går med fritten og han elskede det.

Kalle havde en legeaftale og han kunne nærmest ikke være i sin lille krop af begejstring. Vi har talt ned siden i torsdags og det var det første han sagde da han stod op. Kæft mand, hvor var han stolt, da jeg kom og hentede ham hos hans søde veninde.

TIRSDAG

Jeg har et møde med en kommende kunde. For det meste, så aftaler jeg de fleste af mine samarbejder over email og det er også ganske fint, men det kan altså også noget, lige at tale sammen ansigt til ansigt. Det giver et lidt andet indblik i forhold til kunden. Det kan jeg godt lide, selvom det selvfølgelig også er mere tidskrævende.

Inden mit møde, vil jeg se om dagslyset kommer i dag, for så vil jeg få taget lidt billeder af min lille bitte opdatering af mit køkken.

ONSDAG 

Skiftedag. Av.

Jeg skal have taget billeder til tre forskellige kampagner, det kommer der til at gå nogle timer med. Jeg kommer til at bruge resten af dagen på redigering og skrivning af blogindlæg.

TORSDAG

Fuld kontordag uden anden forstyrrelse. Jeg er ikke helt god til at få sat de hele dage ind i kalenderen, men jeg kan mærke det giver mig en ro at have dem. Både før og efter.

FREDAG

Jeg har et morgenmadsmøde med en veninde, som også er selvstændig – godt nok med noget helt andet, men vi kan stadig bruge hinanden rigtig meget.

Om et par uger skal jeg holde et foredrag på en efterskole og det kræver et power point show af en art. Min veninde kommer forbi og hjælper mig med at få sat det op, da jeg aldrig rigtig har lavet power point før. I ved, at jeg er den total utekniske type.

Om aftenen skal jeg til fredagsbar hos Confetti i anledning af, at de har lavet en makeover af deres kontor. Det tænker jeg godt kunne blive rigtig hyggeligt.

LØRDAG & SØNDAG

Sådan ret åben lige nu, hvilket jeg lige skal have fikset. For jeg er ikke helt så god til at have for meget alenetid, når børnene ikke er hos mig.

Det får jeg styr på i løbet af ugen.

Jeg har faktisk en forespørgsel ude i forhold til at låne det lokale, jeg holder loppemarked i. Hvis det er ledigt søndag, så er der loppemarked på Nørrebro. Skal nok give en melding, så snart jeg ved det.

Edit:

Jeg fik lokalet og jeg holder derfor loppemarked nu på søndag (d. 15) fra klokken 9-12

Adressen er:

Fensmarkgade 29

2200 København N

Der kommer til at være en masse af mit tøj, børnenes tøj, sko, tasker, legetøj, smykker og andre småsager.

Den fineste opgang på klubben. Gammel og slidt, men super hyggelig.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *