Mayland kalender #20

Jeg har en ret så dejlig uge i sigte, eller den er jo allerede godt i gang. I dag gik jeg dog lidt rundt om mig selv, inden mine børn kom hjem. Sådan i en slags venteposition. Nu er de her og det føles helt utroligt rart og mest rigtigt. Livet føles mest rigtigt når de er her. To af dem er desværre ikke helt på toppen, så min dag gik også med at bekymre mig over min dag i morgen, som har et punkt jeg helst ikke vil aflyse. Derfor er jeg også rigtig glad for, at min far sidder her ved siden af mig og ser Badehotellet – jeg er ikke selv fan af den serie, selvom den virker hyggelig, men det er i hvert fald hyggeligt at han sidder og ser den i min sofa. Så morfar tager sig af de syge i morgen i de to timer, hvor jeg har gang i noget business agtigt.

UGE 10

MANDAG

Fik på trods af ventepositionen klaret det jeg skulle. Jeg havde noget forhandling der skulle afsluttes og det blev det heldigvis. Og jeg fik skrevet nogle vigtige mails. Og så gik jeg mig en tur i solskinnet, der var helt forårsstemning på gaderne.

TIRSDAG

I morgen skal jeg mødes med Pia Storm hos PRAG Copenhagen. Danica kommer og skyder billeder, til et kommende projekt, som jeg sådan helt bloggeragtigt, lige venter lidt med at løfte sløret for. Og det skal simpelthen senest skydes i morgen (derfor morfar). Alt efter hvordan børnene har det, så skynder jeg mig enten hjem, eller også bliver jeg ude og arbejder. Har en anden aftale og har også en del statistik som skal sendes til kunder. Jeg må se på det i morgen.

ONSDAG

Onsdag har jeg en fotoopgave på The Lab. Når det slutter, skal jeg hjem og tage billeder til tre forskellige kommende kampagner. Samt færdiggøre et blogindlæg som skal sendes til godkendelse.

TORSDAG

Tænk en gang, jeg har simpelthen endnu en fotoopgave ude i byen. På et apotek og jeg glæder mig faktisk ret meget til at lege med mit kamera (min telefon) for andre end mig selv. Elsker som mit selvstændige liv bringer mig forskellige steder hen. Lige for tiden siger jeg ja til ret meget nyt og det lige dele skræmmer mig og får mig til at føle mig glad og modig.

Torsdag er også sådan en lidt lang dag, da det er håndbolddag og jeg er afsted med alle unger. Men det er nu hyggeligt og der er god aftensmad efterfølgende. Og et dejligt sammenhold.

FREDAG

Jeg har vidst nok en aftale med to seje damer. Kollegaer. Resten af dagen står på skrivning og masser af e-mails. Og så er der selvfølgelig gode mængder af slik og x-factor med børnene om aftenen.

LØRDAG & SØNDAG

Der er håndboldturnering. Legeaftaler og ekstrem meget hygge i sigte. Jeg glæder mig allerede til det hele.

Jeg går ofte forbi den her pæne bar på Nørrebrogade. Er der nogen der kan anbefale den? Jeg synes den ser så hyggelig ud.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Trine. Du kan roligt entrere på Paradiso. Det er hyggeligt og total lokalt. Det er Kasper fra Wascator som har fixet lokalerne og manden min har lavet vvs. Pigerne som har baren, ejer også restauranten ved siden af.
    https://www.cicchetti.dk/.
    Hav en god dag.
    Bedste hilsner fra naboen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *