Mayland kalender #2

Ih altså, tak fordi I har taget så fint imod min nye uge føljeton. Det er jeg glad for. Denne her uge er lidt speciel. Det er skolernes efterårsferie og det betyder at mine to store har fri. Hele sidste uge, havde vi et eller flere børn hjemme med sygdom og det betyder desværre, at jeg ikke kan holde helt så meget fri som jeg havde håbet. Men vi tager det lidt ad hoc og ser hvordan formen er fra dag til dag. De vil heldigvis gerne på frit et par dage eller tre. Egentlig bliver det en ret så rolig uge, så det skal nok løse sig.

Uge 42

MANDAG

(reklame)

Mandag stod i børnenes tegn. Vi var nemlig på Bakken. Vi var ude på Dyrehavsbakken for at opleve deres efterår. Det var ret genialt, der var så smukt med træerne som opgiver den ældgamle forlystelsespark. Derudover er der en del halloween oplevelser, men mine børn er sgu lidt nogen kyllinger på det område – så den del sprang vi forsigtigt henover. Alt andet blev prøvet. Vi havde alle sammen turbånd og kunne give den fuld skrue i forlystelserne. Og på det punkt er der ingen kyllinger, selv lille Kalle prøvede alt det han måtte. Efterår på Bakken er noget de startede med at have sidste år og jeg håber sådan de fortsætter, for det kunne sagtens blive en ny familie tradition for os. Se evt deres efterårsprogram her.

TIRSDAG

I dag tirsdag, har jeg lige afleveret Kalle i børnehave. Det går stadig ikke helt godt og i dag var lidt svær, fordi han ikke har været der i rigtig mange dage på grund af sygdom og i går, hvor han holdte en fridag. Jeg må indrømme, at jeg går derfra med et utrolig tungt hjerte. Han går i en delvis udflytter og i denne uge er de på landet, så jeg kan ikke hente ham før klokken 16. De skulle ud at finde kastanjer, pædagogen fortalte mig at de havde fundet 876 i går og Kalle elsker kastanjer, så jeg håber sådan det bliver en god dag. Håber håber håber.

Selma sidder her ved siden af mig og hoster som en gammel ryger. Så vi tager en rolig dag, sammen med Alfred som også er hjemme. Formiddagen kommer til at gå med skærm hygge for dem og skærmarbejde for mig.

Hvis ikke jeg når det i løbet af dagen, så skal jeg arbejde i aften. Da jeg har et blogindlæg, der skal skrives og sendes til godkendelse i dag. Plus nogle stories til Instagram.

ONSDAG

Jeg ved ikke helt om de store skal på frit, eller om jeg holder dem hjemme. Måske jeg arrangerer lidt legeaftaler. Jeg har nemlig et møde inde i byen om formiddagen.

Derudover har jeg en kampagne, jeg skal have taget billeder til. Dem vil jeg gerne have styr på med redigering osv.

TORSDAG

Skal jeg ordne min indbakke. Jeg kan faktisk huske at jeg selv tidligere har undret mig over, når andre selvstændige nærmest kunne bruge flere timer på deres mail og ofte nævnte mailen i forbindelse med deres arbejde. Det forstår jeg så nu! Der kommer mange mails på daglig basis. Det er mails fra kunder om igangværende samarbejder, mails fra kunder som gerne vil samarbejde. Mange mails frem og tilbage omkring forhandling – både om pris, men det kan også være om udformningen af selve samarbejdet. Så er der mails fra læsere og følgere med spørgsmål eller måske bare med ros eller tips. Der kommer også mange mails med invitationer til diverse lanceringer. Lige nu er pressedagene (pr bureauer som inviterer for at fremvise nyheder indenfor alverdens) rundt om hjørnet, hvilket betyder at min mail flyder over med sådanne invitationer. Så er der mails omkring godkendelser af kampagner, som også kan være sådan lidt frem og tilbage. Jeg vil sige at mails nok er noget af det, der tager størstedelen af min arbejdstid. Derefter kommer private beskeder på Instgram og i det hele taget at svare på kommentarer.

Nå, men altså torsdag står på mails det meste af dagen og i samme moment kan jeg lige danne mig et overblik over min kalender. Jeg har næsten ikke mere plads i november til samarbejder og december ser også ret okay ud. Jeg kunne dog godt tænke mig at lave noget jul for jer, der læser med. De sidste to år, har jeg haft en adventskalender hver søndag. Måske jeg “bare” skal gøre det igen? Har I lyst, for så skal jeg rubbe neglene og i gang med at planlægge noget lækkert til jer?

FREDAG

Har jeg et formiddagsmøde med en kær kollega.

Billederne fra onsdag skal ind i et indlæg som jeg gerne ville få skrevet færdig fredag, sådan så det kan sendes til godkendelse hos kunden. Det er både blogindlæg, instapost og stories. Det kommer nok til at tage det meste af fredag.

Udover kampagner og mails – så er alt det her jo stadig min hobby. Altså at dele og skabe noget spændende, hyggeligt og inspirerende indhold. Så jeg skal selvfølgelig også lave indhold til bloggen og insta, som ikke er en del af nogen kampagner. Alt det som bare er mig og som jeg deler bare fordi. Det er jo egentlig det der er allermest af, men det tager også tid på en arbejdsdag.

LØRDAG & SØNDAG

Ingen planer som det ser ud nu.

Nu vil jeg lukke ned et par timer og hænge ud med mine to store dejlige unger. God tirsdag.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *