Mayland kalender #18

Efter en uge med delvis ferie, så er denne uge sådan helt almindelig. Børnene er tilbage i skole og børnehave. De har deres forskellige fritidsaktiviteter og jeg er selvfølgelig tilbage på job. Lige her på min pind, med tasterne foran mig.

I dag har været lidt streng, fordi jeg har fået mig noget bihulebetændelse og det gør ret ondt. I det hele taget føler jeg mig lidt ynkelig (igen). I sidste uge havde jeg en dag med migræne og nu det her. Jeg tror min fysik reagerer lidt på det kaos, der også hersker i mit liv pt.

UGE 8

MANDAG

Da jeg alligevel var tvunget til at arbejde hjemmefra, så var det super heldigt at solen skinnede. For så fik jeg brugt en del timer på forskellig foto, med det fine lys gennem mine vinduer. Både til indlægget med mine genbrugsfund, til en kampagne senere på ugen og lidt andet fotografering.

Derudover fik jeg da også lige vasket gulv og ryddet op efter fødselsdagsfejring af Kalle i går. Skrevet nogle mails og besvaret nogle andre. Hej hverdag.

TIRSDAG

Jeg har noget arbejde, der skal udgives. Noget andet arbejde der skal skrives og sendes til godkendelse.

Min arbejdsdag er kort, for Alfred skal til noget tjek i forhold til hans allergi, så jeg henter ham tidligt. Det betyder at det bliver en aften foran computeren, når børnene er lagt.

ONSDAG

Jeg skal til træning med hende den seje personlige træner, der tæsker mig rundt nede i træningscenteret. Derefter skal jeg til et event med Kähler, som jeg har et samarbjde med for tiden. Det handler om et meget smukt stel og jeg har hørt rygter om, at vi måske selv skal forsøge os ud i noget porcelænsmaling. Hvilket jeg faktisk gik til i folkeren, ha ha – husker det ikke som en af mine spidskompetencer.

TORSDAG

Jeg har et morgenmøde med en potentiel kunde. Efterfølgende har jeg en kaffeaftale med en kollega, det glæder jeg mig meget til. Begge dele faktisk.

FREDAG

Starter dagen med endnu et møde med et interessant menneske. Resten af dagen skal jeg co-worke med søde Danica. Bare hver vores computer, kaffe og godt selskab. Det har jeg brug for kan jeg mærke. Jeg har et indlæg der skal skrives inden weekenden, da det skal sendes til godkendelse.

LØRDAG & SØNDAG

Vi skal spise fødselsdagsmorgenmad med børnenes far, da han fylder år. Lørdag aften skal jeg til min venindes 50 års fødselsdag. Det bliver godt!

Søndag er der fastelavn i gården og efterfølgende har vores overbo inviteret på hjemmebagte fastelavnsboller. Jubi.

Fra i torsdags, hvor jeg spiste god mad på Roberta sammen med to søde veninder.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *