Mayland Kalender #17

Et styk forsinket kalender kig på en tirsdag i provinsen, som startede med det vildeste snevejr. Nu skinner solen, men ingen ved hvordan det ser ud om fem minutter.

(nu er det bælg mørkt og regner, fik ikke skrevet det færdigt i morges)

Jeg holder tre dage vinterferie med mine børn og indtil videre, er det ret fantastisk. Vi startede ud i søndags med den dejligste dag i Dansk Atkitektur Center til udstillingen Kids’ City. Helt perfekt.

Uge 7

MANDAG

Mandag morgen pakkede jeg os sammen med rygsække, klapvogn, Kalles kære dyne og børn. Vi tog metroen hele vejen til Vordingborg. Eller bare  toget, men mine børn bliver ved med at sige metroen. Ægte bysbørn. Vi tog dog først bussen til Nørreport, hvor jeg hjemmefra havde købt togbilletter, vi kom heldigvis ganske tideligt – for at opdage, at afgangen var aflyst. Typisk. Vi hoppede i S-toget ind til hovedbanen og kom endelig med toget sydpå. Py! Det er første gang, at jeg sådan drager alene på overnatning med dem alle tre, – men vi klarede det. Selvfølgelig gjorde vi det. Jeg ønsker mig dog en rygsæk. Av min skulder, med alle mine muleposer.

TIRSDAG

Jeg vågnede sammen med de to mindste i morfars seng. Mega hyggeligt, når vi sjældent sover sammen på den måde hjemme. Selv på trods af adskillelige nyrespark i løbet af natten.  Morfar og Alfred som i gæsteværelset med masser af Anders And blade.

I formiddags kom min veninde og hentede mig. Vi skulle på genbrugsjagt og jeg fandt virkelig meget fint. Og i morgen må jeg tilbage efter en lampe, som jeg ikke kan glemme. Krydser for at den stadig er der.

Vi nåede også det vildeste børnebanko, som blev afholdt i Medborgerhuset. Det var der jeg i 90’erne var til sodavands disco.

I aften skal vi på kineseren. Og når børnene er puttet skal jeg lige arbejde et par timer.

ONSDAG

Vi hygger lige lidt mere i Vordingborg, inden vi tager futten tilbage til København.

TORSDAG

Ungerne bliver hentet af far om morgenen og jeg skal arbejde. Som i ret meget. Uh, er godt nok lidt presset. Ulempen ved at være selvstændig, for selvom jeg har lukket ned så godt jeg kunne, så er butikken sgu altid åben alligevel. Og der hænger lidt løse ender oppe i luften.

Om aftenen, skal jeg ud og spise middag med to veninder. Det glæder jeg mig mega meget til.

FREDAG

Endnu en dag med fuld arbejde. Forskellig planlægning af kommende kampagner og så skal jeg have svaret på diverse kommentarer og spørgsmål. Især på Instagram.

Kalle har fødselsdag på søndag. Han bliver FIRE år. Og inden børnene kommer hjem lørdag, skal jeg have fundet ud af hvad vi skal have at spise og købt ind.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg skal arbejde lørdag og ordne hjemmet, så det er klar til gæster søndag. Søndag bliver Kalles dag. Han glæder sig sådan og det gør jeg også. Jeg har allerede kigget på babybilleder af ham og tænkt “hvor fanden blev tiden af”. Han bliver så stor.

Vi holder fødselsdagen hos mig, men Søren kommer selvfølgelig også.

På genbrugsjagten i dag var der særlig to smukke lamper. Her er den ene, den anden kan ses ovre på Instagram.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg må simpelthen høre hvor I tager på genbrugsjagt i Vordingborgområdet? Vi har boet i Nyråd i halvandet år nu, men jeg kender faktisk kun den store rødekors forretning ude ved Jysk og Jem og fix 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *