Mayland kalender #16

Den her mandag må være min yndlingsmandag over dem alle, for i eftermiddag får jeg min lille flok hjem. Jeg har slet ikke sovet i nat, fordi jeg glæder mig ligeså meget, som jeg glædede mig til juleaften da jeg var en lille pige. Åh. Jeg kunne skrive så meget om den her situation, men det skal jeg nok lade være med lige nu, for det her indlæg skal handle om noget andet.

Det skal handle om mine planer for ugen og de kommer lige her.

UGE 6

MANDAG

Jeg startede dagen med at få en masse praktiske børneting i kalenderen. Tandlæge, 4-års vaccinen, læge, øre næse hals tjek, receptfornyelse og frisørtid. Sådan noget er der er del af med tre børn og det tog hundrede år.

Derudover er jeg lige blevet nogle kilo lettere, da jeg også har ordnet bilag. Jeg lover mig selv (og min revisor) ret ofte, at jeg løbende får scannet bilagene ind i mit regnskabsprogram, men det er som om at det alligevel altid får hobet sig op i diverse tasker og små punge. Nu ligger de pænt inde i programmet.

Om lidt skal jeg mødes med en kollega og tale om nogle drømme vi begge to går med.

Åhhhh og så SÅ, skal jeg hente mine tre.

TIRSDAG

Starter dagen tidligt, da den ene af de der tandlæge tider, skal ordnes.

Klokken ni kommer min fotograf Danica, og vi skal skyde tre forskellige kampagner. Eller hun skyder, jeg skal bare gøre mig til #bloggertype. Det er altså en arbejdsgang jeg bliver mere og mere glad ved. At samle kampagner i flok, sådan så der ikke hele tiden er kampagne billeder, jeg skal tænke i. Vi afsætter et timeantal og så arbejder vi os ellers bare igennem det forskellige. Lige nu er det en gang om ugen. Jeg har (heldigvis) en del kampagner den næste tid og jeg kan mærke det tager toppen af presset at vide, at billederne – som jo vægter højt, er klaret.

Efterfølgende skal jeg arbejde videre på lidt forskelligt indhold.

ONSDAG

Jeg er startet i et forløb med en personlig træner, hvor jeg træner to gange om ugen. Derfor starter min dag nede på gulvet hos Fitness World (reklame, da jeg har fået forløbet af Dina)

Jeg skal redigere billeder, skrive indlæg og besvare private beskeder. Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men lige for tiden får jeg omkring 100 private beskeder HVER dag på Instagram og det er skide hyggeligt, men det tager også lang tid for mig at svare alle. Jeg beklager, hvis du er en af dem, jeg ikke fik svaret. Det lykkes desværre ikke altid. Men jeg læser dem alle og jeg er så glad for, at I har sådan en lyst til at kommunikere med mig.

Min far kommer om eftermiddagen og hjælper lidt med børnene.

TORSDAG

Kunstsalonens stiftere har inviteret nogle kvinder (måske også mænd?) på en intim frokost -uh det lyder sgu nærmest sådan lidt frækt. De holder til hos Getama ved Marmorkirken, i den smukkeste lejlighed jeg længe har set og jeg glæder mig meget til endnu en gang at besøge stedet. Det er en af de situationer, hvor jeg stadig niver mig selv i armen, over alt det jeg får lov til at opleve og som jeg kan kalde en del af mit arbejde. Jeg er dybt taknemmelig over alle de flotte invitationer jeg får dumpenede i min indbakke.

FREDAG

Endnu en trænemorgen. Og så er det fastelavn, for børnene henne i skolen. Så jeg spår en morgen med travlhed og kostumer. Heldigvis har Alfred lavet et hjemmelavet kostume henne hos far her i weekenden. Og Selma har også selv fundet på noget. Og jeg er nærmest 10000% sikker på, at Kalle skal være Spiderman, ligesom sidste år. Thank god, siger jeg som på ingen måde er typen der lige flækker noget til dem.

Jeg forsøger at lukke ned de følgende dage, da børnene har vinterferie. Derfor går jeg på min mail og får svaret alt det jeg kan nå og gjort klar til diverse kampagneposts der skal ud i ugen der kommer.

LØRDAG & SØNDAG

Ungerne og jeg tager nogle dage ned til min far, men inden da hygger vi lidt i København, hvor vi skal på en spændende udstilling. Og ellers skal jeg bare nyde nærvær og familie, inden de skal over til Søren midt på ugen.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *