Mayland kalender #15

Jeg går en anderledes uge i møde, da jeg fra onsdag morgen er uden børn i fem dage. Den første gang. Jeg skifter mellem at tænke, at jeg skal have hundrede planer, til at tænke at jeg skal have nul planer. Mest noget serie binge i min seng, men det er da også for sølle. Jeg må se, om ikke jeg kan få et par hyggelige aftaler i kalenderen efter onsdag. Der er heldigvis allerede et par stykker.

UGE 5

MANDAG

Jeg er stadig vingeskudt, så min mandag har været ren hjemmearbejdsdag. Noget endda fra sengen af. Mest mails og koordinering af fremtidige samarbejder.

I eftermiddags fik jeg selskab af en veninde og vi hentede børn og hyggede. Spiste aftensmad sammen og så nød jeg voksen selskab der rundt om spisebordet. Det blev sådan en hyggelig eftermiddag med masser af grin og leg.

TIRSDAG

Jeg har et møde med en personlig træner. Sgu. Jeg skal i gang med at passe lidt bedre på mig selv og min fysik og jeg er top motiveret. Som aldrig før faktisk. Jeg er meget spændt på, hvilket forløb hun tænker for mig. Jeg skal ikke rigtig tabe mig, men jeg skal blive stærkere og så vil jeg også gerne blive lidt mere fast – hvem vil ikke det? Jeg kommer sikkert til at dø de første gange i et træningscenter. Et sted jeg ikke har sat mine ben i en del år.

Derefter har jeg et blogindlæg som skal skrives.

ONSDAG

SkiftedagEN. Jeg afleverer børn om morgenen og henter dem så altså først igen mandag eftermiddag. Jeg skal heldigvis direkte videre til udstilling.

Kunstsalonen holder presseevent og denne gang udstiller de i en herskabslejlighed ved Marmorkirken. Uhh jeg elsker kunsten, men jeg elsker især også de steder Kunstsalonen udstiller med deres nomadeudstillinger. Altid meget inspirerende. Udstillingen åbner for alle på fredag.

Jeg har fotoskydning af kampagne hjemme efterfølgende.

TORSDAG

Kontordag ude i byen med en café kaffe. Skrivning, redigering af billeder til kampagne, mails og revisorsager.

FREDAG

Jeg starter dagen med en morgenmad sammen med Mille Fryd. Altid rart at få vendt lidt forskelligt i hver vores selvstændige business.

Senere skal jeg til et event i YO studios. Jeg er inviteret af Lifewheel, som i forbindelse med at de lancerer en ny lifeplanner, har inviteret forskellige kvindelige iværksættere. Den nye lifeplanner, skal hjælpe med at holde fokus i en travl hverdag. Jeg glæder mig til lidt forkælelse. Og så elsker jeg det meste som kommer analogt. En dejlig fredag.

LØRDAG & SØNDAG

Helt tomt lige nu, men må se om ikke jeg kan ændre på det. Ellers bliver det mest noget arbejde.

Foto af: Danica Chloe

Området omkring Marmorkirken, er simpelthen så smukt og det er jo dejlig nemt med et metro stop lige der på pladsen.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *