Mayland kalender #14

Lørdag middag afleverede jeg mine børn hos Søren og så er weekenden ellers gået med en dejlig fødselsdag hos en veninde og noget så romantisk som en hovedrengørening. Jeg har vasket sengetøj, luftet dyner, vasket gulv og lokum. Og så er køleskabet blevet fyldt op til madpakker og aftensmad for de næste mange dage. For i eftermiddag kommer mine tre hjem igen. Jeg glæder mig stort og nyder, at alt praktisk er overstået, sådan så jeg bare kan være sammen med dem, uden for meget andet larm. Sådan et par dage går hurtigt, så jeg har ikke savnet alt for meget. Desværre har Kalle været syg og det har godt nok revet i mit mor hjerte, ikke at kunne give ham et kram.

Uge 4

MANDAG

Jeg startede morgenen ganske tidligt med nogle banksager, tilmeldinger til betalingsservice og overblik over min nye situation som eneste voksen i husstanden. Som I måske husker, så er jeg ikke den største ørn, når det kommer til sådan noget med tal, men jeg forsøger virkelig at få det hele sat op, sådan så det er nemt og overskueligt.

Derefter har jeg co-worket sammen med min lillebror i et par timer. Mega hyggeligt.

Her om lidt, når min bror skal videre, så skal jeg lige kort forbi et PR bureau (yay stavede bureau rigtigt i første forsøg, den driller ellers ALTID) for at se på nogle nyheder. Efterfølgende har jeg et kaffemøde med Anne Mette Kirk. Jeg har tidligere sat lidt ord på hendes debutroman her og udover, at hun er en dygtig forfatter – og alt muligt andet, så er hun et meget fint menneske.

Åhhh og så skal jeg hente mine børn. Fuck mand jeg glæder mig til at snuse dem i deres små nakker.

TIRSDAG

Jeg samarbejder med Simple Feast og i morgen afholder de et event, som jeg skal deltage i, som et led i den kampagne jeg har sammen med dem. Kalle er sikkert stadig klattet, så jeg tænker at tage ham med, med mindre at han er så skidt, at vi må blive hjemme. Det ser jeg på i morgen.

Jeg skal om aftenen skrive et blogindlæg færdigt, som skal sendes til godkendelse hos kunden.

ONSDAG

Jeg skal simpelthen til damefrokost, som farverige søde Jasmin har inviteret til. Sådan lidt netværks agtigt, men også et event hvor vi hylder god energi og kvinder der løfter hinanden. Det kan næsten kun blive hyggeligt.

Jeg skal udgive et samarbejde på Instagram.

Sådan en uge med forskellige samarbejder, der skal udgives, der tænker jeg en del i, at der skal være et naturligt flow, med et miks af mine egne billeder og indlæg blandet med “annonce” indlæg. Personligt synes jeg ikke, der er den helt store forskel i udtrykket på mine billeder, men hvis det er et annonce post, så er billedet selvfølgelig opbygget omkring et særligt produkt eller oplevelse. Det er vigtigt for mig at det hele passer sammen og jeg har sådan nogle interne regler for mig selv, i forhold til min feed på Instagram. Derfor forsøger jeg at tænke over rækkefølge og sådan. Der er dog altid plads til, at være spontan og udgive billeder som er helt ægte insta uden at være alt for tænkte. Jeg er heller ikke typen, der er god til at planlægge mine billeder alt for meget, men jeg tænker dog alligevel over det der flow, sådan så I ikke synes at der er for meget annonce i min feed. Giver det overhovedet mening?

Selma går til dans om onsdagen, så jeg skal have hende og en veninde afsted.

TORSDAG

Jeg skal til frisør og det glæder jeg mig meget til. Det er længe siden sidst og jeg skal både klippes og stribes lidt. Sådan nogle timer hos frisøren er for mig den ultimativeste mig-tid og det skal derfor nydes helt vildt de to gange om året jeg gør det. Jeg er så heldig, at jeg er blevet inviteret af Hairstories, så jeg er spændt på om hun kan tæmme mit filtrede garn.

Ellers står dagen på computertid, både skrivning og emails. Og så afsted til håndbold med mine børn.

FREDAG

Sidste fredag havde jeg en planlagt dag sammen med vintage-eksperten Pia Storm, men Selma var syg så jeg måtte desværre aflyse. På fredag prøver vi igen. Vi skal ind i en særlig vintage forretning og tager som lovet sidste uge, selvfølgelig jer med.

LØRDAG & SØNDAG

En stille og rolig weekend med lidt legeaftaler og en børnefødselsdag. Og så er x-factor flyttet til lørdag og det skal jeg se med de to store, efter Kalle er puttet. De glæder sig.

Søndag har jeg et samarbejde, der skal udgives på både blog og Instagram.

Altid uglet hår i nakken.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *