Mayland kalender #13

Klokken er tre og jeg har lige sat mig på “mit” kontor ovenpå Emmerys. Det føles virkelig underligt, for normalt, ville mine tanker lige nu sværme om, at jeg snart skulle hente. Måske handle lidt først – men nej, ikke i dag. I dag er det bare mig, for mine børn er hos Søren. Jeg skal hente dem i morgen eftermiddag og selvom jeg savner dem, så er det på den gode måde. Det er blot to dage og jeg ved de har det godt. Jeg nyder tiden, hvor jeg kan gøre noget andet. Vi er stadig ikke startet på at dele dem, sådan rigtigt – vi tager det i deres og i vores tempo og det føles rigtigt. Jeg føler mig nærmest helt vild, bare fordi jeg sidder her på det her tidpunkt af dagen og i princippet kan blive til i aften. Der skal sgu ikke så meget til at ryste min hverdagstrummerum til nye højder.

Ugen er heldigvis stadig ny og himmelen blå – her kommer min uge. ( edit: Nu er det blevet mørkt, fordi jeg er blevet forstyret af nogle telefonopkald)

UGE 3

MANDAG

Min dag startede da jeg slog øjnene op helt alene klokken 7.30 – ja, undskyld, men det er bare top mystisk at være uden børn. Ikke at skulle være noget og gøre noget for andre. Jeg kunne derfor trisse fra sengen, hen til mit spisebord og klokken 7.34 sad jeg og var i gang med arbejdet. Jeg fik lavet lidt hængepartier, vasket tøj og ryddet op. Senere kom Danica, som både er min kollega, min fotograf og efterhånden også min ven. Vi skulle skyde billeder til to kampagner jeg har her i januar og det krævede at lejligheden var nogenlunde præsentabel. Ja, og nu sidder jeg så her med udsigt til Nørreport Station.

TIRSDAG

I morgen starter interessant (for mig), for jeg skal ind til Christiansborg. Borgen! Der skal jeg mødes med Andres Steenberg. Han er fra Radikale Venstre og er deres udlændingeordfører. Det er selvfølgelig i kølvandet på sagen om min bror og hans fine søde hustru fra Brasilien. Jeg glæder mig til at få en snak og møde ham, som kæmpede med os, men også til at se hele bygningen indefra.

Resten af dagen står på blogskrivning, inden jeg skal hente mine børn. Juhuuu.

ONSDAG

Jeg har et samarbejde der skal udgives på Instagram. Og så håber jeg, at de arbejdsmæssige ender der er ude at flyve, så småt begynder at falde på plads omkring onsdag. Jeg har nogle gode ting flyvende derude, hvis altså det hele bliver til noget. Hvis det gør, så bliver jeg bare så glad.

Onsdag eftermiddag har jeg en aftale med en kær veninde. Det glæder jeg mig til. Jeg har ikke været sådan vildt social på det sidste, men jeg kan mærke at jeg igen har lyst til at komme lidt ud af min skal.

TORSDAG

Jeg skal til nytårskur hos Rosendahl Design Group. Det ligger i Hørsholm, så det går der nogle timer med. Resten af dagen skal jeg arbejde på min computer med mails. Man tror det er løgn, med alle de mails hele tiden, men det er det altså ikke. Der kommer ret mange, når man har det her arbejde. Mails om mulige samarbejder, igangværende kampagner, invitationer, spørgsmål fra læsere, events og alt muligt andet.

FREDAG

Skrive blogindlæg der skal godkendes. Samt redigerer billeder til en anden kampagne.

Uh jeg glæder mig til fredag. Jeg nævnte i et andet Mayland kalender indlæg, at jeg havde et møde med Pia Storm i sidste uge, hvor vi talte om vintage og genbrug. Fredag skal vi på en fælles vintagejagt og jeg glæder mig til at tage jer med. Jeg ved allerede, hvor vi skal hen og det ser lovende ud.

LØRDAG & SØNDAG

Jeg skal til fødselsdag hos hende her sammen med en masse gode kvinder. Vi skal have god mad og måske en lille drink eller to.

Og så er der sket det, at jeg egenhændigt er gået i gang med at sætte mine billeder op på væggene. Efter i mange år, at have haft dem stående på gulvet. Jeg skal lige hitte ud af, hvordan de skal hænge dernede ved sofaen.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *