Mayland kalender #12

Den første helt almindelige hverdagsuge i det nye herrens år. En uge med kalenderoverblik, møder, e-mails, skriverier og fotografering. Og så selvfølgelig blandet med børnene og socialt.

Jeg havde lidt brug for at skrive forrige modeindlæg efter indlægget omkring min skilsmisse og jeg vil også gerne lige understrege, at min blog ikke bliver en skilsmisse blog (hvis det overhovedet findes). Og så er jeg jer alle sammen dybt taknemmelige for jeres søde kommentarer, det betyder virkelig meget. Jeg er glad for, at der altid er rummelighed og god tone herinde. Tæt på halvdelen af Danmarks befolkning bliver desværre skilt og derfor gør næsten halvdelen af mine læsere det også og det kan jeg også læse i jeres beskeder til mig. Og som en skriver til mig, så selvom det er absurd og et trist grundlag, er det en underlig rar følelse, at kunne følges ad, læne sig op af andre der har været der eller er der lige nu. Man er aldrig alene og det husker jeg ofte mig selv på i livet. Jeg kommer selvfølgelig til at skrive mere om mit liv og det jeg gennemgår, men også en hel masse andet.

Sådan en mandag er det altså fedt at have det her helt almindelige uge indlæg, hvor jeg samtidig kan sidde og bladre i min kalender. Bare hverdag midt i kaos.

UGE 2

MANDAG

Min morgen startede på dejlig vis med sådan et spændende morgenmøde med forfatter, vintage og genbrugsekspert Pia Storm. Jeg har altid købt/kigget på genbrug og vintage, men vil rigtig gerne gøre det endnu mere i 2020. Derfor kommer vi til at indgå et mindre samarbejde om lige præcis det emne. Det glæder jeg mig mega meget til at dele med jer. Det handler om styling, gode butikker, farver, pleje af gamle til tider lidt lugtende klæder og andet i den sammenhæng.

Ellers stod den på skrivning og og mails resten af dagen.
Og trætte mandags børn.

TIRSDAG

Starter dagen med et andet møde. Ellers intet spændende den dag.

Overblik over kommende kampagner må være kodeordet – ja faktisk resten af ugen. Jeg har sgu mistet det lidt i juleferien. Altså overblikket.

ONSDAG

Jeg pønser på verdens mindste Nørrebro badeværelses makeover og jeg skal have købt et par småting til projektet. Der er meget lidt plads og endnu færre muligheder, men jeg trænger til at opfriske det hele lidt derude. Der er ingenting gjort siden vi flyttede ind for ni år siden og det er slidt og kedeligt at se på. Så lidt nye farver og opbevaringsløsninger skal der til. Det bliver godt. Håber jeg.

TORSDAG

Min inspiration er kommet tilbage, efter jeg åbnede op omkring vores situation. Derfor har jeg en del indlæg på vej inde i mit hovede og torsdag bliver derfor en hel skrivedag. Jeg mangler også stadig at få svaret alle kommentarer på bloggen og dem skal jeg i bund med.

Derudover er jeg efter en lille pause, begyndt at gå minimum 10.000 skridt om dagen, det har jeg virkelig savnet og det føles godt at få bevæget sig igen. Så det skal der også klares på daglig basis. Jeg går når jeg afleverer og henter børn. Jeg går til møder, hvis det er muligt – både i afstand og i tid. Jeg når det ikke alle dage, men næsten.

FREDAG

Kaffeaftale med en anden selvstændig. Jeg hungrer sgu lidt efter selskab i hverdagen, så sådan en aftale er vigtig for mit arbejdsliv. Både socialt, men bestemt også i forhold til sparring.

Jeg har en drøm om et særligt samarbejde og det vil jeg forsøge at få i stand. Jeg plejer ikke at lave opsøgende salg, så jeg skal lige researche lidt kontaktoplysninger og sådan.

LØRDAG & SØNDAG

Tænker at både Søren og jeg skal lave noget sammen med børnene. Ellers skal jeg sammen med børnene ses med nogle venner.

Hav en god uge.

Når man er heldig og finder den fineste perlepung i en rodekasse i Hjerte Genbrug på Nørrebrogade.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *