Mayland kalender #11

Den sidste uge op til jul er begyndt. Lige så grå som mange af de andre mandage, men dog med en særlig stemning af jul. Det er som om kroppen godt ved, at det er juleferie lige om lidt. Børnene mærker det og det hele bliver på en måde lidt mere let. I det grå derude, hænger så mange fine lys og farver – og jeg frygter faktisk allerede lidt januar i samme grå outfit uden julelys. Gid himmelen bliver mere blå!

Vi fik hentet juletræ i går. Ikke helt som vi plejer og det gjorden næsten lidt ondt i maven at bryde en ellers ret fin tradition. Vi plejer at tage Christiania Cyklen ned til Sankt Hans Torv, for at udvælge os et træ der på torvet, som vi så cykler hjem i cyklen omgivet af ungerne. Det regnede dog så meget og ærlig talt så orkede jeg ikke at slæbe et drivvådt træ ind i stuen. Vi havde et ærinde i Lyngby og der på torvet MED overdækning stod jo lige præcis det træ vi skulle have med os hjem. Selma sagde straks, at det var det perfekte træ “ikke for stort og ikke for lille”. Og så var det tørt. Det kom med hjem og som lovet, stod børnene for at pynte det, helt uden min indblandning og det gjorde de simpelthen så smukt. Så nu har vi juletræ og jeg har ligesom sidste år bestilt øko juleand fra Gourmandiet og i år har de tilføjet gratis udbringning. Juhuuu.

UGE 51

MANDAG

Jeg har haft en rolig dag med bunkevis af vasketøj og arbejde her på min computer. Bare hjemme ved spisebordet. Jeg har endda allerede fået udgivet et andet indlæg i dag. Nemlig endnu et med inspiration til ønsker.

Her inden længe, så henter jeg Kalle. Han skal til frisør i dag. Jeg har vist ham et billede af salonen, for den byder nemlig på den sejeste frisørstol – en knaldrød racerbil, som man kan sidde nede i. Han har den største manke den lille skid. Kæmpe hårpragt.

Jeg har en kampagne som gerne skulle ud i dag.

TIRSDAG

Jeg starter med et morgenmøde og kampagneskydning. Jeg er ret sikker på det bliver den sidste her i 2019. Så næste kampagne ligger altså først inde i det nye år. Det føles så rart, at jeg når ugen er omme kan lukke ned for den ægte arbejdsdel og på den måde slippe diverse deadlines.

Aftenen står på pizza i bedste selskab nogle nogle veninder. Vi skal nok også drikke en lille drink og skåle glædelig jul. Det glæder jeg mig stort til.

ONSDAG

Denne dag er en stor dag, for Selma har øvet replikker i mange uger til den store juleforestilling hun er med i, hvor hun skal spille Grevinde Danner. Sidste år, var hun med i samme forestilling, dog med et andet plot. Der spillede hun samme karakter og jeg elskede at hun hele tiden kom til at sige Grævlinge Danner, det gør hun desværre ikke længere.

Inden vi skal til showet, så byder dagen egentlig “bare” på helt almindeligt arbejde. Heldigvis har jeg i min frokostpause en frokostaftale med en kollega.

TORSDAG

Dagen skal bruges til at lukke alle løse ender jobmæssigt. Jeg har nogle rapporter med alle mine tal på kampagner, som jeg lige skal have sendt til mine kunder. Ikke verdens sjoveste job, men det hører ligesom bare med.

FREDAG

Have pakket alle gaver ind og gøre nogle sidste juleindkøb. Det bliver en halv arbejdsdag for mit vedkommende, så jeg henter børnene tidligt hjem.

LØRDAG & SØNDAG

Jul jul jul jul jul jul jul

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *