Mayland kalender #1

Jeg bliver ofte spurgt ind til hvordan en dag for mig ser ud. Ikke bare af jer, der læser med i mit online liv – men også af mine mennesker sådan ude i livet. Hvordan ser min uge ud? Som selvstændig med børn, venner, mand, familie, tonsvis af pligter. Mine dage minder ikke særlig meget om dengang jeg arbejdede som patientvejleder, for dengang var mine arbejdsdage og uger rimelig ens. Det er de ikke nu.

Derfor tænker jeg at lave et mandagsindlæg hver mandag (sjovt nok), hvor jeg lige danner jer og mig selv et overblik over, hvad der står af planer og aftaler i min kalender – som faktisk slet ikke er fra Mayland. Alt kommer selvfølgelig ikke med, både fordi der ofte opstår noget spontant, men også fordi jeg holder en del af mit liv privat, ikke fordi det som sådan er hemmeligt, men fordi det bare er mit. I ved hele privat/personlig opdelingen. Jeg deler rigtig meget, men der er også aspekter af mit og vores liv som aldrig kommer på bloggen og på Instagram. Noget af det egentlig bare fordi det simpelthen er for røvsygt. Nå, men jeg håber I synes det er et hyggeligt lille uge indlæg.

Nogle uger er mere spændende end andre. Spørg endelig, hvis der er noget I vil vide.

Uge 41

MANDAG

Min mand har været i Jylland hele dagen, hvilket betød at jeg havde hente og putte vagten. Kalle har falsk strubehoste og har derfor været hjemme hos mig hele dagen. Jeg blev alligevel nødt til at arbejde til klokken 12. Klokken 9 kom min nye assistent (yay for sådan en) nemlig og hjalp mig med nogle billeder til to kampagner. Den ene havde en deadline i forhold til godkendelse og skulle afsted til kunden i dag.

Derefter hyggede jeg bare om Kalle. Vi så Hodja fra Pjort. Den gamle med ægte mennesker, som mine børn kalder film som ikke er tegnefilm. Vi gik en lang tur, inden vi hentede Selma. Alfred kom senere hjem fra en legeaftale. Så snart børnene var puttet, skulle jeg igen arbejde, mest på min indbakke, men også poste en kampagne på Instagram og svare på beskeder i DM. Ja og så gik den dag.

TIRSDAG

I morgen bliver Søren hjemme med Kalle. Jeg smutter tidligt, og skal lige arbejde lidt på computeren på en café til klokken 11. Derefter skal jeg til et event som Cana og Mette Marie afholder inde på smukke Gemyse i Tivoli.

Derefter skal jeg igen mødes med Charlotte (hende jeg kalder min assistent, ved ikke om det er en dårlig titel, men hun hjælper mig med billeder og sparring ). Vi skal skyde billeder til et efterårsindlæg til min føljeton Styling Karma.

Selma skal til dans og det er min tur til at bringe hende og en veninde. Hendes mor og jeg skiftes.

ONSDAG

Onsdag bliver min kontordag, hvis ikke Kalle stadig er syg. Jeg skal udgive en kampagne, som heldigvis er skrevet. Jeg skal skrive og planlægge lidt nyt på bloggen, besvare mails og danne mig et overblik. Og så skal jeg lave stories som skal godkendes af en kunde.

Om eftermiddagen skal vi i kirken, hvor Selma synger til en fin efterårskoncert med efterfølgende aftensmad. Jeg smutter lidt før, fordi jeg skal til en biografpremiere sammen med en veninde. Vi skal se “Judy” – jeg glæder mig.

TORSDAG

Har jeg et morgenmøde på et bureau. Ellers har jeg et samarbejde, der skal postes som jeg lige skal tjekke op på. Jeg skal planlægge indhold og igen være på mailen.

Et af børnene har en tandlæge tid , så min dag bliver lidt kort.

FREDAG

Har jeg en morgenkaffe aftale med en veninde. Efterfølgende skal jeg kigge lidt på noget regnskab, få sendt nogle fakturaer afsted og sådan. Og som jeg gør hver dag, svare på beskeder. Jeg vil tro at jeg i gennemsnit bruger cirka to til tre timer på det hver dag.

Fredag eftermiddag og aften er næsten altid helt fredet. Jeg henter børn i vores ladcykel, sådan så vi alle sammen kan købe fredagsslik. Vi hygger hjemme med film og sofahygger i lag.

WEEKEND

Jeg har lidt arbejde i weekenden, fordi vi alle sammen holder fri mandag, men altså mere om det næste mandag. Som det ser ud nu, har vi ingen planer i weekenden og det er helt fantastisk, men mon ikke der kommer lidt til hen af vejen.

Kalle på vores tur i dag, som sad hele vejen og viftede med Spiderman og Captain America

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *