Markedspladser, øjenbetændelse – og mig i en nøddeskal

Dette lille indlæg kommer til at handle om livets kontraster, bare sådan helt nede i det små. Men også det, som for mig gør, at jeg mærker jeg lever. Lever det bedste jeg har lært.

Som nogen måske så på Instagram i går, så startede min dag ud med semi røde øre. Jeg var inviteret til en modeshow på selveste D’angleterre og jeg må indrømme at jeg glædede mig til to ting. Selvfølgelig til at se showet, som jeg kommer ind på senere, men også til at se D’angleterre. Jeg har aldrig været der, men ligeså længe jeg kan huske har jeg fået sådan lidt kriller i maven, når jeg har passeret det smukke hotel på Kongens Nytorv. Det er indbegrebet af smuk bygning, selve arkitekturen, blomsterne ude foran, udsmykningen til højtider og de fine mænd med høje hatte i døren. Det er rent HC Anderens eventyr for mig. Da jeg var barn og vi en gang eller to om året kørte til København, skulle vi altid lige forbi i bilen, og jeg husker tydeligt at sidde på bagsædet med trynen presset mod ruden og drømme mig indenfor. Så i kan nok forstå at jeg havde optur over, at få lov at træde indenfor i selveste virkeligheden. På indbydelsen stod der klokken 9 og at dørene åbnede klokken 8.30. Med tre unger som skal i hver deres institution, er det med at holde tungen lige i munden sådan en morgenstund. Jeg fik dem i tøjet og min mand drog aftsed med dem lidt i otte. Så sprang jeg selv hurtigt i tøjet og fik gjort noget ved mit uglede hår og krøllede ansigt – og så afsti afsted på cyklen. Glade og smilende stod vi top klar i døren klokken 8.30 – sharp! Manden med den høje fine hat sagde med et skævt smil, at det jo var 9 pm og altså først om aftenen. Shit manner, jeg blev lige lidt stille – mest fordi jeg havde slæbt en veninde med sådan i hverdagsmorgen, men også fordi det bare er så typisk mig. Tingene går nogengange lidt for hurtigt. Heldigvis sagde manden at vi ikke var de eneste, phew ha. Næste problem var så at jeg klokken 9 pm er rimelig ristet og ikke særlig ofte befinder mig udenfor matriklen. Gammel mor, jeg ved det. Nå, men min veninde og jeg fik en dejlig morgen, hvor vi spiste morgenmad og talte i et væk og så skiltes vi med et, vi ses i aften igen. For selvom vi er gamle og trætte, så er der bare noget vi ikke vil gå glip af i livet.

Jeg smuttede ud til modemessen på Revolver i Øksnehallen, hallen med en masse stande med tøj, smykker og sko. Jeg vandrede rundt og lurede, lavede lidt aftaler og sådan. Der er jo en del smarte mennesker sådan et sted, smart musik og køleskabe med smart vand med smag og bobler. Det slog mig dog alligevel, at det ikke er meget anderledes end at gå på kræmmermarked. Eller sådan en markedsplads i gamle dage, hvor man stod og råbte kom og køb, kom og køb – denne flotte sabel 100 daler. Men fint var det. Og det var virkelig flotte sager som blev præsenteret på fineste vis.

Elaine, som er designeren bag Elaine Hersby , fik jeg en snak med og det var sjovt for det var selve mærket som jeg senere skulle ind og se klokken enogtyve. Hun var super cool og meget ydmyg omkring sit design og arbejde. Hun er selv danser og det bar showet stor præg af. Det var dansere og modeller blandet sammen og det var rart, at det var alle mulige kropsformer som viste tøjet frem. Jeg kan godt lide at alt hendes tøj har forskellige kvaliteter i sig. Forskellige stoftyper, pels og hætter. Den blå kjole med pels forneden, den er virkelig sej! Og der var flere lilla kjoler, som virkelig også var flotte. Jeg synes tøjet både var festligt og hverdags egnet. Jeg er spændt på at følge med hos hende.

Søde Frederikke bag mærket Stolbjerg Copenhagen stoppede jeg også hos. Simpelthen så flot alt det de laver. Og deres nye hvide læderbælter og tasker kastede jeg lange blikke på. Flot på den gode 80’er måde. Jeg brugte selv clutchen, da vi blev gift. Den har verdens bedste størrelse. Ikke for lille og ikke for stor – hvis den havde fandtes i hvid dengang, så er jeg ret sikker på valget var faldet på den. Frederikke havde selv bæltetasken på i hvid og det så simpelthen fantastisk ud. Jeg har den i sort og den er ret god som bælte over en tynd frakke eller en blazer, og så selvfølgelig i et par bukser.

Schulz by Crowd , simpelthen så fine piger bag. Jeg er vild med deres stribede nyheder og i det hele taget deres print. Der kommer også en lækker simpel strik. Det er et af de mærker som er kommet til at stå mig nær. Kvalitet og farver er noget der gør mig glad.

I dag er lidt en anden dag. Kalle vågnede nemlig med øjenbetændelse i øjenene, så vi har læst bøger, spist chokolademadder og skrålet “Bjørnen sover”. Alt er godt. Også selvom jeg måtte aflyse gode ting, jeg havde glædet mig til. Men pyt, det vigtigste er nu alligevel familien og det andet må vente. Men hold nu fast det var flot i går. Efter showet, sneg min veninde og jeg os lidt rundt, indtil manden med hatten sagde, at nu måtte vi vist hellere sige tak for i aften. Nå nu står den på X-factor og fredagsguf. Børnene sover så det er skåle i voksenstørrelser. Yay.

Mig helt klar klokken 8.30 AM nul dut. God weekend.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *