Måltidskasser: Sulten efter forandringer?

Annonce Simple Feast

Simple Feast har været super gode til at markedsføre deres måltidskasser og jeg er sikker på at mange af jer allerede kender til deres rigtig gode koncept. Jeg har også selv tidligere skrevet om dem af to omgange og jeg er beæret over, at de endnu en gang havde lyst til at samarbejde med mig. Her kan du læse min første anmeldelse af dem (og se lille tykke baby Kalle)

Måltidskasser fra Simple Feast: En kort intro:

Simple Feast er måltidskasser. Tre måltider pr. uge. Man kan vælge mellem vegetar eller veganske retter. Alle retter tager lige omkring 10 minutter at lave, da maden er gjort helt klar og afmålt i de rette forhold. Maden kommer pakket i 100% bionedbrydeligt emballage. Man behøver ikke at være hjemme ved levering. Maden holder sig nedkølet ved hjælp af to frosne kartoner drikkevand. Efter optøning er de lige til at drikke. Man kan bestille måltider til 2-3 personer eller til 5-6.

Læs eventuelt mere på Simple Feast egen hjemmeside.

Vi har brugt Simple Feast i mere end et år, både når vi har haft en kampagne sammen, men også derudover. Vi bruger deres måltider af flere årsager.

Det er nemt i en hverdag, som til tider godt kan være lidt hektisk med arbejde, børn og fritidsaktiviteter. Altså hverdagskabalen. Jeg kan godt lide tanken om, at vi fast tre gange om ugen spiser vegetarisk. Maden er plantebaseret og al emballage er produceret med omtanke for miljøet. Sidst men ikke mindst, så smager maden virkelig godt og det må vel egentlig være noget af det vigtigste. Aftensmåltidet er der, hvor vi alle fem er samlet og det er rart at været samlet omkring et lækkert måltid.

Vi får kasserne Family Feast, hvor alle tre måltider er tilrettet familier. Retterne er genkendelige for børnene og jeg er overrasket over, hvor lækre retterne er og hvor glade børnene er for dem. Der er altid stor variation, men samtidig nogle klassiske retter. Det kan være burger, pasta bolo, pizza og forskellige gryderetter.

Rabatkode nederst i indlægget

I går fik vi lasagne og børnene troede simpelthen ikke på, at maden var uden kød. Ha, men det var den. Og sådan er det faktisk ofte. Børnene ved godt, at al mad vi spiser fra Simple Feast er aftensmad uden kød og det er så fint – det har også åbnet op for nogle gode snakke i forhold til hvad det vil sige at spise vegetarisk. Også selvom ingen af os er vegetarer.

Derudover, er det selvfølgeligt også muligt at freestyle lidt på retterne alt efter børnenes smagsløg. Her samme ret i en voksen og børneudgave. I den voksne er der en del kål i retten, i børneudgaven mere ris. Det kan man snildt selv “dosere” Man kender jo trods alt selv børnene bedst.

For os er Simple Feast og deres måltidskasser blevet vores hverdags luksus, vi har svært ved at klare os uden. Vi holder pauser i nogle uger og så når vi til et punkt, hvor vi savner måltiderne igen. Det er super nemt at springe leveringer over, inde i deres app. Så man kan altså sagtens være arkiv, men være passiv når det passer ind i hverdagen. Det synes jeg er ret fedt.

Fordi retterne mere eller mindre er tilberedte, når kassen bliver leveret, så er det også overskueligt midt i hverdags hamsterhjulet at have børnene med i køkkenet. Det tager plus minus omkring ti minutter at tilberede maden og den smule tilberedning der er, er ofte noget børnene næsten selv kan klare.

RABATKODE

Hvis du er blevet nysgerrig på konceptet med måltidskasser på den her måde og har lyst til en forandring i hverdagen. Så kan du med koden “Trines15” få 15% rabat på den første bestilling.

Du kan bestille via linket her

Og så lige lidt bonusinfo – jeg synes der er rigeligt med mad. Så er man mor, far og to børn så kan man godt bestille mad til 2-3 personer. Når vi bruger den store måtidskasse, så har jeg også til frokost dagen efter. Så det er selvfølgelig en prioritering. Derudover supplerer jeg nogengange med lidt pasta, gulerødder eller hvad jeg nu lige har til ungerne, alt efter hvilket ret vi spiser.

Velbekomme.

(Visited 365 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *